Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.09.2020 13:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
VideoVáš Tip

Šokujúce slová svedka nehody o správaní Kralevich: Len sa pozerala, ako Linh umiera!

Neberie si servítku pred ústa! Od nehody na Tomášikovej ulici v Bratislave, keď prišla o život mladá Vietnamka Linh († 18) ubehol už týždeň.

Rodina, známi a spolužiaci hrozivú skutočnosť, že usmievavá študentka už nie je medzi živými, nesú len veľmi ťažko. Bezsenné noci z osudného dňa má však aj Ján (49), ktorý dievčinu tesne po zrážke priamo na mieste oživoval.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Hnev a sklamanie! Takto nejako by sa dali opísať pocity, ktoré za posledný týždeň lomcujú ľuďmi z celého Slovenska. Taký dlhý čas totiž uplynul od tragickej dopravnej nehody, počas ktorej prišla o život študentka gymnázia Linh († 18), ktorú na Tomášikovej ulici v Bratislave mala zraziť misska a podnikateľka Daniela Kralevich (35) svojím luxusným autom.

Boj o život

Bezbranné dievča nemalo šancu prežiť zrážku s masívnym Range Roverom, ktorý ju zramoval priamo na priechode pre chodcov. Zarážajúci je aj fakt, že podľa informácií Nového Času nemalo auto Kralevich zanechať na ceste žiadnu brzdnú dráhu. Okamžite po zrážke bol na mieste tragédie vodič Ján, ktorý si zachoval duchaprítomnosť a o život študentky začal okamžite bojovať. Podľa vlastných slov nehodu na vlastné oči nevidel, parkoval za rohom, ale po tom, čo začul obrovskú ranu, sa okamžite vybral na miesto.

 

Otvoriť galériu

„Keď som odbočil na Tomášikovu, tak som videl pred priechodom tenisky, za priechodom blikajúce auto. A keď som obehol to auto, tak som videl ležať dievča v kaluži krvi na ceste,“ začína svoje rozprávanie Ján, ktorý nezaváhal ani na chvíľu. Za asistencie ďalšej ženy, ktorá na miesto dobehla, ošetrili Linh ranu na hlave a vyčistili jej ústa od zrazenej krvi. „Ďalšie dievča, ktoré tam bolo, malo vytočenú záchranku, ktorú dala na hlasný odposluch. Spolu sme odpočítavali rytmus na masáž srdca, takže som sa ju snažil oživiť až do príchodu záchranky, potom si to už prebrali oni,“ opisuje hororové chvíle nešťastný svedok.

Arogancia peňazí

Samotný svedok je sklamaný a zároveň nahnevaný zo správania missky a podnikateľky Kralevich, ktorá podľa jeho slov ani nevystúpila z auta. „Skrátka sedela v aute, čo tam robila, neviem. Viem však stopercentne povedať, že v tom aute sedela sama. Jej matka prišla zhruba pol hodiny po nehode,“ uviedol. Zhrozený Ján síce pripúšťa, že to mohol byť pre Kralevich šok, zároveň však nerozumie, prečo nevystúpila. Práve on jej mal oznámiť, že to dievča neprežilo.

Otvoriť galériu

„Po tom, ako som jej to oznámil, skolabovala,“ hovorí svedok, podľa ktorého je veľká hanba, že sa ani týždeň po tragédii nedokázala Kralevich rodine zosnulej ospravedlniť. „Stále mám pred očami to, ako mi uniká život mladého dievčaťa. Snažili sme sa jej pomôcť, bohužiaľ, podľa toho, ako bolo auto celé od krvi, to musel byť neskutočný náraz,“ uzavrel Ján, ktorý napriek všetkému verí, že vinník bude za zmarenie mladého života spravodlivo potrestaný.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Andrea Galajdová, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Herec si z toho ťažkú hlavu nerobí.
Milo Kráľ prezradil, koľko mu zarobí hudba: Za TOTO by máloktorý muzikant hral
Na snímke starosta Kyjeva Vitalij Kličko
Prehrá Ukrajina vojnu už tento rok?! Znepokojivé varovanie z USA: To znie zle
(ilustračné foto)
Lekári sú v stave vysokej pohotovosti: Šíri sa záhadná choroba! Hrozivé, čo robí s ľuďmi
(ilustračné foto).
Ďalšia krajina požiadala o vstup do NATO! Budete prekvapení, ktorá to je
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Donald Trump šokoval: Výzva pre Európu! Týka sa to Ukrajiny
ilustračné foto
Mimoriadne! Izrael zaútočil na Irán: Výbuchy v blízkosti jadrového zariadenia
Jaroslava pred sudcom uviedla, že deti sú z Milana v strese.
Váš Tip
Mama z domu hrôzy hádže zverstvá na otca: Čo odhalil výsluch Jaroslavy a lekárska správa!
Boris Kollár mal v Dubaji na mále.
Foto
Boris Kollár v strachu o život v zaplavenom Dubaji: Zachránilo ho osudové rozhodnutie!
B. Zurian s M. Šutajom Eštokom informovali o policajnej inšpekcii.
Šéf policajnej inšpekcie Branislav Zurian: Generál Lučanský nebol zabitý