Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.09.2020 14:00 | Prominenti | Nový Čas Víkend

Prísne utajená šou Zlatá maska: Šialené pokuty a klamstvá rodine!

Spev, tanec či zábava sú dôležité, ale nová šou Jojky Zlatá maska je postavená predovšetkým na dokonalom utajení identity súťažiacich.

Hviezdy zo Slovenska a z Česka v nejod 6. septembra uvidíte v prepracovaných kostýmoch, ktoré totálne znemožnia ich identifikáciu, a podobne rafinovane sa súťažiaci ukrývali aj v zákulisí či počas celéhoobdobia prípravy programu.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

1. Kľúčovým faktorom, ktorý mal zabezpečiť dôsledné utajenie identity súťažiacich, bolo presunutie nakrúcania šou do metropoly Maďarska - Budapešti. Minimalizovalo sa tým riziko úniku informácií, keďže sedemdesiatčlenný štáb tvorili najmä Maďari, ktorí v podstate nepoznajú slovenské a české hviezdy. Samozrejme, týmto krokom sa viacero vecí skomplikovalo. „Na pľaci sa bežne rozprávalo po maďarsky, slovensky a po anglicky. Miestami rukami a aj nohami a gestami. Platí: keď si ľudia chcú porozumieť, porozumejú si. A to sa nám stalo aj pri realizácii tohto programu,“ skonštatoval režisér Tomáš Eibner.

2. Súťažiaci museli mať tvár neustále zahalenú, nielen na pódiu. Kým počas spevu mali na sebe masku, v zákulisí mali na hlave veľkú zváračskú helmu a mikinu s nápisom Nehovor so mnou. Presúvanie účinkujúcich v maskách bolo tiež náročné. Každý mal minimálne štyroch svojich asistentov. Tí sa starali o to, aby jeho identita ostala utajená nielen na pľaci pri nakrúcaní a na skúškach, ale aj pri presunoch po nakrúcaní tak, aby sa naozaj nikto s nikým nestretol.

 

 

3. Ani samotní súťažiaci medzi sebou nesmeli komunikovať a počas celého nakrúcania netušili, kto sú ich súperi. Znie to až absurdne, ale každý mal izbu v inom budapeštianskom hoteli, aby náhodou nedošlo k situácii, že by na seba narazili počas raňajok či na kávičke v hotelovom bare. Práve hotel a hotelová izba boli jediným priestorom, kde sa mohli celebrity slobodne pohybovať a boli odmaskované. „Už z hotela som vychádzala s maskou a v mikine Nehovor so mnou. Chodiť okolo známych ľudí a nemôcť sa s nimi porozprávať, to je peklo,“ skonštatovala maska Leva.

 

4. Doslova krutou podmienkou bolo a stále je odporúčanie, aby súťažiaci nehovorili o svojej účasti v tomto programe ani s rodinnými príslušníkmi či priateľmi. Mnohí sa vraj rozhodli, že si účinkovanie v Zlatej maske nechajú len pre seba a budú sledovať reakciu blízkych, keď sa v šou nakoniec odhalia. Identitu celebrít vraj pozná len asi okruh piatich ľudí. „Musím sa všetkým ospravedlniť, ktorým som klamal a zavádzal ich,” konštatuje maska Buldočka.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Peter Derňár, Nový Čas víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Fedor Flašík * 14. 1. 1958 † 22. 4. 2024.
Foto
Podnikateľ Fedor Flašík († 66): Kde a kedy mu dajú posledné zbohom?
Platí výstraha pred horúčavami. (ilustračné foto)
Vlna horúčav vzala už 30 životov: To je extrém, teplota má vybehnúť nad 50 stupňov!
(ilustračné foto)
Košičania, spozornite: V meste má vyrásť nová stavba za 60 miliónov!
(ilustračné foto)
Fatálne mrazy u našich susedov, pestovatelia smutne reagujú: Jedným slovom, KATASTROFA!
Foto
Stihne Juraj Kucka EURO? Hráč Slovana posiela jasný odkaz
Otrasný čin sa stal ráno v Dlhej nad Váhom. Len 27-ročný muž tam po hádke zavraždil svojho dedka.
Brutálny čin v Dlhej nad Váhom: Vnuk mal zavraždiť svojho dedka († 67)!
Predseda českej vlády Petr Fiala.
Potvrdilo sa, čo sa šepkalo už dlho: Ďalší odchod z Fialovej vlády! Končí táto ministerka