Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.09.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Silný odkaz! Misska Kralevich sa stále neospravedlnila zdrvenej rodine: Je život Linh († 18) menej cenný ako váš?

Ospravedlnenia sa nedočkali! V pondelok otriasla celým Slovenskom tragédia v našom hlavnom meste.

Na priechode pre chodcov na Tomášikovej ulici totiž vyhasol život usmievavej a krásnej mladej dievčiny Linh († 18). Auto, ktoré sa rútilo veľkou rýchlosťou a zrazilo študentku, mala šoférovať misska a podnikateľka Daniela Kralevich (35). Tá sa od osudného dňa vyhýba verejnosti či médiám. Obrovskú stratu nesie najťažšie rodina a priatelia tínedžerky, ktorí očakávali od vodičky aspoň ospravedlnenie. To ale ani po niekoľkých dňoch neprišlo. Príbuzní spoločne s celou komunitou Vietnamcov v Bratislave posielajú Kralevich silný odkaz!

Fotogaléria
14
fotiek v galérii

Deň smrti mladej Linh († 18) je pre rodinu nepochybne tým najhorším v živote. Pozostalí po zosnulej tínedžerke, ktorú nadovšetko milovali, prežívajú obrovský žiaľ a beznádej. Jej telo skončilo pod kolesami luxusného Range Rovera, ktorý vlastní Daniela Kralevich, a podľa zistených informácií to bola práve ona, kto mal v osudný deň auto šoférovať.

A hoci od obrovskej tragédie ubehli už štyri dni, užialená rodina sa ospravedlnenia zo strany vodičky nedočkala. Misska akoby sa vytratila z povrchu zemského.

Otvoriť galériu

Komunita Vietnamcov má kopec nezodpovedaných otázok a stále nedokážu pochopiť, prečo sa Kralevich nepostavila celej udalosti čelom. „My Vietnamci ako komunita sa nevieme zbaviť pocitu, že len preto, že sme inej pleti, má náš ľudský život inú hodnotu. Pri takomto správaní je táto naša otázka asi na mieste, keďže si toto správanie pani Kralevich nevieme vysvetliť. Nemusí to byť osobne ona, ale z jej strany sa predsa mohol niekto ozvať,“ znie odkaz misske od rodiny a od celej komunity Vietnamcov v Bratislave.

Ukážková dcéra a študentka

Linh navštevovala bratislavské gymnázium a všetci ju poznali ako veľmi šikovné a dobrosrdečné dievča. „Získala ako jediná v Bratislave štipendium na ročný pobyt v Amerike. V USA popri štúdiu ešte aj pracovala. Keď sa vrátila z Ameriky, priniesla rodičom aj ušetrené peniaze, čo sa len tak nevidí. Dnes si mladí ľudia skôr pýtajú od rodičov. Mne to trhá srdce aj pri týchto slovách. Bola to krásna osobnosť a rodina si uvedomuje, o aký poklad prišla,“ povedal Novému Času predseda komunity a rodinný známy pozostalých Nguyen Kim Dang, ktorý je rozčarovaný z toho, že sa rodina stále nedočkala žiadneho ospravedlnenia.

 

Prečo sa ukrýva?

A zatiaľ čo rodina rieši pohreb krásnej Linh, Kralevich sa úplne stiahla a vyhýba sa verejnosti či médiám. Sama mohla využiť možnosť a aj formou verejného ospravedlnenia požiadať príbuzných dievčaťa o odpustenie. Jediné, čo Daniela urobila, je, že si zrušila profil na sociálnej sieti, kde bola vždy veľmi aktívna. Kto missku pozná, ten vie, že sa rada vyjadrovala k politikom či poukazovala na neprávosti.

Otvoriť galériu

V roku 2019 ju dokonca neznámi ľudia prenasledovali, vyhrážali sa jej smrťou či dokonca usmrtili milovaného psa. V tom čase Kralevich uverejňovala videá, ktoré boli plné emócií. Je teda zarážajúce, že pri tejto tragickej udalosti svoje emócie skrýva a doteraz rodinu nevinnej Linh nevyhľadala či nekontaktovala, aby vyjadrila svoju ľútosť.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, gal, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Minister práce Erik Tomáš ohlásil skvelé správy.
Odklepnuté: Seniori pred Vianocami dostanú vyše 600 eur! Čo všetko sa mení?
Vajnorská ulica
Bratislava na prahu kolapsu! Veľký PREHĽAD dopravných obmedzení: Dokedy budú zápchy?
Jana sa narodila ako zdravé dievča.
Foto
Janku navždy zmrzačila ruská raketa: Dievčatko bez nôh dokázalo, že nič nie je nemožné!
Prvá hnedo-biela medvedica bola objavená v roku 1985.
Foto
Vedci objavili 12 pánd zvláštnej farby: Po 39 rokoch úvah zistili, odkiaľ sa vzali
V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke