Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Smrť Simonky († 3) vo Váhu otriasla celým Slovenskom: Jej matka po rokoch vyriekla chladné slová

Bolesť nevymizla ani po dlhom čase. Je to už desať rokov, odkedy Slovenskom otriasla informácia, že trojročná Simonka záhadne zmizla z detského ihriska v Hlohovci.

Jej matka Martina pózovala fotografom pred prázdnou postieľkou a vyjadrovala nádej, že sa dcérka nájde. Lenže tá bola v tom čase už mŕtva! A matka to dobre vedela. Zábery z priemyselnej kamery prezradili, že spolu so Simonkou odkráčali k rieke Váh, odkiaľ sa vrátila sama.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Pod ťarchou dôkazov priznala, že dcérka sa mala pošmyknúť, spadnúť do vody a ona ju nezachránila. Otec Simonky sa utrápil na smrť. Matka si odsedela trest a žije nový život. Dedko krásneho dievčatka je presvedčený, že ju utopila.

Koncom júna 2010 prešla Slovenskom informácia, aká tu ešte nebola. Simonka († 3), ktorá sa v osudný deň mala hrať s mamou Martinou (44) na ihrisku v Hlohovci, bola zrazu nezvestná. Martina utekala domov za vtedajším manželom Andrejom, ktorému povedala, že ich dcérka sa stratila.

 

On okamžite zalarmoval políciu, aby im ich jediné dievčatko pomohla hľadať. Napriek veľkej snahe sa malá princezná nenašla. V zúfalom stave bola aj Simonkina babička, ktorá svoju vnučku zbožňovala. Práve ona je už dnes so svojou milovanou Simonkou v nebi. Dievčatko tam už má, žiaľ, aj svojho ocka, ktorý náhle zomrel pred rokmi. Rodine sa po strašnej tragédii obrátil život hore nohami.

Utrápený dedko

Dnes by mala krásna okatá princezná Simonka trinásť rokov. Keby nebolo toho osudného dňa, bola by z nej tínedžerka, ktorá by si s kamarátkami užívala život. Osud to však zariadil úplne inak. „Stále na ňu myslíme, chodíme aj na hrob. Nosíme anjelikov. Chodíme, ako sa dá,“ začína rozprávať Martinina mama (73) a pokračuje: „Je to teraz ťažké, manžel dostal porážku, je na vozíku a leží. Starám sa o neho.“ Obaja rodičia pri Martine od začiatku stáli.

Aj vtedy, keď ju súd za neposkytnutie pomoci a usmrtenie z nedbanlivosti odsúdil na tri roky väzenia. "Pracuje v Bratislave v SBS, tam aj býva. Má svojho partnera a darí sa jej. Domov však chodí len veľmi málo,“ hovorí starká. „Viete, bolo to veľké nešťastie a na to sa nikdy nezabúda, uzavrela babka. Otec Simonky po jej tragickej smrti neskutočne smútil. Už nežije. „Syn spadol a dostal krvácanie do mozgu. Zomrel pred piatimi rokmi. Pred dvomi zomrela moja manželka,“ hovorí Simonkin dedko a Andrejov otec Dezider (87).

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ver, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!