Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.08.2020 15:15 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Harry a Meghan pokazili svadbu princeznej Eugenie: Toto by vytočilo každú nevestu!

V lete 2018 vyrazila princezná Eugenie so svojím snúbencom Jackom Brooksbankom na dovolenku s bratrancom princom Harry a jeho vtedy pomerne novou manželkou Meghan.

Netušila, že práve táto dvojica jej za pár mesiacov bezohľadne zničí svadobný deň. Harry a Meghan si rozhodne nepotrpia na ohľaduplnosť. A tak vo svadobný deň princeznej Eugenie priamo na jej obrade začali prítomným oznamovať, že s Harrym čakajú dieťa.

Fotogaléria
18
fotiek v galérii
Každý trochu inteligentný dospelý človek vie, že svadobný deň patrí neveste a ženíchovi. Preto väčšina svadobčanov nemá okázalejšie či vyzývavé oblečenie, nikto sa nevyťahuje, nechváli, nestrháva na seba pozornosť a neodhaľuje toho dňa šokujúce správy o sebe či komkoľvek inom ako neveste a ženíchovi. A aj v tom prípade to musia byť správy pozitívne. Bohužiaľ k tej bezohľadnej menšine patria Harry a Meghan, ktorí počas svadobného obradu princeznej Eugenie začali šíriť medzi prítomnými správu, že čakajú dieťa.

A čo viac, túto informáciu odhaľuje ich kniha Finding Freedom, ktorá ich má líčiť v lepšom svetle. Podľa autorov Omida Scobieho a Carolyn Durand bola Eugenie samozrejme veľmi nahnevaná a sťažovala sa priateľom, že to bolo od nich veľmi sebecké gesto. Ako väčšina neviest totiž verila, že onen svadobný deň je jediným takýmto dňom jej života. Ale byť jedinou hviezdou tohto dňa života jej dopriate nebolo.

S vydaním knihy sa Harry a Meghan prerátali. Hneď v niekoľkých ohľadoch. Jednak tvrdili, že s autormi osobne vôbec nehovorili a že obsah neautorizovali, ale tiež dúfali, že ich publikácia bude líčiť v lepšom svetle, než aké si vyslúžili v médiách kvôli svojmu správaniu v uplynulých dvoch rokoch. Lenže kniha je dôkazom toho, že si celú dobu vynucujú pozornosť, a keď ich niekto upozorní na to, že by sa mali správať skromnejšie a slušnejšie, začnú trucovať, prskať a kopať okolo. Ale navyše Meghan, ktorá sa súdi s vydavateľom denníka The Mail, si knihou v tejto kauze priťažila. Tvrdila, že autorom neposkytla informácie ona ani Harry. Lenže na obale knihy sa píše niečo iné.
"Hovorili sme s blízkymi priateľmi Harryho a Meghan, poradcami britskej kráľovskej rodiny a služobníctvom (minulým i súčasným), s charitami a organizáciami, s ktorými si utvorili dlhodobé vzťahy, a tiež, ak to bolo vhodné, s týmto párom samotným," píše sa na obálke knihy. Hovorca páru však vyhlásil: "Vojvoda a vojvodkyňa z Sussexu neboli opýtaní a neprispeli do knihy Finding Freedom. Táto kniha sa zakladá na osobných skúsenostiach autorov ako členov tlačového odboru kráľovskej rodiny a na ich vlastnom nezávislom spravodajstve. "

Advokát Mark Stevens zo spoločnosti Howard Kennedy to vidí jasne. ,,V podstate je toto priznanie, že sa tá kniha úplne blíži autorizovanej biografii," uviedol v rozhovore pre denník The Telegraph. To môže pomôcť právnikom zastupujúcim denník The Mail, ktorí sa snažia dokázať, že Meghan sama často informuje novinárov a paparazzov o svojich zámeroch, cestách a súkromí. Je to teda premyslená PR kampaň, v rámci ktorej potom s novinármi naoko bojuje.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Famous

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo