Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.10.2020 00:00 | PR články
Sponzorované

„Zarábam, aj keď spím!“ King Dubaj dovolenkuje po celý rok vďaka ťažbe kryptomien

Volám sa Peter Dubaj a som online podnikateľ. Svoje prvé podnikateľské aktivity som začal už vo veku 14 rokov, kedy som sa venoval výkupu mobilných telefónov. Odvtedy prešlo veľa času a dnes, vo veku 25 rokov, mám vybudovaných viacero fungujúcich biznisov.

Som autorom troch úspešných kníh, venujem sa vzdelávacím kurzom a online projektom, predávam produkty pod svojou značkou a v neposlednom rade sa venujem ťažbe kryptomien. Som vášnivým cestovateľom a vo svojom mladom veku som už stihol precestovať viac ako polovicu sveta. Cestujem rád a vďaka tomu, že podnikám a nie som závislý od výplaty v práci, môžem dovolenkovať po celý rok. Môj život a podnikateľské aktivity môžete sledovať na sociálnych sieťach – @kingdubaj.

Najnovšie sa venujem projektu, v ktorom prezentujem ťažbu kryptomien. Kryptomeny sú pre mnohých stále veľkou neznámou, no po preštudovaní investičných príležitostí som sa rozhodol investovať práve do nich. Podľa môjho názoru, príležitosti vznikajú v segmentoch, ktoré nie sú prebádané a ktorým veľa ľudí nerozumie. Kryptomeny sú presne takýmto segmentom. Vďaka ich ťažbe si môžem užívať slobodný život plný luxusu a dovoleniek po svete. Moje zisky z ťažby ľahko pokryjú tieto náklady a čo je najlepšie, ťažbe nemusím venovať čo i len minútu svojho času. Celá ťažba totiž prebieha automaticky, zarábam, aj keď spím a každý týždeň len inkasujem zisky.

Otvoriť galériu
Zdroj: @kingdubaj

Kryptosvet predstavuje možnosť vysokých zárobkov a s využitím tých správnych nástrojov na ňom môže profitovať každý. Kryptomeny sú totiž najrýchlejšie rastúcim aktívom tohto desaťročia a myslím, že ich cenový vrchol ešte len zažijeme. Žiadna nehnuteľnosť či iná investícia nedokáže ľuďom zarobiť toľko, koľko kryptomeny. Práve preto som vytvoril online vzdelávací kurz CryptoMoney, v ktorom klientov učím, ako z kryptosveta vyťažiť maximum. Všetkým účastníkom kurzu poskytujem individuálny prístup a po absolvovaní video-kurzu získavajú klienti e-book, ktorý zhŕňa informácie o kryptomenách od A po Z, technickú podporu 24/7, členstvo v Master skupine a podľa typu balíčka aj mnoho ďalších bonusov. Klienti, ktorí sa rozhodnú investovať do projektu a začnú ťažiť kryptomeny získavajú výnos z ťažby každý týždeň, vždy v pondelok. To znamená, že každý, kto sa rozhodne ťažiť kryptomeny s nami získava výnos z ťažby 4x do mesiaca!

Otvoriť galériu
Zdroj: @kingdubaj

Na Slovensku a v Českej republike som za posledné dva roky vydal tri publikácie, ktoré sa veľmi dobre predávali. Kniha Ži ako kráľ, alebo lamentuj a preklínaj, ktorej sa predalo viac ako 80 000 kusov a umiestnila sa na prvých priečkach v predajnosti v slovenských kníhkupectvách, je zbierkou rád a ponaučení, ktoré vám môžu od základov zmeniť pohľad na svet. V publikácii Recept na miliónový brand bez mindrákov! si rozšírite obzory v oblasti budovania svojej vlastnej značky v online biznise. Knižka Exotika za cenu Šíravy obsahuje návod, ako precestovať tie najluxusnejšie destinácie za outletové ceny. Moja najnovšia kniha s názvom Krypto milionár je už v predaji v kníhkupectvách Martinus, Panta Rhei, Gorila a v mnohých iných kníhkupectvách po celom Slovensku.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Poľský prezident Andrzej Duda (druhý zľava), bývalý prezident USA a republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump (vľavo).
Poľský prezident sa stretol s Trumpom: Zvláštne, čo povedal!
Manželia Csémiovci mali spolu pekný vzťah.
FotoVáš Tip
Poradca Šutaja Eštoka sa ukázal na verejnosti: Prvá fotka od záhadnej smrti manželky!
Foto
Vlhovú čakajú v kalendári SP veľké zmeny: Menej pretekov v Európe a škrty obľúbených stredísk
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Čo všetko čaká dnes poslancov? Schôdzu začali návrhom na zmeny v zložení parlamentných výborov
(ilustračné foto)
Kus žltého papiera vydražili za obrovskú sumu! Neuhádnete, čo je za tým
Tragédia na Spiši vzala život aj Lucke († 17).
Foto
Tragédia na Spiši: Otec Ľuboš prezradil, čo našli v mobile nebohej Lucky († 17)! Chytí vás za srdce, čo urobil potom
Svoje korene si nesmierne váži.
Foto
Vanessa Šarköziová sa za svoj pôvod nehanbí: Som hrdá, že som Cigánka!
Po nevídaných dažďoch vládla všade panika a strach.
FotoVáš Tip
Dubaj zasiahli najsilnejšie dažde za posledných 75 rokov: Chaosu a katastrofe čelia aj uviaznutí Slováci!
Futbalový Slovan sa ocitol v náročnej situácii.
V hre príchod reprezentanta: Uloví futbalový Slovan veľkú rybu?
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Nečakaná návšteva na Ukrajine! Aha, kto pricestoval do Kyjeva
(ilustračné foto)
Rusko spôsobilo na Ukrajine teror: Diali sa tam strašné veci! Hlásia množstvo obetí
Ilustračné foto
Viaceré komplikácie v doprave v Bratislave: Tu sa zrazili 3 autá! Kde všade sa zdržíte?