Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.09.2020 17:20 | Správy | Zahraničné správy

Ohavnosti medzi vysokoškolákmi! Súťažili, kto bude mať sex s najškaredším dievčaťom: Detaily rozhovorov vás rozčúlia

Nechutný prípad, nad ktorým budete len krútiť hlavou. Na Facebooku unikla skupinová konverzácia, v ktorej partia vysokoškolských študentov plánovala súťaž, kto bude mať sex s najškaredším dievčaťom. A nielen to, tie správy vás rozčúlia!

Ako uvádza portál Metro, znepokojujúci prípad sa objavil medzi študentmi univerzity v meste Durham na severovýchode Anglicka. Mladí ľudia medzi sebou komunikovali prostredníctvom aplikácie WhatsApp, kde si vytvárali skupinové konverzácie.

V jednej z nich bolo 60 študentov, ktorí sa rozprávali o znásilnení a dohadovali sa, že nikto nesmie ich plány „bonznúť“. „Prvé pravidlo v klube chalanov: O klube chalanov nehovoríš,“ napísal člen konverzácie.

 

V ďalšej skupine sa študenti chválili ich plánmi mať sex s viacerými dievčatami. „Nie je Durham mŕtvy po tom, ako chlapca z Durhamu pred pár rokmi obvinili zo znásilnenia?“ poznamenal mladík v jednom z chatov a ďalší mu odpovedal: „Volá sa to k***a“. „Nemôžeme sa ich nabažiť, pretože dievčatá si sex pýtajú,“ poznamenal ďalší mladík v konverzácii.

Ďalšia skupina s názvom Durham Boys Making All The Noise (v preklade Chlapci z Durhamu robia bordel) tiež odhalil plány „nóbl chalanov“, ktorí si navzájom konkurujú v snahe mať sex s "nachudobnejším" dievčaťom na akademickej pôde. Zdesení študenti, ktorí si prečítali uniknuté správy, požadujú od univerzity, aby okamžite konala. „Ako môžete vidieť, ich jazyk je ohavný,“ okomentovali uniknuté konverzácie.

„Je to hrozné správanie a ako matku ma až desí k smrti, že chlapci, ktorí majú iba 18 rokov, sú schopní byť voči ženám tak ohavní,“ zhodnotila po prečítaní správ jedna z matiek. Niektoré študentky sa dokonca boja nastúpiť v septembri do školy.

Na vzniknutú situáciu reaguje aj Univerzita Durham s vyjadrením, že si je vedomá „úplne odporných komentárov“, ktoré označila za „neprijateľné“ a pohoršujúce hodnoty, ktoré univerzitná komunita podporuje. „Ak sa zistí, že tieto príspevky sú skutočné, podnikneme kroky na zabezpečenie toho, aby tí, ktorých sa to týka, nemali miesto na Durhamskej univerzite,“ vyhlásil prorektor univerzity Jeremy Cook. V súčasnosti prebieha vyšetrovanie.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustr. foto)
Neuveriteľný nález v Lešti z obdobia II. svetovej vojny: Čo s nimi teraz bude?!
Zarážajúci moment zo Španielska: Fanúšik požiadal hráča o dres, ten si vypýtal peniaze!
Speváčka a vášnivá astrologička Marcela Laiferová
Úprimná rada astrologičky Marcely Laiferovej: Chcete byť ŠŤASTNÍ? Viem, ako na to
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Aktualizované
Je rozhodnuté: Mazáka odvolali z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Národná rada Slovenskej republiky.
Poslanci zvolili nového člena Súdnej rady SR: Stal sa ním tento muž
Siamské dvojičky Daisy a Violet Hiltonové.
Krutý osud siamských dvojičiek: Violet žila s mŕtvou sestrou niekoľko dní! Matka ich predala a... Trpké detaily ich života
Osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov zasahovali na zámku.
FotoVáš Tip
Poplach v centre Zvolena: Na zámku zasahovalo osemdesiat hasičov a dobrovoľníkov!
Janko dal zbohom svojej legendárnej ofine.
Foto
Vypadnutie Jána Tribulu z Let’s Dance: Redaktor prišiel o ofinu aj o všetky nervy!
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdna rada rokuje o odvolaní Mazáka: Ten zo zasadnutia odišiel, čo je za tým?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin hovorí o katastrofálnych následkoch: Stretol sa s prezidentom Iránu a... Takto to dopadlo!
Ilustračné foto
Najnebezpečnejší ostrov na Zemi? Cudzincov tam čaká SMRŤ! Desivé, čo sa o ňom hovorí
Michal Šimečka a Robert Fico
Progresívne Slovensko kritizuje Fica: Premiér hovorí a koná ako geopolitický analfabet