Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.08.2020 09:19 | Prominenti

Zažite pravú zámockú atmosféru ako Rytmus a Jasmina. Vyhrajte luxusný pobyt už za jednu SMS!

Váš obľúbený denník Nový Čas vám prináša súťaž o 5 víkendových pobytov v Palace Art Hotel Pezinok. Zámok, kde mali svadbu aj Rytmus s Jasminou, vás teraz privíta s otvorenými bránami!

Zapojiť sa do našej súťaže je jednoduché! Stačí poslať SMS a ste v hre o 5 pobytov pre dve osoby na dve noci s raňajkami a wellnessom v Palace Art Hotel Pezinok. Súťaž bude prebiehať od 17. augusta 2020 do 23. augusta 2020 (vrátane). Zaslaním SMS v tvare NC (medzera) ZAMOK (medzera) meno, priezvisko a korešpondenčná adresa na štvorčíslie 6666 sa zaradíte do žrebovania. Maximálna cena spätnej SMS je 1 € s DPH. Zo všetkých súťažiacich 24. augusta 2020 vyžrebujeme 5 výhercov víkendových pobytov.

PALACE ART HOTEL so 48 izbami v boutique štandarde stojí na mieste zničenej budovy administratívy z čias socializmu.

Výnimočnú gastronómiu a naozaj rozľahlú letnú terasu nájdu hostia v PALFFY RESTAURANT. Umenie šéfkuchára Martina Nováka, dotvorené vínami zo zámockého vinohradníctva, poskytne naozajstný zážitok z jedla a nápojov. Nielen Pezinčania sa znovu tešia povestnej ZÁMOCKEJ VIECHE, na ktorú si spomínajú celé generácie. Denne tu nájdu hostia tradičné lokálne jedlá a vína.

 

PALACE ART HOTEL ukrýva rozľahlý priestor wellness a spa s krásnou oddychovou zónou i terasou.

Celoživotná vášeň a láska pre umenie majiteľa zámku sa naplnila v GALÉRII UMELECKÉHO SKLA svetového významu!

Historický odkaz doviedli súčasní majitelia do detailov, keď v PÁLFFYHO APARTMÁNOCH obnovili aj autentické barokové bývanie uhorskej aristokratickej vrstvy s originálnym historickým nábytkom grófa Pálffyho a jeho predkov.

Výnimočný a najväčší priestor v zámku je 150 ročná banketová sála ZLATÁ SÁLA KATARÍNY PÁLFFY s osem metrov vysokými stropmi, naozajstnou zlatou štukovou výzdobou a krištáľovými lustrami.

Navyše je v priestoroch ŠIMÁK ZÁMKU PEZINOK vystavená zbierka motoriek JAWA. Ide o 22 jedinečných strojov, dokonca aj jeden prototyp!

Toto všetko môžete teraz vidieť a zažiť na vlastnej koži aj vy, ak pošlete SMS na číslo 6666! Poďte s nami oddychovať štýlovo na nádhernom ŠIMÁK ZÁMKU PEZINOK.

 

                               PRAVIDLÁ PROPAGAČNEJ SÚŤAŽE

Tento dokument upravuje pravidlá propagačnej súťaže s názvom „Hrajte o luxusný pobyt na zámku!“. Pravidlá uvedené v tomto dokumente sú záväzné a platné pre všetkých súťažiacich. Zmena pravidiel je účinná dňom zverejnenia pozmeneného znenia na www.cas.sk/zamoksimak.

1. Názov súťaže: „Hrajte o luxusný pobyt na zámku!“

2. Organizátor súťaže:

Organizátorom súťaže je spoločnosť FPD Media, a. s., so sídlom: Palisády 29/A, 811 06 Bratislava, korešpondenčná adresa: Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, IČ DPH: SK 2023453124, zapísaná  v Obchodnom registri vedenom Okresným súdom Bratislava I., Oddiel: Sa, vložka č.: 6882/B (ďalej len „Organizátor“). Organizátor je vydavateľom tlačových titulov Nový Čas, Nový Čas víkend, Nový Čas Nedeľa a prevádzkovateľom online portálu Cas.sk.

3. Termín a miesto konania súťaže:

Začiatok súťaže: 17.8.2020. Koniec súťaže: 23.8.2020.

Miestom konania súťaže je územie Slovenskej republiky.

4. Tlačový titul určený pre súťaž:

Denník Nový Čas a Nový Čas Nedeľa

5. Základný princíp súťaže:

V termíne konania súťaže sa čitatelia denníka Nový Čas a Nový Čas Nedeľa majú možnosť denne zapojiť do súťaže zaslaním SMS v tvare NC (medzera) ZAMOK (medzera) meno, priezvisko a adresa na štvorčíslie 6666. Zaslaním SMS správy sa čitateľ stáva účastníkom súťaže a zaraďuje sa do žrebovania o 5 víkendových pobytov v Palace Art Hotel Pezinok. Maximálna cena spätnej SMS je 1,00 € s DPH. SMS je možné zasielať počas celého obdobia súťaže neobmedzene a opakovane.

Zo všetkých súťažiacich, ktorí sa zapoja do súťaže zaslaním SMS bude 24.8.2020 vyžrebovaných 5 výhercov.      

Účastníkom súťaže bude v termíne od 17.8.2020 do 21.8.2020 v čase medzi 9:00 a 16:00 hod. k dispozícii infolinka na mobilnom telefónnom čísle 0918 700 899. Cena hovoru zodpovedá obvyklým cenám telefonických hovorov podľa tarify jednotlivých  mobilných operátorov.

6. Podmienka pre účasť v súťaži:

Súťaže sa môže zúčastniť každá plnoletá fyzická osoba, ktorá najneskôr v deň začatia súťaže dovŕšila osemnásty (18.) rok veku.

Zapojením sa do súťaže vyjadruje zároveň účastník súťaže svoj súhlas s týmito pravidlami súťaže.

7. Výhry v súťaži:

Výhry zabezpečuje Organizátor súťaže.

Výhrou v súťaži denníka Nový Čas a Nový Čas Nedeľa je 5 x víkendový pobyt v Palace Art Hotel Pezinok na zámku pre 2 osoby na 2 noci v celkovej hodnote 1 250 €.

Pobyt zahŕňa:

Ubytovanie v 2-lôžkovej izbe PREMIERE pre 2 osoby na 2 noci

Bufetové raňajky

Vstup do Wellness & Spa na 120 minút 

8. Výhercovia:

8.1 Organizátor súťaže náhodným výberom vyžrebuje spomedzi všetkých účastníkov súťaže 5 výhercov (slovom: päť), ktorí získajú jednu z výhier špecifikovanú v tomto štatúte v bode 7.

8.2 Výhercom sa stáva fyzická osoba, ktorá v čase konania súťaže súčasne:

a) splnila všetky podmienky účasti v súťaži stanovené v pravidlách tejto súťaže,

b) bola náhodným výberom vyžrebovaná spomedzi všetkých, ktorí sa riadne zapojili do súťaže,

c) Organizátorovi sa podarilo s vyžrebovaným výhercom skontaktovať a získať údaje nevyhnutné na zverejnenie výsledkov súťaže a doručenie výhry.

Všetci výhercovia budú 25.8.2020 zverejnení v denníku Nový Čas a na stránke www.cas.sk/zamoksimak.

9. Informovanie výhercov súťaže o získaní výhry a odovzdávanie výhier:

9.1 Oboznámenie vyžrebovaných výhercov súťaže o získaní výhier špecifikovaných v bode 7 prebieha ich uverejnením v denníku Nový Čas a na stránke www.cas.sk/zamoksimak. Po vyžrebovaní výhercov bude Organizátor kontaktovať výhercov na telefónnom čísle, z ktorého bola SMS odoslaná. Organizátor vyzve výhercu na súčinnosť za účelom realizácie reportáže o výhre, pozostávajúcej z rozhovoru s výhercom a vyhotovenia potrebného množstva fotografií.

9.2 Odovzdanie výhier zabezpečí poskytovateľ výhier, Palace Art Hotel Pezinok. Bezodkladne po vyžrebovaní výhercov poskytne Organizátor poskytovateľovi výhier kontaktné údaje výhercov v rozsahu meno, priezvisko, bydlisko a telefónne číslo za účelom kontaktovania výhercov a odovzdania výhier. Palace Art Hotel Pezinok zabezpečí odovzdanie výhier výhercom do jedného (1) mesiaca od ukončenia súťaže. Ak sa nepodarí na základe známych údajov kontaktovať výhercu, doručiť výhercovi výhru, resp. ak si výherca výhru neprevezme, nárok výhercu na prevzatie výhry zaniká uplynutím jedného (1) mesiaca od ukončenia súťaže.

10. Náhradný výherca a vznik nároku náhradného výhercu na výhru:

10.1 Organizátor ustanovuje systém žrebovania náhradných výhercov. Po každom vyžrebovaní výhercu, pristúpi rovnako náhodným výberom k vyžrebovaniu druhej (2.) osoby. Druhú (2.) vyžrebovanú osobu ustanoví za náhradného výhercu v prvom rade.

10.2 Vznik nároku náhradného výhercu na prevzatie výhry je podmienený nasledovnými skutočnosťami:

a) niektorý z výhercov uplatní právo odmietnuť výhru,

b) výherca nespĺňa podmienky účasti v súťaži, napr. ide o osobu vylúčenú zo súťaže,

c) výherca nebude do nasledujúceho pracovného dňa od dátumu určenia výhercu na ním uvedenom kontaktnom telefónnom čísle, napriek opakovaným pokusom Organizátora, zastihnuteľný,

d) Organizátorovi sa nepodarí overiť výhercu vyžrebovaného v prvom rade za účelom získania údajov potrebných na doručenie výhry.

10.3 Vznik niektorej okolnosti uvedenej v bode 10.2 na strane výhercu, zakladá pre Organizátora možnosť osloviť náhradného výhercu v prvom rade za účelom oznámenia a prevzatia výhry.

11. Vylúčenie zamestnancov Organizátora z účasti na súťaži:

Z účasti na súťaži sú vylúčení zamestnanci spoločnosti FPD Media, a. s., so sídlom Palisády 29/A, 811 06 Bratislava a osoby spolupracujúce na organizácii súťaže, vrátane im blízkych osôb v zmysle § 116 Občianskeho zákonníka.

12. Informačná povinnosť dotknutej osoby k spracúvaniu osobných údajov a súhlas so spracúvaním fotografie (reportáže):

Prevádzkovateľ:  FPD Media, a. s., so sídlom: Palisády 29/A, 811 06 Bratislava, korešpondenčná adresa: Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO:47 237 601, zapísaná  v Obchodnom registri vedenom Okresným súdom Bratislava I., Oddiel: Sa, vložka č.: 6882/B, zastúpená: Ing. Peter Šveda – predseda predstavenstva, bude spracúvať osobné údaje účastníkov súťaže na základe nižšie uvedených právnych základov:

V súlade s ustanovením čl. 6 ods.1 písm. f) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „Nariadenie“) a § 13 ods. 1 písm. f) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej tiež ako „zákon o OOÚ“) oznamuje prevádzkovateľ, že osobné údaje účastníkov súťaže bude spracúvať na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa, a to v rozsahu meno, priezvisko, bydlisko a telefónne číslo. Osobné údaje bude teda spracúvať bez súhlasu účastníka súťaže, keďže spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na identifikáciu výhercu a na doručenie výhry. Prevádzkovateľ bude osobné údaje spracúvať len po dobu splnenia účelu.

V súlade s ustanovením čl. 6 ods.1 písm. a) Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „Nariadenie“) a § 13 ods. 1 písm. a) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej tiež ako „zákon o OOÚ“) poskytne účastník súťaže súhlas so spracúvaním fotografie (reportáže) na účely jej zverejnenia v denníku Novy Čas, prípadne v iných printových médiách prevádzkovateľa a na online portáli Cas.sk, a to po dobu konania súťaže a 6 mesiacov po jej skončení. Súhlas účastník súťaže poskytne tak, že ústne vyjadrí svoj jednoznačný, slobodný, konkrétny súhlas s vyhotovením a uverejnením fotografie (reportáže) telefonicky počas oboznámenia výhercu súťaže o získaní výhry v súťaži alebo pošle prevádzkovateľovi fotografiu na adresu Nový Čas - súťaž, P. O. BOX č. 38/a, 830 00 Bratislava 3 spolu so súhlasom s uverejnením fotografie (reportáže) a podmienkami uvedenými v tomto štatúte.

Práva dotknutej osoby:  Dotknutá osoba má právo:

a) požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby,

Ako dotknutá osoba máte právo na poskytnutie zoznamu osobných údajov, ktoré od Vás máme k dispozícii ako aj informácie o tom ako Vaše osobné údaje spracúvame.

b) na opravu osobných údajov,

Prijali sme opatrenia, aby sme uchovávali Vaše presné, úplné a aktuálne osobné údaje. Ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame nie sú presné, úplné a aktuálne, prosím informujte nás o tom.

c) na vymazanie osobných údajov,

Ako dotknutá osoba nás môžete požiadať aj o vymazanie Vašich osobných údajov, ak sú na to splnené zákonom uvedené dôvody, napr. ak už účel spracúvania skončil.

d) na obmedzenie spracúvania osobných údajov,

Ako dotknutá osoba nás môžete pri splnení zákonných podmienok požiadať, aby sme prestali používať Vaše osobné údaje, napr. za situácie ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame, sú nepresné a pod.

e) namietať spracúvanie osobných údajov,

Ako dotknutá osoba máte právo namietať spracúvanie Vašich údajov, v prípade, ak ste nadobudli presvedčenie, že na spracúvanie osobných údajov nemáme právny dôvod; napr. ak naše oprávnené záujmy na spracúvanie osobných údajov neprevažujú nad právami alebo záujmami dotknutej osoby.

f) na prenosnosť osobných údajov,

Ako dotknutá osoba máte za určitých okolností právo požiadať nás o prenos osobných údajov, ktoré ste nám poskytli. Toto právo na prenosnosť sa však týka len tých osobných údajov, ktoré ste nám poskytli na základe Vášho súhlasu alebo na základe zmluvy, ktorej ste jednou zo zmluvných strán.

g) odvolať súhlas,

Ako dotknutá osoba máte právo kedykoľvek odvolať Váš súhlas v prípadoch, keď Vaše osobné údaje spracúvame na základe Vášho súhlasu.

h) podať návrh na začatie konania resp. sťažnosť na dozorný orgán,

Ako dotknutá osoba máte právo podať návrh resp. sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, https://dataprotection.gov.sk, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 /2/ 3231 3214; E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk.

Dotknutá osoba môže požadovať výkon vyššie uvedených práv kedykoľvek, a to prostredníctvom emailu advokat@banos.sk, alebo písomne na poštovú adresu sídla prevádzkovateľa. Prevádzkovateľ vybaví žiadosť dotknutej osoby v súvislosti s vyššie uvedenými právami v zákonných lehotách.  Dotknutá osoba potvrdzuje, že prevádzkovateľ splnil oznamovaciu povinnosť v súlade s čl. 13 Nariadenia a § 19 zákon o OOÚ. Dotknutá osoba týmto čestne prehlasuje, že dáva prevádzkovateľovi svoj výslovný a bezvýhradný súhlas so spracúvaním a zverejnením vyššie uvedených osobných údajov aj v súlade s ustanovením § 11 zákona a § 12 Občianskeho zákonníka.

13. Súdne vymáhanie výhier v súťaži:

V zmysle ustanovenia § 845 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník, výhry z tejto súťaže nie je možné vymáhať súdnou cestou a pravidlá ich uplatňovania sa riadia podmienkami upravenými týmto štatútom. V prípade, ak nastanú pochybnosti o splnení týchto podmienok a pravidiel, rozhodne o ich splnení, resp. nesplnení Organizátor.

14. Úprava a zmena pravidiel súťaže:

Organizátor si vyhradzuje právo kedykoľvek pred začiatkom súťaže aj počas trvania súťaže pozmeniť alebo upraviť tieto pravidlá súťaže, ako aj právo súťaž skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť, a to aj bez uvedenia dôvodu a poskytnutia náhrady.

Zmenu alebo úpravu pravidiel sa Organizátor zaväzuje zverejniť rovnakým spôsobom, akým došlo k vyhláseniu súťaže. V prípade rozporu medzi týmito pravidlami súťaže a pravidlami uvedenými v propagačných alebo iných materiáloch určených spotrebiteľom má vždy prednosť znenie pravidiel uverejnené na internetovej stránke www.cas.sk/zamoksimak.

15. Zverejnenie pravidiel súťaže:

Tieto pravidlá súťaže budú uverejnené na internetovej stránke www.cas.sk/zamoksimak počnúc dňom 17.8.2020 a budú zo stránky odstránené najneskôr do pätnástich (15) dní od ukončenia súťaže. Tieto pravidlá súťaže budú zároveň k dispozícii na nahliadnutie v priestoroch sídla Organizátora.

16. Zodpovednosť za škodu:

Zodpovednosť za škodu spôsobenú v súvislosti so súťažou sa bude posudzovať podľa príslušných ustanovení zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znení. Ak v dôsledku zavineného konania účastníka súťaže vznikne Organizátorovi alebo účastníkom, prípadne tretím osobám akákoľvek ujma, je účastník, ktorý ujmu spôsobil, povinný v plnom rozsahu ju nahradiť.

Organizátor neposkytuje účastníkom súťaže náhradu žiadnych nákladov, ktoré im vzniknú v súvislosti s ich účasťou v súťaži.

Organizátor súťaže nezodpovedá za žiadne škody zapríčinené poskytnutím  nesprávnych údajov zo strany účastníkov súťaže alebo v súvislosti s neuplatnením, nevyzdvihnutím, neprijatím, nedoručením alebo odmietnutím výhry.

Organizátor nie je zodpovedný za funkčnosť telefónnych liniek a zariadení, za prepravné a doručovacie služby ani za žiadne výkony, ktoré neprevádzkuje alebo neposkytuje priamo sám.

17. Všeobecné ustanovenie:

Táto súťaž je organizovaná ako propagačná spotrebiteľská súťaž, ktorá v zmysle ustanovenia § 3 ods.5 zákona č.171/2005 Z.z. o hazardných hrách a zmene a doplnení niektorých zákonov nie je hazardnou hrou.

 

Vyžrebovanými výhercami súťaže sa stávajú:

Jozef Koller, Trenčín

Ivanka Kozinková, Krušovce

Drahoš Bernát, Turzovka

Eva Veszelková, Lučenec

Lucia Adamcová, Slovenský Grob

Výhercom srdečne gratulujeme!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Okrem mrazov na Slovensku očakávajte aj NEPRÍJEMNÝ jav! Kde udrie najviac?
Juraj nevynechal ani jeden zápas Montrealu v sezóne.
Foto
Hokejoví fanúšikovia sú vo vytržení: Slafkovský zarobil balík a potvrdil štart na MS! Kto ešte príde?
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Čína a USA sú na nože! Posielajú si drsné odkazy, situácia sa zhoršuje: Čo je za tým?
Dohliadať na bezpečnosť bude aj polícia.
Trnavu čaká rizikový futbalový zápas: Polícia aj mesto varuje! Pripravte sa na obmedzenia
ilustračné foto
Tretia svetová vojna?! Ukrajinský premiér varuje: Ak ich krajina nebude chránená, tak...
Čo robiť, keď vás uštipne hmyz?
Nebezpečný komár je na Slovensku: V tomto meste ho potvrdili PRVÝKRÁT!
Na snímke slovenský hokejový reprezentant Michal Krištof počas tréningu.
Agent Krištofa páli do Slovákov: Plaťte im ako v KHL a budú hrať doma!
Ilustračné foto
Krádež na železničnej stanici v Humennom: Skupina mužov podliezla plot a začali rabovať!
Voda siahala do takej výšky, že takmer úplne zaplavila vozidlá, ktoré boli na cestách.
Foto
Katastrofálne záplavy v Dubaji: Sú za tým lietadlá rozprašujúce chemikálie?! Šokujúce zistenia
Šutaj Eštok reaguje na zadržanie Beňa.
Aktualizované
Šutaj Eštok reaguje na zadržanie bývalého námestníka riaditeľa SIS Beňa: Čoho sa mal dopustiť?
ÚVZ SR upozorňuje na viacero nebezpečných kozmetických výrobkov, nachádzajú sa medzi nimi aj známe značky.
Foto
ÚVZ varuje pred nebezpečnou kozmetikou: Ide aj o obľúbené značky! Ak ich máte doma, vyhoďte ich
Poľský prezident Andrzej Duda (druhý zľava), bývalý prezident USA a republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump (vľavo).
Poľský prezident sa stretol s Trumpom: Zvláštne, čo povedal!