Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.01.2009 13:00 | Prominenti

Skrúcaný a Lukáčová: Sexvideo milencov koluje na webe!

Sexvideo Štefana Skrúcaného (48) a jeho milenky Dominiky Lukáčovej (23), ktoré sa v auguste 2007 dostalo do Nového Času a ten ho nezverejnil, opäť ožilo.

Zábery z mobilu však mali zostať tou najosobnejšou spomienkou herca a redaktorky Markízy. Už niekoľko týždňov sa cez e-mailové schránky Slovákov šíria zábery z ich spálne. Včera boli uverejnené aj na internetovej stránke prevádzkovanej firmou, ktorej 49-percentný podiel vlastní štát! Domáce video Štefana Skrúcaného a Dominiky Lukáčovej zrejme niekomu nedá spávať. Zhruba v auguste 2007 unikli intímne zábery milencov z mobilného telefónu. Nový Čas dostal ponuku na ich získanie od neznámej osoby, ale citlivé zábery z nahrávky sa rozhodol nezverejniť. Séria článkov čitateľov upozorňovala na to, ako ľahko sa môžu dostať aj ich najintímnejšie záležitosti na verejnosť.

Ani to však nepomohlo, aby sa sexvideo Števa a Dominiky predsa len niekto nerozhodol zverejniť! Vzrušujúce momenty, ktoré zaľúbencov odhaľujú v tých najdôvernejších situáciách, a intímne scény nahej dvojice doplnené pikantným komentárom sa pred pár dňami objavili na internete! A hneď sa stali hitom na webových stránkach s pornografickým obsahom.

„Pokiaľ si niekto s mindrákom alebo nejakou sexuálnou deviáciou potrebuje riešiť svoje problémy tým, že sa pozerá na nejaké cudzie videá, tak mu želám veľa duševného zdravia,“ zareagoval Štefan Skrúcaný na otázku Nového Času, ktorá sa týkala videonahrávky zo súkromného mobilného telefónu, a dodal: „Mne sa to už dostalo dávnejšie, ale zrejme na tom niekomu veľmi záleží, aby mi poškodil.“ Kto videl zábery z videa, nemôže sa čudovať, prečo nebola jeho milenka Dominika Lukáčová ani trochu zhovorčivá. „Nebudem sa k ničomu vyjadrovať,“ povedala stroho a zložila telefón.

Na tejto webovej stránke, ktorá je nepriamo prevádzkovaná firmou s podielom štátu, si video so Štefanom Skrúcaným a Dominikou Lukáčovou mohli včera pozrieť tisícky Slovákov. Po niekoľkých hodinách z nej video zmizlo. Kde sa objaví nabudúce?

278047


Keďže zábery z horúcej exotickej dovolenky Skrúcaného a Lukáčovej visia na internete, pikantné scény známej dvojice si už môže pozrieť naozaj hocikto! Zarážajúce pritom je, že neznámi ľudia ich neustále umiestňujú na rôzne internetové stránky. Jednou z nich je aj stránka prevádzkovaná spoločnosťou Slovak Telekom, v ktorej má štát 49-percentný podiel. Nahrávka sa na nej objavila aj včera, no zhruba po 10 hodinách z nej zmizla. Video, ktoré na dlhých 18 mesiacov zmizlo, je tak opäť na svete a s ním aj množstvo otáznikov. Ten, kto chce Skrúcanému a Lukáčovej poškodiť, si na tom naozaj dal záležať.

„Po tých dvoch rokoch mi je to takmer jedno. Naozaj to je už iba pre deviantov a úchylákov,“ zopakoval zabávač Skrúcaný. Avšak pre jeho milenku a redaktorku serióznych hlavných správ Markízy to môže byť neželaná vizitka.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Za symbol jari a symbol jari platíme o 88 % viac ako minulý rok
Veľkonočný KVÍZ: Poznáte odpovede na všetky sviatočné otázky? Otestujte sa!
(ilustračné foto)
Naliehavé varovanie vedcov: Situácia je zlá! Strašné, čo odhalili pri najnovšom prieskume
Syndróm nesúrodných vlasov
Foto
Dievčatko má na hlave rozkošný výbuch: Uvidíte jej vlásky, roztopíte sa! Ide o vzácnu chorobu
Ilustračné foto
5 JEDNODUCHÝCH trikov, ktoré udržia váš domov čistý a voňavý! Zaberú minimum času
Originálne tvarovaná karoséria s dvojfarebným lakom priťahuje pozornosť.
Foto
Mazda MX-30 R-EV: Haniť či chváliť? Takto v skutočnosti funguje!
Francúzsky prezident Emmanuel Macron.
Pozvú Putina na summit G20 do Brazílie? Macron pripustil aj túto možnosť
(ilustračné foto).
Autobus sa zrútil z mosta a začal horieť: Zomrelo 45 ľudí, prežilo len osemročné dieťa!
Ryunosuke Omori brutálne vypol svojho súpera!
Takúto rýchlosť ste ešte nevideli: Japonský bojovník brutálnym KO ohúril celý svet!
Záchranári zasahujú po útoku ruskej armády v meste Odesa na juhu Ukrajiny.
Ukrajina vo veľkom buduje obranu: Tisícky protitankových bariér v Odeskej oblasti
Silný náraz usmrtil dôchodcu.
Predsviatočný večer v znamení tragédie: Vodič zrazil starčeka († 76) na bicykli
Maia Kennedy
Foto
Britka má rovnakú diagnózu ako Kate: Viem, čím si musí princezná prechádzať
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Juraj Blanár
Do NATO sme vstúpili pred dvomi dekádami: Blanár zaujal k veci jasný postoj