Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.09.2020 00:00 | PR články
Sponzorované

5 dôvodov prečo sa rozhodnúť pre umelé kvety

V dnešnom článku od HK Green Vám prinášame dôvody, prečo sú umelé kvety skvelým doplnkom do interiéru. Ustálený a idylický interiér je kľúčový na ceste za spokojným životom po ktorom všetci túžime.

Mnohí aj naďalej uprednostňujú kúpu živého kvetu pred umelým. Obávajú sa toho, že ich vysnívaný kvet bude vyzerať ako obyčajný nevzhľadný kus plastu, ktorý bude už na prvý pohľad vyzerať nevkusne a gýčovo. Technológie sa však posúvajú rapídnym tempom vpred a samozrejme, výnimkou nie je ani výroba originálnych umelých kvetov, stromov, bonsajov či trendy paliem. Kmene týchto umelých kvetov sú vyrábané výhradne z prírodných materiálov a výsledný kvet je často krát osadený do kvalitného a vkusného kvetináča.

1. Údržba Vám zaberie pár minút týždenne

Ako iste vieme, živé kvety si vyžadujú svoju špeciálnu starostlivosť do ktorej už klasicky patrí polievanie, hnojenie či presádzanie. Skúmanie a následné zvládnutie vhodných svetelných podmienok býva ťažkým orieškom, ktoré si často krát vyžiada svoju daň- výsledkom sú zvädnuté kvety, ktoré nevyzerajú vábne, práve naopak.

Práve umelé kvety sú vhodnou alternatívou. Vlastniť vždy zelené kvety s minimálnou starostlivosťou je dôvod, prečo by ste sa mali vybrať práve touto cestou. Výhodou umelých kvetov je to, že si nevyžadujú neustále polievanie, hnojenie či presádzanie. Jediné čo je potrebné vykonať, je starostlivo oprášiť kvety od prachu. Tento krok však nevynechávate ani pri údržbe živých kvetov, takže v konečnom dôsledku si ušetríte kvantum času, ktorý je mimoriadne vzácny.

Otvoriť galériu
Zdroj: hk-green.sk

2. Odolnosť je ich druhé meno

Živé kvety sú mimoriadne krehké a vyžadujú si špeciálne svetelné podmienky, ktoré niekedy nie je ani možné splniť. Umelé kvety sú vyrobené z kvalitných odolných materiálov a preto sa nemôže stať to, že sa Vám rastlina zlomí. Zvládnutím vhodných svetelných podmienok sa nemusíte zaoberať, nakoľko umelé kvety nepotrebujú dostatok svetla. Rozžiaria aj najtemnejší kút Vášho domu, ale taktiež reštaurácie či kancelárie. Je len na Vás kam sa rozhodnete umiestniť umelý kvet, stále bude žiariť svojou originálnou a nenahraditeľnou krásou pri správnej starostlivosti množstvo rokov.

Otvoriť galériu
Zdroj: hk-green.sk

3. Alternatíva, ktorá šetrí Vašu peňaženku

Kúpa živého kvetu je finančne náročná. Náklady spojené s kúpou živého kvetu sa dokážu vyšplhať do niekoľko stoviek eur a stále je tam riziko, že nesprávnou starostlivosťou o Váš kvet prídete.

Ideálnou voľbou je investovanie do profesionálnych imitácií rastlín, ktoré získate jednorazovou kúpou. Nemusíte míňať peniaze na špeciálne prípravky, keďže umelé kvety nevyžadujú špeciálnu starostlivosť na rozdiel od živých kvetov.

Otvoriť galériu
Zdroj: hk-green.sk

4. Fantastický vzhľad na nerozoznanie od živého kvetu

Umelé kvety sú vyrobené výlučne z kvalitných materiálov a preto je ich vzhľad na nerozoznanie od klasických živých kvetov. Práve vďaka tomu, že sú pri výrobe použité len kvalitné materiály, kvet vyzerá ako od vášnivého pestovateľa kvetov či skúseného záhradníka.

Kúpou umelých rastlín z nášho eshopu rozhodne nešliapnete vedľa. Prvotriedna kvalita je zárukou spokojnosti a úspechu. Našou prioritou je to, aby náš zákazník bol s tovarom nadmieru spokojný a pýšil sa svojou vždy zelenou rastlinou, ktorá mu bude prinášať radosť a spokojnosť a to niekoľko rokov. V spoločnosti HK Green sme sa spojili s poprednými výrobcami umelých rastlín ako napríklad Eurogreens či Maxifleur s cieľom ponúkať v našom eshope niektoré z najobľúbenejších rastlín, ktoré sú už klasicky v špičkovej kvalite.

Otvoriť galériu
Zdroj: hk-green.sk

5. Univerzálny doplnok s ktorým rozhodne nič nepokazíte

Kvety sú zárukou spokojnosti vo Vami obývanom priestore, ale aj Vaši priatelia sa budú cítiť omnoho lepšie v dokonale zladenom interiéri. Je vhodné ak sa aj v kanceláriách či reštauráciách nachádzajú kvety. Ako iste vieme, zelená farba má priaznivé účinky na ľudský organizmus. Hlavnými výhodami tejto inšpiratívnej farby sú regeneračné účinky, napomáhanie k upokojeniu večne zaneprázdnenej mysle a taktiež blahodarne pôsobí na nervový systém.

Bonusom na záver je to, že umelé kvety nie len z estetického, ale taktiež zo zdravotného hľadiska sú tou najlepšou voľbou akú si môžete vybrať. Kúpou našich umelých kvetov zaručene nespôsobíte alergikom zdravotné problémy. Umelé kvety sú zdravotne nezávadné, a preto sú vhodné aj do priestorov kde sa zdržujú alergici.

Otvoriť galériu
Zdroj: hk-green.sk

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí
Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!
Tanečné páry sú už na nedeľu večer pripravené. Na snímke Vilém Šír a Tina.
Foto
Tina odchádza z Let’s Dance: Je za tým TOTO?! Speváčka bojovala s vážnym problémom
(ilustračná foto)
Aktualizované
Čo keby boli voľby do Európskeho parlamentu teraz? Prieskum ukazuje: Takto by mohli dopadnúť
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Švédska aktivistka Greta Thunbergová bude vysvetľovať: Pozrite sa, čo má mať za ušami
Health visitor at home
Zdravotná sestra popísala pozoruhodný jav tesne pred smrťou: Nikto nevie, prečo sa to deje
Princ William a jeho manželka Kate.
Foto
William a Kate zverejnili nečakanú FOTO: To musíte vidieť! Je na nej...
Marián si na obale svojho obloženého rožku všimol istú kuriozitu.
FotoVáš Tip
Marián si kúpil obložený rožok, po odbalení ho čakal šok: To myslia vážne?! Slovenský internet rozdelil na dva tábory
Politik z krajne pravicovej strany Alternatíva pre Nemecko (AfD) Björn Höcke.
Pravicový politik má vážny problém: Použil nacistický slogan?! Toto mu hrozí
Najjednoduchšia prevencia voči chorobám: Začnite od rúk! Nemocnice poskytnú užitočné rady