Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Smrť školáčky († 15) na trati pri Martine: Napísala SMS mame a zmietol ju vlak!

Hrôzostrašná nehoda! Cestou do školy v stredu ráno mal podľa hasičov krátko pred deviatou hodinou ráno zraziť vlak dievča († 15).

K silnému nárazu došlo na železničnej trati pri obchodnom dome v smere Vrútky - Dolná Štubňa. Dievča malo podľa svedkov pred tým, ako ju zmietol vlak, poslať SMS správu mame, v ktorej stálo, aby sa na ňu nehnevala... O nehode vedia Martinčania zatiaľ málo. „Počula som, že mala pri sebe iba mobil a vraj bola už od včerajšieho večera nezvestná. Napísala mame správu, aby sa na ňu nehnevala. Je to strašná tragédia, jej ocko sa mal vrátiť práve dnes z misie na Cypre,“ prezradila zhrozená pani zo susedstva so slzami v očiach.

Mladé dievča zahynulo po devastujúcom náraze. „Zasahovali hasiči z hasičskej stanice v Martine. Na mieste sa nachádzala zdravotná služba a prítomný lekár potvrdil úmrtie zrazenej osoby, dieťaťa,“ povedal pre Nový Čas hovorca krajského záchranného operačného strediska hasičov Michal Kypus. „Na tiesňovej linke 155 sme prijali informáciu o tom, že údajne rýchlik zrazil dievča. Na miesto sme bezodkladne vyslali posádku rýchlej lekárskej pomoci, žiaľ, lekár už len konštatoval smrť,“ potvrdila hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

Krátko po tragédii sa na sociálnych sieťach objavili špekulácie, že si na život mohla siahnuť sama. Túto informáciu však polícia nepotvrdila, ani nevyvrátila: „V súvislosti s touto tragickou udalosťou prebieha intenzívne vyšetrovanie, počas ktorého vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom objasnenia skutku. Vzhľadom na citlivosť prípadu však nie je možné poskytnúť viac informácií,“ informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík. Hasiči vyviedli cestujúcich z vlaku a niektorým poskytli prepravu na železničnú stanicu Vrútky, premávku na železničnej trati Vrútky – Dolná Štubňa zastavili, aby mohli vyšetrovatelia zaistiť stopy.

 

 

Dohnala ho šikana k zúfalému činu?

Minulý rok v máji z 8. poschodia paneláka na zvolenskom sídlisku Podborová vyskočil tínedžer Filip († 16). S vážnymi zraneniami ho previezli do nemocnice, kde o niekoľko hodín zomrel. Po smrti prváka Strednej priemyselnej školy dopravnej vo Zvolene sa začali šíriť informácie, že to urobil preto, lebo ho šikanovali spolužiaci. Chlapec zanechal rodičom list na rozlúčku a mal poslať SMS správy aj svojim spolužiakom.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Jana Rojková, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Vodiči, dávajte si pozor: Na rýchlostnej ceste HORÍ auto!
Young man smoking a cigarette in front a building in a city street
Fajčíte? Ak dostanete chuť na cigaretku v tomto meste, POZOR! Hrozí vám mastná pokuta
Europoslankyňa Miriam Lexmann
KDH o odoberaní eurofondov: Občania nesmú byť trestaní za voľbu vlády
(ilustračná foto)
Na krajinu sa rúti sneh a mráz: Meteorológovia varujú! Môžu poškodiť úrodu
Hororová lúpež v Štítniku: Traja ozbrojenci vtrhli do domu, ľuďom dali na hlavy kukly a...
(ilustračné foto)
WHO má strach: Hrozí svetu ďalšia pandémia?! Úmrtnosť je mimoriadne vysoká
Doktor Kubiš sa môže pochváliť 80-percentnou úspešnosťou liečby.
Sexuológ Ivan Kubiš má po covide oveľa viac práce: Impotentných mužov lieči vlnami!
(ilustračné foto)
Slováci, to tu už dlho nebolo: Príde to v noci a platí výstraha prvého stupňa!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Strašná spúšť v Stropkove: Postavia v osade byty? Takmer 50 ľudí nemá strechu nad hlavou
Vladimir Putin, Volodymyr Zelenskyj.
Pre Ameriku má drsný odkaz Rusko aj Zelenskyj: Prichádza pomoc príliš neskoro?!
Slováková zostala zhrozená po tom, ako zbadala izbu.
Nela Slováková ZHROZENÁ po ubytovaní v luxusnom hoteli: Ty p*čo, povraciam sa! Za TOTO zaplatila 800 eur na noc
Vodič vošiel do protismeru a spôsobil nehodu.
Foto
Z auta ostala kopa šrotu: O tom, čo sa stalo, nemohol vodič tušiť! Môže sa to stať každému