Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.09.2020 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Zlatica Švajdová Puškárová otvorene o manželstve s Patrikom: Nebudem sa tváriť, že všetko je idylka

Je jednou zo stálic televízneho spravodajstva. Zlatica Švajdová Puškárová (43) je ostrieľanou moderátorkou a len tak ju niečo nevyvedie z miery. Sympatická blondínka zvláda rodinu aj kariéru. Priznáva však, že nie vždy je všetko ružové a s manželom Patrikom Švajdom (48) sa občas povadia.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Vtedy sa vraj na seba v štúdiu ani nepozrú. V rozhovore pre Nový Čas Nedeľa prezradila aj to, kto u nich doma nosí nohavice. A nielen to...

Cítili ste chvenie v bruchu, keď ste začínali v Markíze?

Ja som do Markízy vôbec nechcela ísť. Pracovala som v STV, ale keď som dala výpoveď, volali ma do Markízy. Viackrát som odmietla, ale nakoniec ma vtedajší šéfredaktor Ľubomír Lintner prehovoril a nastúpila som 31. augusta. Hneď 6. septembra som vysielala Na telo s Mikulášom Dzurindom. Čiže hneď som vhupla do politickej relácie, ktorú som potom robila 13 rokov. Predstavte si, že som bola 13 rokov bez nedeľného obeda! Išla som si skrátka za svojím snom a dodnes nemám pocit, že by som bola vyhorená a že sa mi už nechce. Som pobozkaná šťastnou povahou, večer si líham a neviem sa dočkať rána. A to som dostala v živote množstvo rôznych ponúk, aj finančne zaujímavých, ale nikdy ma to neodlákalo od televízneho spravodajstva. Mám ho stále veľmi rada.

Aj vám po rokoch kolegovia prezradili, čo si o vás hovorili? Lebo vždy, keď príde nová baba do tímu, tak začnú chodiť reči.

Tú otázku si vždy vychutná môj manžel. Lebo okrem rôznych zážitkov a množstva diváckych aj odborných ocenení som v Markíze získala aj manžela, ktorý mi zmenil život. Máme dvoch úžasných synov. Vždy spomína, že keď som vstúpila do newsroomu, spýtal sa Ľuba Lintnera, aké chlapčisko to prijali. (smiech)

S kým sa vám lepšie moderujú správy – s manželom alebo s ďalšími dvoma kolegami?

Viacerí sa ma to pýtajú, ale ja pri Patrikovi v štúdiu vôbec nemám pocit, že je to môj manžel. Neviem to vysvetliť, ale riešime pracovné veci a náš súkromný život ide vtedy bokom. Možno pri Paťovi mám jemnú úľavu, že keď potrebujem, aby urobil upútavku, tak ako správny manžel  nenamieta. Ale aj kolegovia sú veľmi zlatí, robí sa nám vynikajúco, máme skvelé vzťahy, sme dobrá partia. Na druhej strane je pravda, že meno pre nášho druhého syna vymyslel Patrik počas vysielania Televíznych novín. Dlho sme nevedeli nájsť meno. Mne sa páčilo iba Leo a výber druhého mena bol komplikovanejší. Potom raz Paťo napísal na papier Adam Švajda a ukázal mi ho počas reklamy. No a tak máme Adama.

Stalo sa niekedy, že ste sa s Patrikom doma povadili a pri moderovaní správ na seba iba zazerali?

Jasné! Sme úplne normálni ľudia a tiež sa občas pohádame. Obaja sme temperamentné typy, takže sem-tam na seba narazíme. Nebudem sa tváriť, že je všetko iba idylka. A keď sme povadení, vtedy sa na seba v úvode správ nepozrieme. Ja sa naňho nepozriem. On áno, ale ja sa nepozriem. Nestáva sa to často, ale vtedy sme ticho a už aj v réžii vedia, že máme tichú domácnosť. Nemá to však žiaden vplyv na to, ako pracujeme.

 

Kto u vás doma nosí nohavice?

To sa iba zdá, že ja som nejaká sekera, ale to vôbec nie je pravda. Patrik je absolútne vynikajúci partner, myslím, že sme veľmi rovnocenní.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Narcis Liptáková, Nový Čas Nedeľa

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Poľský prezident Andrzej Duda (druhý zľava), bývalý prezident USA a republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump (vľavo).
Poľský prezident sa stretol s Trumpom: Zvláštne, čo povedal!
Foto
Vlhovú čakajú v kalendári SP veľké zmeny: Menej pretekov v Európe a škrty obľúbených stredísk
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Čo všetko čaká dnes poslancov? Schôdzu začali návrhom na zmeny v zložení parlamentných výborov
(ilustračné foto)
Kus žltého papiera vydražili za obrovskú sumu! Neuhádnete, čo je za tým
Tragédia na Spiši vzala život aj Lucke († 17).
Foto
Tragédia na Spiši: Otec Ľuboš prezradil, čo našli v mobile nebohej Lucky († 17)! Chytí vás za srdce, čo urobil potom
Po nevídaných dažďoch vládla všade panika a strach.
FotoVáš Tip
Dubaj zasiahli najsilnejšie dažde za posledných 75 rokov: Chaosu a katastrofe čelia aj uviaznutí Slováci!
Futbalový Slovan sa ocitol v náročnej situácii.
V hre príchod reprezentanta: Uloví futbalový Slovan veľkú rybu?
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Nečakaná návšteva na Ukrajine! Aha, kto pricestoval do Kyjeva
(ilustračné foto)
Rusko spôsobilo na Ukrajine teror: Diali sa tam strašné veci! Hlásia množstvo obetí
Ilustračné foto
Viaceré komplikácie v doprave v Bratislave: Tu sa zrazili 3 autá! Kde všade sa zdržíte?
(ilustračné foto)
Jedna z najväčších krádeží zlata v dejinách krajiny: Prípad sa pohol! Nečakaný úspech
Ilustračné foto
Dokedy nás bude trápiť mrazivé počasie? Slováci, pripravte sa: To vôbec nevyzerá dobre!