Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.10.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Markíza ako na ihlách, ohrozené nakrúcanie nového seriálu: Herec Roman Luknár skončil v obrovských bolestiach!

Nevyzerá to vôbec dobre! Herec Roman Luknár (55) má hlavu v smútku. Nový Čas ešte pred začiatkom septembra ako prvý informoval o jeho zdravotných problémoch, ktoré mu sťažovali hereckú prácu.

Umelca totiž trápia silné bolesti a za všetkým sú jeho platničky. Po dlhom čase sa objavil v hlavnej postave markizáckeho seriálu Pán profesor a hneď prišli problémy, ktoré rozhodne nečakal. Podľa režiséra sa totiž jeho stav veľmi zhoršil a nikto ani len netuší, ako sa bude pokračovanie seriálu bez neho vyvíjať. Bude za neho Markíza hľadať náhradu?!

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Luknárove zdravotné problémy sa objavili už vo februári tohto roku a, ako sa zdá, s postupujúcimi mesiacmi sa začali ešte zhoršovať. Jeho platničky mu totiž spôsobujú silné bolesti, ktoré mu na pohode vôbec nepridávajú. Ťažkosti neutíchali ani počas nakrúcania markizáckeho seriálu Pán profesor. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, herec svoje trápenie a bolesti nedokázal skryť už ani pred kolegami na pľaci.

„Nedokázal stáť na nohách, bolo vidieť, že ho to veľmi bolí,“ prezradil na začiatku septembra Novému Čas zdroj zo štábu. Luknár mal chvíľu čas na oddych a nabranie nových síl, ale bolesti stále neutíchajú. „Tvorcovia sa obávajú, že sa to ešte zhorší a Roman nebude môcť nakrúcať. To by bol obrovský problém. Museli by prepisovať scenáre a niečo vymyslieť s jeho postavou,“ dodal v tom čase náš zdroj.

Otvoriť galériu

 

Podľa najnovších informácií to však s Luknárom vôbec nevyzerá dobre. Režisér seriálu Matúš Libovič totiž otvorene priznal, že má o hviezdu projektu obrovský strach. „Teraz nakrúcal, ale zdá sa, že nie nadlho. Je na tom, chudák, zdravotne veľmi zle,“ vysvetlil pre Nový Čas víkend režisér, ktorý verí, že sa podarí Luknárovi zdravotné problémy zmierniť a opäť sa vrátiť na pľac. Na otázku, či si myslí, že sa Luknára podarí dostať späť pred kamery, poznamenal: „Myslím, že áno, ale fakt to nie je dobré.“

Otvoriť galériu
Ako sme sa dozvedeli z televízie Markíza, herca majú čakať ešte nejaké nakrúcacie dni, no jeho účinkovanie je stále otázne. Markíza o jeho zdravotných problémoch vie, no drží bobríka mlčanlivosti. „Momentálne prebieha nakrúcanie druhej série seriálu Pán profesor. Pán Luknár bude účinkovať aj v druhej sérii seriálu,“ povedala PR manažérka televízie Andrea Macáková. Vyzerá to teda tak, že televízia s hercom stále počíta, ale aj tak budú mať posledné slovo jeho platničky, ktoré určia budúce kroky. Či herec skutočne zvládne aj ďalšie nakrúcanie, je tak otázne.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, der, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Aby mohla prísť veľká zmena, najprv musia nastať malé zmeny v každom z nás.
Horoskop od veštkyne Zany: HÁDKY s polovičkou i šéfom! Jedno znamenie čaká prekvapenie
Geneva, Switzerland - April 15, 2019: United Nations sign located outside the United Nations Office in Geneva - image
OSN varuje: Hrozí nám vznik nového frontu?
(ilustračná fotografia).
Severná Kórea otestovala superveľkú hlavicu: Odpálila aj nový typ protilietadlovej strely
Na snímke nový tréner MFK Zemplín Michalovce František Straka.
František Straka chce zažiť novú výzvu: Z Michaloviec do Afriky?
Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Tragédia v Keni: Záplavy a silné lejaky si vyžiadali desiatky životov
The dead body is seen lying on the ground behind a cordon tape.
Telo mladej ženy († 22) našli v opustenom kostole: Hrozivé, v akom stave bola! Svedok doteraz nevie spať
Ovplyvnia parlamentné voľby náš dosah na eurofondy? Toto môže urobiť Európska únia!
(ilustračné foto)
Rusi terčom útoku: Zahynuli dvaja ľudia!
Foto
Už to nevydržala! Krištofova manželka sa zastala hráčov z KHL: Odkaz všetkým neprajníkom
Robert Fico, Milan Majerský.
Foto
Pristane Majerský na Ficovu hru? Jeden zo zakladateľov KDH aj politológovia reagujú! TOTO mu radia
V košickej zoo sa v januári narodilo medvieďa matke Xene a otcovi Filipovi, kolektív ošetrovateľov ho pomenoval Ares.
Váš Tip
Medvedica v košickej zoo sa začala správať zvláštne: O chvíľu zistili, čo je vo veci!
(ilustračné foto).
Zvládnete diktát pre šiestakov? Otestujte sa, ako ste na tom s pravopisom