Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.10.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Pochybnosti o hmotnosti Ľubice zo šou Extrémne premeny: Schudla na 77 kíl? Priame slová trénera Molnára

Ako to skutočne bolo?! V stredu sa v markizáckej šou Extrémne premeny objavila sympatická Ľubica (37). Svoj rok plný boja s hmotnosťou, ale aj s pevnou vôľou síce zvládla, no nie úplne hladko.

Už v polovici chudnutia jej dal fitnes tréner Maroš Molnár (47) cieľ, a to 77 kg. Počas zvyšného pol roka už k váženiu nedošlo a diváci mohli vidieť jej hmotnosť až počas finálového večera. V momente, keď sa Ľubica postavila na váhu a Molnár zakričal 77 kg, mnohí diváci neveriacky krútili hlavou. Reakcie na seba nenechali dlho čakať. Skutočne to bola jej hmotnosť? Alebo jej tvorcovia s trénerom ubrali?!Ľubica začala svoju premenu pri hmotnosti 131 kg. Prvotné nadšenie z poklesu hmotnosti po pár mesiacoch cvičenia striedalo znechutenie.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Okrem toho, že jej krachoval vzťah s priateľom, aj jej hmotnosť sa zastavovala. Pri polročnom vážení mala 93 kg. Už vtedy sľúbila Molnárovi, že pri ďalšom vážení bude mať iba 77 kg. Po deviatich mesiacoch nakoniec k váženiu nedošlo a Ľubica si tak mohla vydýchnuť, pretože by zrejme cieľ nesplnila. Diváci ju uvideli na váhe až počas finálového večera. A vtedy prišiel šok, brunetka mala „iba“ 77 kg.

Na sociálnej sieti sa okamžite spustila diskusia, či to bola jej skutočná hmotnosť. „Super časť, ale ten výsledok tak bol umelo spravený, mala schudnúť na 77 a, samozrejme, presne na to schudla,“ napísala jedna z diváčok a pridala sa ďalšia: „Neviem síce, akú mala výšku, ale vyzerá na 90 kg, nie na 77.“ Molnár však tvorcov relácie bráni. „Je to skutočne tá hmotnosť, ktorá tam bola. Nemôžeme klamať ľudí, to by bolo bezcharakterné,“ povedal Novému Času fitnes tréner a to isté tvrdí aj Markíza. Molnár bol s premenou Ľubice spokojný.

 

„Niekedy sa stane situácia, že daný človek nedokáže schudnúť, lebo prišli rôzne okolnosti. Potom z toho usúdite, že najlepšie pre toho človeka bude, keď sa udrží a stabilizuje aspoň na tejto hmotnosti. A bude s ňou ďalej pracovať,“ hovorí Molnár a pokračuje: „Prišli dva mesiace korony. Ľubica musela cvičiť doma svojpomocne na základe tréningového plánu, ktorý dostala, a to bolo veľmi dôležité, aby túto časť premeny zvládla.“

Otvoriť galériu

Brunetka v auguste podstúpila operáciu u plastického chirurga, ktorý jej odstránil prebytočnú kožu. Po nej nasledovali komplikácie, pre ktoré nemohla nejaký čas cvičiť. Po troch mesiacoch od zákroku váži Ľubica 82 kg. „Nechcem už telo, ktoré ma v niečom obmedzuje. Rada chodím behať, často robím turistické výstupy, ktoré som predtým neabsolvovala. Viem sa zohnúť, môžem sa dostať na mnohé miesta. Hmotnosť mi sťažovala dennodenné povinnosti,“ povedala Ľubica. Jej tréner ju len podporuje. „Veľa ľudí, keď poruší stravovacie návyky po operácii, potom trochu naberie pár kíl navyše. A keď začne zase cvičiť, znova sa vráti na 77 kg. Poprípade pôjde ešte nižšie.“

apríl 2019 - 131 kg
apríl 2020 - 77 kg
november 2020 - 82 kg

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!