Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.09.2020 16:00 | Správy | Zahraničné správy

Dvojica sa zoznámila na Tinderi: Neplánované tehotenstvo po pár týždňoch, a to nebol posledný šok

Tamsin Cook (34) a Luke Hollis (34) z britského mesta High Wycombe sa spoznali cez zoznamovaciu aplikáciu Tinder v apríli 2018.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

O pár dní spolu zašli na drink. ,,V tom čase som bola už nejaký čas single. Keď som mala 30, skončil mi 4-ročný vzťah. Dúfala som, že spoznám toho pravého,“ cituje portál The Sun ženu. ,,Luke sa mi hneď zapáčil, držal sa pri zemi a bol ukecaný, vzbĺklo to medzi nami ako požiar. Po pár rande z nás bol pár,“ opísala. Chodili spolu do kina alebo na večeru, no o vážnom vzťahu sa zatiaľ nebavili. Lenže potom Tamsin nedostala menštruáciu. ,,Nemyslela som, že by som bola tehotná, používali sme kondómy. Ale aj tak som si spravila test,“ spomína.

,,Nemohla som uveriť, že bol pozitívny – musela som otehotnieť pár týždňov potom, čo nás Tinder spojil. Vždy som chcela deti, ale toto nebola ideálna situácia, ja a Luke sme sa ledva poznali. Keď som mu to vydesená povedala, dlho ostal bez slova, ako bol v šoku. Porozprávali sme sa o tom a rozhodli sa tehotenstvo neprerušiť. Priatelia a rodina boli prekvapením bez seba, ale podporili nás.“ V 11. týždni tehotenstva začala žena krvácať. V nemocnici sa našťastie dozvedela, že je všetko v poriadku, ale prišla aj ďalšia správa, po ktorej skoro spadla zo stoličky.

Povedali jej, že čaká dvojičky. Pár nemohol správe uveriť. ,,Netušili sme, odkiaľ sa vzali – ani v jednej z našich rodín sa nevyskytovali dvojičky.“ Čerstvý párik sa namiesto randenia pripravoval na úlohu rodičov. ,,Nemohli sme ísť na festival či na párty. Namiesto toho sme riešili moje opuchnuté členky a kupovanie postieľky. Bála som sa, či to na nás nebude priveľa,“ priznáva Tamsin. Keď bola v 7. mesiaci, s Lukeom sa spolu nasťahovali. A nastali problémy. ,,Veľa sme sa hádali. Moje tehotenské hormóny sa ozývali. Kričala som naňho, že som to ja, kto sa musel vzdať svojho života a tela, aby sme mali bábätká.“

,,Luke nechával oblečenie na podlahe, z čoho som šalela, lebo som bola zvyknutá žiť sama. Ani sme sa poriadne nepoznali a zrazu sme boli uprostred vážneho vzťahu,“ spomína žena, ale jedným dychom dodáva, že sa partner snažil, aby ako tehuľka mala dosť pohodlia. V 38. týždni lekári Tamsin vyvolali pôrod a priviedla na svet Thomasinu a Isaaca. ,,Rodila som štyri dni. Luke bol celý čas pri mne. Bolo to dlhé a bolestivé, ale dojemné, keď sa deti konečne narodili. Luke nemohol ani rozprávať, ako ním lomcovali emócie,“ opísala.

 

Pri živote s dvoma bábätkami si Tamsin a jej priateľ zvykli na neustále vymieňanie plienok a nedostatok spánku. Vzťah dvojice sa ustálil, aj keď opäť prišli výkyvy v čase karantény. ,,Raz sme boli hore, raz dole, ale to asi každý. Som si istá, že veľa ľudí prežívalo to isté – byť s niekym zatvorený nikdy nie je dobrý nápad. A ešte s dvoma temperamentnými batoľatami, ale Luke mi je veľmi nápomocný,“ priznala Tamsin. ,,Hoci sme prišli o obdobie randenia a spoznávania sa, za krátky čas sme toho prežili veľa a spravilo nás to silnejšími,“ myslí si.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustačné foto)
Trnavčanka venčila psov v parku, pozrela do húštiny a tam... Na VÝJAV do smrti nezabudne!
Ak nemôže otec, robí Sebastianovi navigátorku kamarátka Karin.
FotoVáš Tip
Z 11-ročného Sebastiana vyrastá hviezda rely: Toto sú najväčšie úspechy malého pretekára za volantom!
(ilustračné foto).
Nočný požiar vystrašil ľudí vo Výbornej pod Tatrami: Čo sa stalo na dvore domu?!
Foto
Legenda futbalového Slovana vymenil loptu za prácu v kuchyni: Radšej budem čistiť zemiaky ako...
Riaditeľ RTVS Ľ. Machaj by po rozdelení prišiel o svoju stoličku.
Vláda rozhoduje o osude RTVS: Zásadná vec zostala, príde Machaj o stoličku riaditeľa?
Vlkolínec
Obyvatelia Vlkolínca už sú ZÚFALÍ: Sme ako opice v zoo, bodaj by sa na nás zabudlo!
Foto
Dobitý Mikle sa pomaly hlási do práce. Hokejista Žabka ešte nie je obvinený: Prečo sa vyšetrovanie vlečie?
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Bratislavčania, pripravte si nervy: Na cestách sa zdržíte
Manželia svoje ratolesti nadovšetko milovali. Žiaľ, po krutej rane osudu zostal Vlado na deti sám.
Foto
Po tragickej smrti Evy († 34) ostal Vlado sám s troma deťmi: Prišli o mamu, stratia aj bývanie?
Zlatica a Patrik sú  dlhoročnými tvárami spravodajstva Markízy.
FotoVáš Tip
Švajdovci niekomu ležia v žalúdku: Kto im chce rozbiť manželstvo?! Moderátori reagujú
(ilustračné foto)
Havarovalo vzácne lietadlo, neprežil nik: Na svete ostalo takých strojov len pár
Na archívnej snímke 2. marca 2019 Kim Jo-čong, sestra severokórejského vodcu Kim Čong-una
Sestra Kim Čong-una ostrejšia ako brat: Jej slová prehlbujú obavy!