Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.10.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Výzva Molnára hlavnému hygienikovi na chudnutie v Extrémnych premenách: Tréner v šoku! Nečakaná odpoveď Mikasa

Rozhodne sa tejto výzvy nezľakol! Momentálne najdôležitejší muž našej krajiny, ktorý má v rukách boj s pandémiou koronavírusu Ján Mikas, sa dostal do hľadáčika známeho fitnestrénera Maroša Molnára (47).

Ten mení životy ľuďom s nadváhou v markizáckej šou Extrémne premeny, kde by rád videl aj samotného hygienika. Ten sa stal stredobodom záujmu nielen kvôli pre ľudí nepopulárnym nariadeniam, keď dal zatvoriť všetky fitnescentrá, čo sa rozhodne nepáči ani známemu svalnatému markizákovi, ale aj pre svoju plnšiu postavu. Nový Čas kontaktoval hlavného hygienika, čo hovorí na výzvu Molnára a z jeho úradu prišla ozaj nečakaná odpoveď.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Molnár z Extrémnych premien sa nechal počuť, že by si hlavného hygienika SR vzal pod svoje „krídla“. Ján Mikas, ktorý je často terčom komentárov pre nepohodlné protipandemické opatrenia a tiež kvôli svojej plnšej postave, sa výzve známeho fitnestrénera postavil čelom. Každopádne však Molnára naštartovalo najmä rozhodnutie zavrieť všetky fitnescentrá, hoci sa nepreukázalo šírenie koronavírusu na týchto miestach.

„Hlavne by nemal zakazovať šport, pretože šport je jednou zo základných činností človeka, povzbudzuje imunitný systém, drží nás sviežich, neupadáme do depresie. To znamená, zakazovať šport je podľa môjho názoru veľká hlú­posť a naše deti musia športovať, ak nechceme podporiť obezitu,“ prízvukoval Molnár a Mikasovi poslal odkaz.

 

„Som ochotný, keď sa pán Mikas rozhodne niečo urobiť, pomôcť mu, poradiť mu alebo mu byť nápomocný. Ak nemá rád šport, tak mu dokážem, že šport je fakt dobrý a človek si ho vie obľúbiť a nemusí byť vôbec vrcholovým športovcom, aby ho miloval,“ povedal Novému Času ešte v utorok Molnár. Obrátili sme sa preto na samotného Mikasa s otázkou, čo hovorí na túto výzvu byť jedným z bojovníkov v markizáckej šou Extrémne premeny. A jeho odpoveď vás zaskočí!

„Pán hlavný hygienik si váži ponuku pána Maroša Molnára a zvažuje ju," prišlo nečakané stanovisko od hlavného hygienika prostredníctvom jeho hovorkyne na Úrade verejného zdravotníctva SR Dáše Račkovej. Tá tiež dodala: „Prísnejšie dočasné opatrenia sa mu navrhovali ťažko, pretože si uvedomuje, že mnohým skomplikujú situáciu, vrátane majiteľov fitnescentier.“

Je teda jasné, že Mikas sa tejto ponuky vôbec nezľakol a napriek posmechu od verejnosti odpovedal na Molnárovu výzvu. Je teda možné, že ho v budúcnosti uvidíme na obrazovkách Markízy. Nie však v úlohe hlavného hygienika, ktorý rozhoduje s padnemickou komisiou o opatreniach ohľadom koronavírusu, ale ako človeka, ktorý chce zmeniť svoj život k lepšiemu, hlavne čo sa zdravia týka.

Odkaz občanom

Mikas vo svojom vyjadrení venoval aj pár slov Slovákom. „Ďakujem všetkým, ktorí opatrenia tolerujú, hoci sú už z pandémie unavení a zažívajú déjà vu. Nový koronavírus sa však na Slovensku vyskytuje vo zvýšenej miere, šíri sa naprieč mnohými regiónmi, vetví sa a bujnie. V tejto situácii je nevyhnutné obmedziť mobilitu ľudí a ich stretávanie sa, aby sme riziko šírenia vírusu znížili na čo najmenšiu mieru a chránili tým naše zdravie,“ odkázal po hovorkyni Mikas s tým, že ak sa bude epidemiologická situácia vyvíjať priaznivo, opatrenia sa budú postupne uvoľňovať.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, len, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke minister dopravy a výstavby SR Jozef Ráž ml. (nominant Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kysucká diaľnica D3: Minister Ráž tvrdí, že stavať by mohli budúci rok
Vladimir Putin.
Hnev Kremľa: Kvôli úradom čelí partner Putinovej ex problémom! O čo ide?
(ilustračné foto)
Stačil okamih sa rozpútalo sa peklo: Výbuch vozidlo roztrhal na kusy! O život prišlo najmenej 10 ľudí
Vojenské jednotky dobrovoľníkov iránskej armády počas výročnej vojenskej prehliadky v Teheráne.
Blízky východ sa otriasa útokmi, generálny tajomník varuje: Jedna chyba by viedla k niečomu nemysliteľnému!
Čo vás čaká tento týždeň? (ilustračná foto)
3 znamenia, za ktorými sa skrývajú falošní SEBCI: Keď pôjde do tuhého, PODRAZIA vás!
Kate diagnostikovali rakovinu začiatkom roka.
William prelomil mlčanie o ťažko chorej Kate: SĽUB, z ktorého sa tisnú slzy do očí
A elongated white toilet with the seat lid in the up position. The toilet is highlighted with a spot light coming from above. This sparse room has blue-green walls and a dark hardwood floor.
Foto
Viete, čo sa deje po spláchnutí WC? Budete v šoku! Po tomto si dáte dobrý pozor na to, ako to urobíte
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Pátranie so smutným záverom: Mladučká Ukrajinka († 14) si mala siahnuť na život
Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Aktualizované
Slovensko predalo švajčiarskym investorom dlhopisy za 635 miliónov eur
(ilustračné foto).
Súdna rada rešpektuje právo na kritiku: Účelové výzvy na stíhanie sudcov však považuje za neakceptovateľné
Richard Rybníček
Únia miest Slovenska: Vláda schválila dokument, ktorý vynechal niektoré samosprávy
Na snímke poslanec NRSR Branislav Gröhling (SaS)
Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný: Tvrdí, že rieši aj vlky a rysy