Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.09.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Milan z markizáckych Extrémnych premien: Vážne komplikácie pred operáciou!

Stále nie je vo svojej vysnívanej podobe.

Len pred pár týždňami mali všetci diváci televízie Markíza možnosť vidieť premenu mladého klaviristu Milana Vargu (25), ktorý sa rozhodol so svojou nebezpečnou a život ohrozujúcou obezitou raz a navždy skoncovať. Mladík, ktorý už nedokázal fungovať ani v práci, sa preto pred rokom odhodlal a prihlásil do relácie Extrémne premeny. Tam vďaka profesionálnemu tímu schudol neuveriteľných 76 kíl. Po takom veľkom úbytku váhy mu však ostala nepekná nadbytočná koža, ktorej sa mal učiteľ v umeleckej škole zbaviť minulý týždeň. Ako sa nám však podarilo zistiť, Milan sa operácie nedočkal.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Vargu trápila obezita až natoľko, že mu bránila v hre na klavír. Ako učiteľ na základnej umeleckej škole preto nemohol naďalej pokračovať vo svojej milovanej práci, čo niesol tento mladík veľmi ťažko. Svoju extrémne vysokú váhu nabral najmä v čase, keď sa mu rozviedli rodičia a on v sebe potláčal smútok a prázdnotu tým, že sa to snažil zajesť. Postupne nabral hmotnosť závratných 175 kilogramov. Od 12 rokov preto bral tabletky na vysoký krvný tlak, za ktorý mohla práve obrovská obezita.

Životná zmena

 

Hoci tento mladý klavirista nikdy predtým necvičil, v hodine dvanástej sa rozhodol úplne zmeniť svoj životný štýl. Prvé kroky k splneniu svojho cieľa urobil ešte pred rokom, keď sa prihlásil do markizáckej relácie Extrémne premeny, kde sa zveril do rúk profesionálnym trénerom. Vďaka nim a svojej usilovnosti sa mu napokon podarilo extrémne schudnúť a teraz sa teší z váhy 99 kíl.

„Táto premena mi nezmenila len telo a výzor, ale aj psychiku. Je to úplne neporovnateľné, ako som fungoval minulý rok a ako fungujem teraz,“ povedal pred pár dňami Novému Času klavirista s tým, že je za novú hmotnosť rád. Táto váha však preňho stále nie je finálna. Milan totiž zatiaľ nepodstúpil operáciu na odstránenie kože, ktorá mu po schudnutí ostala. A hoci si mal mladík pod skalpel ľahnúť už v minulý pondelok, nestalo sa tak.

Zlé výsledky

Plánovaný operačný zákrok sa nekonal napriek tomu, že Varga bol naň pripravený a konečne sa dostal na rad. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, súťažiaci túto operáciu podstupujú podľa zoznamu. „Účinkujúci majú poradovník, podľa ktorého idú na tento zákrok. Ten im zostavil a určil lekár,“ vysvetlila nám PR manažérka Adriana Podobová s tým, že lekár to zhodnocuje podľa zdravotného stavu pacienta. A učiteľov čas nastal minulý pondelok, keď podstúpil všetky potrebné vyšetrenia.

Tie ale neboli natoľko priaznivé, aby ho operovali. „Milanovi sme posunuli operáciu o týždeň, vzhľadom na nutnosť dovyšetrovania niektorých sporných predoperačných výsledkov,“ vysvetlil nám odborník, ktorý ho vyšetroval. Varga mal kvôli očkovaniu na hepatitídu vyššie hodnoty protilátok a preto dostal nový termín už tento štvrtok.

„Z odkladu nie som sklamaný, iba trošku nesvoj z čakania. Som rád, že som zdravotne na tom dobre a môžem ísť na operáciu,“ podelil sa o svoje pocity Milan s Novým Časom, ktorý sa už nevie dočkať poslednej potrebnej zmeny na jeho tele. Veľkú oporu má aj vo svojej mame, ktorá je jeho najväčšou fanúšičkou. „Bývam ešte doma u mamy. Priateľku zatiaľ tiež nemám. Teraz je pre mňa však najdôležitejšia operácia a zotavenie sa po nej, aby som mohol ďalej na sebe pracovať. To však neznamená, že som nenadviazal kontakt s novými ľuďmi. Mnohí mi píšu a prosia ma o rady. Keď im môžem a viem pomôcť, nesmierne ma to teší.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: msvn, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg a ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Aktualizované
Je rozhodnuté! NATO podá Ukrajine štedrú pomocnú ruku: Pozrite sa, čo dostanú
Prezidentka Zuzana Čaputová
Foto
Čaputová o obavách odborníkov: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti
Meghan Markle
Meghan sa prepočítala: ODPADNETE, čo spôsobil jej nový kšeft! Smejú sa aj odborníci
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom?
Existuje súvislosť medzi menštruáciou a Mesiacom? Vedci pátrali po odpovediach! Prekvapivé zistenia
Na snímke českí policajti náhodne kontrolujú osobné motorové vozidlá na česko-slovenskej hranici.
Obnovia sa kontroly na hraniciach Česka a Slovenska? Rakušan podotkol jednu vec
Ilustračné foto
Ukrajina o havárii ruského bombardéra: Slová o POMSTE! Mal ostreľovať tieto mestá