Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.09.2020 16:20 | Správy | Zahraničné správy

Mladá žena († 21) zrušila svadbu: Snúbenec to nezvládol, masaker priamo pred očami jej matky

Obrovská tragédia! 21-ročná žena sa rozhodla zrušiť naplánovanú svadbu. Jej snúbenec tento krok odmietol spracovať a rozhodol sa jej pomstiť. Ohavne ju zavraždil priamo pred očami jej matky.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Dievčina zrušila svadbu, pretože mala podozrenie, že jej snúbenec priveľmi pije a nepáčili sa jej ľudia, s ktorými sa stretával. Ako uvádza portál Mirror, 23-ročný muž Jigukumar Sorthi navštívil 3. marca svoju snúbenicu Bhavini Pravin v jej dome v anglickom meste Leicester. Keď vošiel dovnútra, niekoľko minút sa rozprávali a následne ju mladý muž štyrikrát brutálne bodol kuchynským nožom, ktorý si priniesol so sebou.

Hrozivý incident sa odohral priamo pred očami jej matky, ktorá ho prosila, aby radšej zabil ju. Útočník svoju obeť bodol raz do hrude, do kolena a keď sa v sebaobrane schúlila do klbka, dvakrát ju bodol do chrbta.

 

Napriek zúfalej snahe lekárov o jej záchranu ženu, ktorá bezvládne ležala na podlahe v obývačke, vyhlásili za mŕtvu. Útočník na ulici odhodil nôž a dal sa na útek. Zachytila ho bezpečnostná kamera, avšak mladík sa neskôr objavil na policajnej stanici, kde sa k útoku na svoju snúbenicu priznal. „Jeho život bol v troskách,“ uviedol. Muž pôvodom z Indie poprel, že by Bhavini zavraždil úmyselne a ako dôvod uviedol stratu kontroly nad samým sebou, pričom žiadal zníženie zodpovednosti. 

Súd mu vymeral trest v dĺžke minimálne 28 rokov. „Bhavini bola mladá žena, ktorá mala celý život pred sebou. Bola nežnou, starostlivou dušou a pochádzala z uzavretej rodiny. Životy jej príbuzných sa navždy zmenili. Z toho, že stratili svoju milovanú dcéru rukou niekoho, komu dôverovali, že sa o ňu postará, sa nikdy nezotavia,“ uviedol detektívny inšpektor Kenny Henry.

„Naša dcéra mala iba 21 rokov, keď ju zavraždil. Chodila na vysokú školu a následne pracovala, aby spolu so mnou podporovala rodinu, zabezpečila nám strechu nad hlavou a jedlo na našom stole. Dávala nám toľko radosti a zmyslu života,“ spomína na svoju milovanú dcéru jej otec Babu Pravin.

"Keď sa Jigukumar zasnúbil s našou dcérou, verili sme mu, že ju bude milovať a starať sa o ňu navždy. Bola pre nás tak vzácna. Priviedli sme ho spolu s nami do Anglicka, aby sme mu poskytli lepší život. Podporovali sme ho a býval u nás. A ako sa nám odvďačil za našu láskavosť? Zavraždil našu milovanú Bhavini,“ znejú slová zdrveného otca. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Peter Pellegrini
Aktualizované
Zmeny vo fungovaní Fondu na podporu umenia: Hlas chce prísť v koalícii s návrhmi
(ilustračná foto)
Počasie sa zbláznilo, bude SNEŽIŤ: V týchto krajoch platí výstraha!
Do Slava na motorke narazilo auto, prežil zázrakom.
FotoVáš Tip
Desivá nehoda na Považí: Slavov prvý výjazd na motorke skončil takmer tragicky! Čo mu zachránilo život?
Ondrej Lunter.
V Banskobystrickom kraji končia dve ambulancie: Hrozí urgentný nedostatok lekárov!
(ilustračné foto)
Inšpekcia zobrala súkromníkovi 3 tigrov! Znepokojivé, čo je za tým
Ministerka kultúry Martina Šimkovičová.
Šimkovičová o detailoch STVR: Čo deklaruje nový názov a takto vznikne rada!
Zuzana Vačková ukázala svojho chlapa.
Foto
TRAPAS ako hrom: Vačkovej nového chlapa si ľudia mýlila s jej OTCOM! Naozaj sa podobajú?
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Pri zmene RTVS skončí aj šéf Machaj: Premiér tvrdí, že návrh schválil i prakticky bez pripomienok
V okrese Veľký Krtíš vyhlásil v piatok 1. septembra 2023 okresný úrad mimoriadnu situáciu pre nárast neregulárnej migrácie.
Samosprávam preplatia výdavky za cudzincov: Pôjde o sumu takmer 100-tisíc eur
Business people shaking hands in the office. Photo of one cheerful businessman and one happy businesswoman handshaking across the table.
Obzeráte sa po novej práci? Na tomto mieste v Bratislave to môžete skúsiť!
Lykožrút trápi oblasť už dlhší čas.
Mimoriadna situácia na Horehroní: Nevyzerá to priaznivo! Znepokojivé správy o lykožrútoch
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Fond na podporu kultúry národnostných menšín: Príspevok by sa mal zvýšiť