Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.09.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Ďurovčíkova manželka prehovorila tesne pred pôrodom: Detaily o pohlaví a mene bábätka

Známy režisér a choreograf Ján Ďurovčík (49) prežíva nakrajšie obdobie v živote. Jeho milovaná manželka, muzikálová herečka Barbora (25), totiž nosí pod srdcom ich prvé bábätko. Fotograf Nového Času zastihol umelkyňu pred bratislavskou súkromnou klinikou, kde bola u svojho gynekológa na kontrole.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii
A aj keď si prominentná dvojica svoje súkromie úzkostlivo stráži, Novému Času sa predsa len podarilo zistiť, že by sa mal známy režisér už čoskoro tešiť zo svojho malého nástupcu! 

Ďurovčík sa čoskoro stane otcom. Podľa našich informácií sa už jeho manželke Barbore blíži termín pôrodu. Fotograf Nového Času ju prichytil pred súkromným sanatóriom v našom hlavnom meste. Muzikálová herečka si vykračovala v dobrej nálade a v červených šatách sa jej črtalo už poriadne tehotenské bruško. Keď sme sa jej pri odchode na rovinu opýtali, aké sú správy od lekárov, najprv príliš hovoriť nechcela. Nakoniec však otvorene priznala, že všetko ide, ako má, a maličké je v poriadku. Pohlavie bábätka už prominentní manželia vedia, no stále nie na sto percent.

„Bola som na pravidelnej kontrole. A neviem zatiaľ s určitosťou povedať, čo to bude. Pred pár týždňami to bol chlapec, ale odvtedy sa nám bábo nechce ukázať,“ povedala Novému Času Barbora, ktorá má iba jediné prianie. „Ale, samozrejme, je nám jedno, či to bude chlapček alebo dievčatko. Dôležité je, aby bolo bábätko zdravé,“ hovorí sympatická brunetka.

 

Dvojica sa dokonca už dohodla aj na menách pre ich prvého potomka. „Ak by sa nám narodila malá slečna, tak jej dáme meno Anička, ale ak to bude chlapec, tak bude Ján po otcovi,“ povedala s úsmevom Barbora. Všetko však vyzerá tak, že by to mal byť malý princ. Ďurovčík sa tak možno dočká svojho malého nástupcu, ktorý bude niesť totožné meno s tým jeho, a kto vie, možno pôjde aj v jeho šľapajách.

Vyťažený manžel

Posledné dni pred pôrodom trávi Ďurovčíková najmä relaxom. „Cítim sa fajn, dúfam, že to všetko dobre dopadne. A dúfam, že manžel bude doma,“ povedala so smiechom Barbora. Narážala na veľmi vyťaženého Ďurovčíka, ktorý má pod palcom viaceré predstavenia. „Teraz začali turné so Slovenským divadlom tanca. Je to však všetko nejasné, keďže opatrenia sa každým dňom menia. Obaja veríme, že ma to chytí, keď bude pri mne,“ vysvetlila na záver režisérova manželka.

Ďurovčík okrem spomínaného turné pripravoval aj premiéru muzikálu s názvom Voda (a krv) nad vodou s najväčšími hitmi skupiny Elán v Divadle Nová scéna. Kvôli pandémii koronavírusu však bola premiéra zrušená a kompetentní musia nájsť náhradný termín.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí
Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!