Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.09.2020 16:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Modelka Vikki opustila svoje bábätko: Z jej príbehu naskakuje husia koža, prešla si peklom

Otvorila rany minulosti. Modelka, ktorá fotí pre Playboy, sa ako 16 ročná vzdala svojej dcérky a dala ju na adopciu. Zverejnila svoju minulosť a dôvody tohto rozhodnutia, z detailov vám budú behať zimomriavky po tele.

Ako uvádza portál The Sun, modelka Vikki Lenola (32) z kanadského mesta Ontario chce po dlhých rokoch zverejniť svoj ťažký príbeh, aby ju jej teraz už 16-ročná dcérka Alyssa mohla skontaktovať.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Keď mala Vikki 13 rokov, skončila školu a keď sa jej rodičia rozviedli, žila so svojím otcom. Vikki, ktorá má na sociálnych sieťach viac ako 500 000 sledovateľov, tvrdí, že jej život nebol vždy očarujúci a roky žila v sklade a spala iba v spacáku. Spoznala sa s mužom (17), ktorého verejnosť pozná pod pseudonymom Matt, s ktorým začala žiť. Netrvalo dlho a Vikki zistila, že je tehotná.

„Aj keď som povedala, že nie som pripravená byť matkou, Matt a jeho rodina trvali na tom, že keď máme spolu dieťa, mali by sme byť skutočnou rodinou,“ povedala Vikki, ktorá v 16-tich rokoch porodila po núdzovom cisárskom reze dcérku Alyssu. Okamžite sa do nej zamilovala, avšak po príchode z nemocnice začalo peklo.

 

Len pár dní po návrate domov na ňu Matt zaútočil. Prehodil ju cez zadnú časť postele a mladučká Vikki si potrhala stehy po cisárskom reze. S dcérkou išla do nemocnice, pretože jej rany sa zapálili a musela tam zostať niekoľko dní. Sužovala ju ukrutná bolesť a takmer sa nemohla hýbať. „Nasledovalo neustále zneužívanie. Udieral ma všetkými možnými spôsobmi a ja som bola príliš vystrašená na to, aby som požiadala o pomoc. Škrtil ma a udieral baseballovou pálkou a veľkými kusmi nábytku,“ spomína na ohavné obdobie Vikki.

„Raz som sa ho opýtala, prečo ma podviedol, a on ma udrel tak silno, že som mala celé čierne oko, nemohla som ho otvoriť a na tvári som mala krvácajúcu ranu,“ tvrdí mamička Vikki. Matt jej dokonca vytrhol vlasy a na hlave jej zostala krvavá plešina, ktorú tam má doteraz. Matt nakoniec skončil za všetky jeho činy vo väzení po tom, ako ho udali susedia za domáce násilie. Keď ho prepustili, začal sa Vikki vyhrážať, že zabije ju a aj ich dcérku Alyssu. Vikki bola nesmierne vystrašená, avšak nemala kam ísť.

„Moji jediní priatelia mali svoje vlastné problémy, a tak mi nemohli pomôcť,“ vysvetľuje, ktorá do azylového domu nechcela ísť, pretože sa bála, že to zle ovplyvní jej dcéru. Keď mala Alyssa 4 mesiace, začala trpieť kolikou a mala žltačku, a tak skončili v nemocnici. A práve tam sa rozhodla, že krok dať jej dcérku na adopciu, bude to najlepšie riešenie. „Bola som 16-ročná dievčina bez akejkoľvek podpory. Cítila som, že nedokážem dať Alysse to, čo by potrebovala. Zlomilo mi to srdce,“ obraňuje sa.

Nasledujúce mesiace boli pre ňu nesmierne ťažké. V 17-tich rokoch trpela depresiou a začala byť závislá od drog. O niekoľko rokov sa začala stavať na vlastné nohy, dokončila si školu a začala pracovať ako modelka. Jej fotka dokonca bola na titulnej strane Playboyu. Stala sa aktivistkou za práva zvierat a založila si vlastnú neziskovú organizáciu. Vikki túži svoju dcéru opäť vidieť, avšak to, či ju vyhľadá, necháva na nej.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo
Keď sa po vyše 2 mesiacoch vynoril z prepájacieho tunela, bol očarený...
FotoVáš Tip
Medveď, ktorý prežil v bratislavskej zoo celý život, dostal oázu: Po 27 rokoch konečne cíti pravú hlinu...
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR Richard Takáč (Smer-SD).
Uľahčenie práce či odbúravanie byrokratickej náročnosti: Minister poľnohospodárstva privítal novelu zákona
Hersh Goldberg-Polin sa objavil na videu Hamasu.
Hamas zverejnil video s rukojemníkom: Hrozivé slová 6 mesiacov po únose
Dentist working in dental clinic with patient in the chair.
Bojíte sa zubára ako čerta? Všetko začína už doma: Dodržiavajte tieto rady a budete mať pokoj