Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.10.2020 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Otestované: Kúpeľňu sme prerobili rýchlo a hlavne kvalitne!

Rekonštrukcia kúpeľne. Dve slová, ktorých sa desí každý majiteľ nehnuteľnosti. Je to totiž poriadna výzva a test nervov. Nemusí to tak byť so službou Wilio, ktorá zákazníkom sprostredkúva služby viac ako 27 000 remeselníkov po celom Slovensku. Wilio otestoval náš čitateľ Richard z Bratislavy a s výsledkom je viac ako spokojný.

Wilio má za sebou už viac ako 50 000 úspešných malých aj veľkých projektov. My sme tentokrát službu otestovali na konkrétnom projekte. Náš čitateľ Richard potreboval zrekonštruovať starú kúpeľňu. Pre túto službu má Wilio registrovaných 6 311 remeselníkov. Až 42 % rekonštrukcií kúpeľni sa pohybuje v cenovej hladine od 2 000 do 3 500 eur.

Otvoriť galériu

Pohodlne a rýchlo

„Už 3 roky bývam v staršom byte, ktorý som kúpil. Prerábku kúpeľne som však odkladal tak dlho, ako to len išlo. Už aj pred návštevami som sa však hanbil za to, ako vyzerá… Vybral som si teda nový obklad, vaňu aj záchod a prišiel ten najväčší problém – nájsť skúseného a šikovného remeselníka,“ hovorí Richard, ktorý býva v staršom bytovom dome na bratislavských Palisádach. Ten vyskúšal dva tipy na remeselníkov, ktoré dostal od známych, ale oba nevyšli pre zaneprázdnenosť majstrov. Potom mu kolega poradil wilio.sk. Pozrel si nejaké články, zistil, ako to funguje a cez aplikáciu si pohodlne zadal svoj dopyt. Zadal presný popis prác, ktoré potrebuje urobiť. „Veľmi rýchlo sa mi ozvalo 8 remeselníkov. Prečítal som si pozorne ich recenzie a vybral som si dvoch, ktorí sa mi pozdávali najviac. Obaja už začali proaktívne komunikovať a pýtali sa na podrobnosti o prerábke,“ opisuje svoju skúsenosť Richard.

Otvoriť galériu

Ústretový prístup

Richard ocenil najmä recenzie predchádzajúcich zákazníkov, ktoré mu najviac pomohli pri rozhodovaní. „Recenzie mi všetko uľahčili. A potom to už bolo o komunikácii s remeselníkmi. Obaja mali ústretový prístup. Napokon som si vybral toho, ktorý mohol skôr a ponúkol mi aj nižšiu cenu,“ dodáva Richard. Ten sa s remeselníkom dohodol na termíne, odhadovanej cene a rekonštrukcia kúpeľne mohla začať.

Kvalitná práca

„Prišiel aj s pomocníkom, tak ako sme sa dohodli. Všetko sme si podrobne prešli a naplánovali do najmenšieho detailu. Bol som veľmi milo prekvapený z tohto prístupu, pretože o rekonštrukciách počúvate skôr negatívne skúsenosti,“ hovorí Richard. Rekonštrukcia trvala štyri dni a Richard ocenil precíznu prácu remeselníkov. „Kúpeľňa vyzerá úžasne a každému môžem iba odporučiť, aby si remeselníkov vybral cez wilio.sk. Napokon, jednotlivých majstrov už otestovali stovky ľudí pred vami,“ uzatvára Richard.

Otvoriť galériu

Wilio – otestované spokojnými zákazníkmi

Počas roku 2019 využilo služby remeselníkov cez Wilio 926 klientov na prerábku bytov a domov v celkovej hodnote vyše 10 950 000 eur po celom Slovensku.
Ak sa teda chystáte na rekonštrukciu svojej kúpeľne, vyskúšajte mobilnú aplikáciu Wilio, ktorú si môžete zadarmo stiahnuť do svojho mobilu, alebo svoj nezáväzný dopyt môžete zadať aj na www.wilio.sk.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!
Dara Rolins niesla záplavy veľmi ťažko.
Dara Rolins v centre šialených záplav v Dubaji: Taký EXTRÉM ešte nezažila
 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Ukrajina vyšla s pravdou von: Zničili ruský bombardér! Súvisí to s nedávnou nehodou?
Ilustračné foto
Cestujúci si toto letisko nevedia vynachváliť: Najlepšie na svete! Skončili naši susedia aspoň v TOP 10?
Jana pustila do sveta nový album Obyčajnosti.
Foto
Úspech Jany Kirschner za hranicami: O takomto niečom môžu mnohí umelci len snívať!
Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali
Ilustračné foto
V Liptovskom Hrádku zrušili tento priechod pre chodcov: Je za tým tragédia
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izraelské besnenie zasiahlo ďalšiu krajinu: Toto nevyzerá dobre! Čo chcú dosiahnuť?
(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Herec si z toho ťažkú hlavu nerobí.
Milo Kráľ prezradil, koľko mu zarobí hudba: Za TOTO by máloktorý muzikant hral