Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.09.2020 15:50 | Šport | Hokej

Slovenskí hokejisti majú zážitok na celý život: Na vtipnej zámene sa smeje celý svet!

Ako v komédii! Slovenskí hokejisti Martin Chovanec (21) a Peter Beneš (31) dorazili v nedeľu do švédskeho Göteborgu s cieľom zapojiť sa do príprav svojich mužstiev. Na súhrn bizarných udalostí, ktoré ich po prílete postretli, však zrejme tak skoro nezabudnú!

Chovanca ako novú akvizíciu tímu Sörhaga/Alingsås zo švédskej piatej ligy mali na letisku vyzdvihnúť dvaja hráči klubu. Omylom však posadili do auta jeho krajana Beneša, kapitána slovenskej reprezentácie v bandy hokeji a posilu mužstva Borås. „Išiel som si vyzdvihnúť batožinu a presunul som sa do príletovej haly, kde ma mali čakať chalani. Myslel som si, že vedia, ako vyzerám, a že sa nič nemôže stať,“ povedal pre Nový Čas Martin, ktorý stál len tri metre od Petra, ktorého Erik Martinsson a Alexander Gidebring vzali do auta namiesto neho. „Môj agent Lukáš Vepy mi vravel, že si ma niekto vyzdvihne. Buď manažér, alebo niekto iný. Po pár sekundách ku mne prišiel usmiaty chlap a kýval na mňa. Pozdravili sme sa, sadol som do auta a vyrazili sme. Rozprávali sme sa o všeličom, a aj keď im niektoré veci možno prišli divné, brali to ako môj zmysel pre humor,“ opísal situáciu zo svojho pohľadu Beneš, ktorého jeho „únoscovia“ dokonca v novom pôsobisku aj ubytovali.

Chovanec po chvíľke čakania zburcoval trénera, ktorý mu po necelej hodinke chaosu zmätky vysvetlil. „Veľmi sme sa potom spolu na tom nasmiali!“ dodal s tým, že na úsmevnej príhode dvojice krajanov sa teraz zabáva celý svet. O kurióznej príhode písali nielen v Škandinávii, ale aj v Poľsku či v Maďarsku. „Bolo to šialené. Boli toho plné noviny, boli sme v televíziách aj v rádiách. Nikto by neveril, že v rovnakom lietadle a v rovnaký čas môže byť aj iný slovenský hokejista ako ja. Šanca na takúto náhodu je skutočne minimálna,“ uzavrel Beneš.

Otvoriť galériu
Peter Beneš (31)
Zdroj: apb

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: erd

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej