Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.10.2020 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Manželia Vinczeovci vyriešili lockdown po svojom: Útek z Bratislavy!

Iba oni dvaja! Manželia Adela (40) a Viktor (29) Vinczeovci sa snažia ostať pred smrteľným a rýchlo sa šíriacim koronavírusom v bezpečí.

Prominentný pár preto povinnú domácu karanténu nezanedbáva a svedomito ju dodržuje. Izolovaní od ľudí sú však stovky kilometrov od Bratislavy. Moderátori si totiž ešte predtým, ako štát vyhlásil zákaz vychádzania, stihli pobaliť kufre a odcestovať. Na Liptove totiž vlastnia útulnú luxusnú chatu, kde si už pár dní užívajú jeden druhého. Vrátia sa do hlavného mesta, alebo sa dajú otestovať počas víkendu práve tam?

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Adela s Viktorom nepatria k ľuďom, ktorí by nákazu či samotný koronavírus spochybňovali. Dvojica sa už počas prvej vlny rozhodla, že sa vzdá naplánovanej dovolenky. Aj keď boli vtedy čísla nakazených oveľa pozitívnejšie ako teraz, manželia si jednoducho more odopreli a radšej ostali v bezpečí. A inak to nie je ani teraz. Pár je dokonca ešte opatrnejší a robí všetky kroky na to, aby sa nenakazili.

A hoci to obom kazí mnoho pracovných plánov, uvedomujú si vážnosť situácie. Preto, keď vláda oznámila nové opatrenia, ktoré prikazujú povinnú domácu karanténu alebo testovanie, nenamietali. S neľahkými chvíľami sa zmierili a začali dodržiavať nariadenia. Izoláciu od ľudí si však užívajú mimo domova. „Lockdown vyšiel zhodou okolností na náš dlho plánovaný jediný dovolenkový týždeň. Preto sme ešte pred zákazom vychádzania prišli na Liptov,“ povedal otvorene Novému Času Vincze.

 

Dvojica trávi momentálne dni vo svojej chate v Demänovskej doline. A že si sympaťák čas so svojou manželkou naozaj užíva, potvrdil sám. „Je to pre mňa jeden z najkvalitnejších životných časov. Radi spolu trávime čas, čiže sa máme dobre,“ tvrdí markizák, ktorý dodal, že sa s Adelou s nikým iným nestretávajú. Spomínanú chatu si manželia kúpili ešte v roku 2018, keď sa práve Adele zapáčila novovzniknutá dedinka s chatami, apartmánmi a s bytmi.

„Mne sa páči, že aj interiér je urobený na kľúč. Je to nízkoenergetický drevodom, čo mi je tiež sympatické. Vzadu je sauna, sú tu dve kúpeľne. Vyspí sa tu deväť ľudí. Teším sa, že už túto zimu sem prídem na lyžovačku,“ ospevovala vtedy investíciu Adela.

Pôjdu sa dať otestovať?

A hoci sú známe tváre v izolácii, celoplošné testovanie vraj určite podstúpia. A neprekáža im ani to, že to bude mimo Bratislavy. „Áno, určite sa dáme otestovať. A bude to tu,“ ukončil presvedčivo Viktor. Pre neho a Adelu to nebude však novinka. Obaja pre svoju prácu podstúpili test na koronavírus už niekoľkokrát. Vinczeovci berú momentálnu situáciu naozaj vážne.

Na rozdiel od Adelinho otca Jozefa Banáša, ktorý tvrdí, že sa koronavírus až príliš rieši a len nedávno ostro kritizoval opatrenia pandemickej komisie na čele s premiérom Igorom Matovičom. „Oco si píše svoje názory a ja nie so všetkými súhlasím. Vždy to tak bolo, ale neprekáža to našej rodinnej komunikácii,“ vysvetlila pred časom Vinczeová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: msvn, mimi, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!