Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.10.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Obrovské obavy Romana Pomajba! Koronakríza ho pritlačila k stene: Neviem, ako uživím rodinu

Večne usmiaty a pozitívne naladený herec Roman Pomajbo (51) nemal nikdy problém povedať veci na rovinu.

Inak to nie je ani teraz, keď kvôli následkom protipandemických opatrení skončil bez práce. Umelec otvorene priznáva, že jeho finančný stav vôbec nie je dobrý a tak ako aj ostatní umelci, aj on si teraz musí strážiť každé euro. Keďže svoju rodinu nadovšetko miluje a snaží sa jej zabezpečiť všetko potrebné, rozhodol sa pre radikálne riešenie. Začal ponúkať na predaj veci, ktoré vlastní, medzi inými aj svoj dom a garáž.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Pomajbo sa zdôveril so svojou aktuálnou situáciou. „Je to... veľmi zlé... mám štyri deti, takže nemôžem nadávať,“ zavtipkoval, ako to vie len on. Herec je otrávený zo situácie, ktorá vládne všade vo svete. „Už som toho všetkého presýtený. Kamkoľvek prídem, všade sa zvrhne rozhovor na to, aké je to zlé, aká je všade neistota, chaos, anarchia, nikto nevie, čo bude, no a v takejto dobe žijeme. Mám deti, na ktorých mi záleží a nechcem im zničiť detstvo tým, že od rána do večera budem pozerať správy, ja teraz riešim situáciu, z čoho budeme žiť,“ priznáva bez okolkov Pomajbo.

Posledné mesiace sa ľudia v jeho blízkosti neustále rozprávajú o ťažkých témach, a preto má pocit, že zabúdajú na úsmev. „Už som na tom tak, že keď sa s niekým bavím a on povie slová korona alebo premiér, tak ho hneď preruším a spýtam sa ho: Počúvaj a ty si kedy naposledy videl holú ženu?“ žartuje Pomajbo, ktorý za každú cenu bojuje úsmevom proti slzám. Hoci sa „snaží veci zľahčovať“, nie vždy sa to dá. Niekedy sa treba postaviť realite čelom a podniknúť vážne kroky. Pokiaľ ide o existenčné problémy, herec si je vedomý vážnosti situácie: „Neviem, ako budem ďalej živiť svoju rodinu, keď nevykonávam svoju profesiu.“

Predáva, aby zarobil

Začiatkom augusta nám otec štyroch detí prezradil, že majú v pláne sa sťahovať: „Chcel by som riešiť nové bývanie, lebo je nás tu veľa a už sa pomaly nepomestíme.“ Jeho manželka Petra tak ponúkla ich dom v bratislavských Vajnoroch na predaj. Rodina sa rozhodla pre nové, priestrannejšie bývanie, tento plán im však nateraz prekazila kríza.

 

Na otázku, či pre nich v blízkej budúcnosti prichádza sťahovanie do úvahy, herec odpovedal: „Nie, kdeže. Navyše ťažko sa predáva dom v tejto situácii, počas korony a na zimu, takže sme radi, že zatiaľ máme kde bývať.“ Napriek tomu, že sa sťahovať zrejme nebudú, ich terajší dom aj naďalej zostáva v ponuke pre potenciálneho kupcu. Aby herec aspoň trochu zjemnil dopady krízy, rozhodol sa predať všetko, čo si „namamonil“ za svoju hereckú kariéru.


Pozitívne myslenie
Pomajbo otvorene hovorí nielen o predaji nehnuteľností, ale aj predmetov, ktoré mali pre rodinu určitú hodnotu. „Snažím sa predať aj dom, aj garáž, kočík, aby sme mali z čoho žiť. Človek, keď je dlhšie doma, tak zistí, že veľa z tých vecí, ktoré má, vlastne nepotrebuje. Škoda, že nemám tú skúsenosť, ako predávať veci,“ zúfa si Pomajbo. „Som v štádiu, kedy potrebujem predať nejaké veci, aby sme si pomohli.

Ale niektoré veci, ktoré nepotrebujem, aj darujem,“ ponúka herec. Napriek tomu, že žijeme dobu, z ktorej mnohokrát nemusíme nájsť východisko, Pomajbo však vidí jej svetlý koniec. „Jediná záchrana je udržať si triezvy názor, rozum aj emóciu, náladu. Človek potrebuje mať plány, ciele, potrebuje sa na niečo tešiť, potrebuje byť motivovaný, mať entuziazmus,“ uzatvára herec a našim čitateľom posiela vtipný odkaz na odľahčenie: „Kedy ste naposledy videli holú ženu?“text pod foto

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: spm, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí
Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!
(ilustračná foto)
Aktualizované
Čo keby boli voľby do Európskeho parlamentu teraz? Prieskum ukazuje: Takto by mohli dopadnúť
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Švédska aktivistka Greta Thunbergová bude vysvetľovať: Pozrite sa, čo má mať za ušami
Health visitor at home
Zdravotná sestra popísala pozoruhodný jav tesne pred smrťou: Nikto nevie, prečo sa to deje