Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.07.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Exkluzívne

Wisterová je aj po prílete so synmi na Slovensko stále v šoku: Prvé slová po vyhratej bitke!

Moderátorke Vere Wisterovej (43) padol obrovský balvan zo srdca. V stredu navečer totiž prišla so synmi Theodorom (5) a Harlowom (8) na Slovensko po tom, čo americká sudkyňa vydala rozsudok o navrátení detí matke.

Napriek pokusom Wisterovej exmanžela Jeremyho Hulsha (41) o prekazenie ich odchodu z USA sa nakoniec na jeho náklady na Slovensko predsa len dostali a Vera je šťastním bez seba. Novému Času exkluzívne prezradila svoje pocity takmer po deväťmesačnom boji na amerických súdoch s exmanželom Jeremym, ktorý deti uniesol bez jej vedomia ešte v októbri 2019 z bratislavského nákupného centra.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Hororový scenár, ktorého súčasťou bola dlhé mesiace moderátorka Vera, sa skončil. Dlhoročné problémy exmanželov Very Wisterovej a Jeremyho Hulsha vyústili až do únosu detí ich vlastným otcom z nákupného centra, kde mal ešte koncom októbra súdom nariadený rodičovský styk s chlapcami. Diabolský plán s nevinnou hrou vyšiel Jeremymu na 100 %, pretože deťom sa podarilo svojmu dedovi, Verinmu otcovi, ujsť. Skončili v tričkách a teniskách v USA a Vere zostali len oči pre plač.

Dlhých deväť mesiacov bojovala o ich návrat na Slovensko, kde majú jej synovia trvalý pobyt. Americké súdy tak rozhodovali o osude detí, a napriek Jeremyho snahe sudkyňa Kendall rozhodla o ich spätnom vydaní na územie ich trvalého pobytu. Dôvody svojho rozhodnutia z 21. júla ozrejmila sudkyňa tým, že Vera mala svoje tvrdenia, na rozdiel od Jeremyho, veľmi dobre podložené a je potrebné započať aklimatizáciu detí na Slovensku kvôli novému školskému roku čím skôr.

 

Na náklady otca sa tak mali deti do 21 dní od vydania rozsudku vrátiť na Slovensko. Späť sa tak vrátili už osem dní po vydaní rozsudku a, ako sa zdá, známa moderátorka sa z toho šoku stále nevie spamätať. „Ešte stále nemôžem uveriť tomu, že sme s deťmi naspäť doma. Prežila som najťažšie obdobie svojho života, ešte aj skomplikované svetovou pandémiou. Chvíľu potrvá, kým sa z toho všetci spamätáme,“ priznala exkluzívne Novému Času šťastná Vera, ktorá bojovala o svojich synov na všetkých frontoch. Pomocnú ruku jej pritom podalo podľa jej slov množstvo ľudí, bez ktorých by to zrejme nezvládla.

„Som vďačná toľkým ľuďom, že pri nás stáli, že mi pomáhali a boli oporou. Ak by som mala napísať zoznam všetkých, ktorí ma podporovali počas týchto dlhých 9 mesiacov, bolo by to na knihu. Moji rodičia, moja rodina v USA, právnička JUDr. Anna Niku a jej tím, právnička v Chicagu Joy Feinberg, zástupcovia Ministerstva zhraničných vecí SR - veľvyslankyňa Barbara Illková, generálna riaditeľka sekcie medzinárodnoprávnej, konzulárnej a krízového manažmentu a veľvyslanec Martin Bezák, riaditeľ konzulárneho odboru, či moje milované Funrádio, že mi držalo pracovné miesto.“ Moderátorka, ktorá sa tak už teší z prítomnosti svojich milovaných synov, môže konečne spokojne spávať. Po tom, čo jej chýbala ich blízkosť dlhé mesiace, si bude chcieť s deťmi všetko vynahradiť, na čo sa veľmi teší.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mimi, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO
Legendárny britský prírodovedec a moderátor David Attenborough.
Foto
Na záchranu planéty máme POSLEDNÚ šancu! Prírodovedec to videl na vlastné oči: Desivé svedectvo
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Medzi Izraelom a Iránom je napätá situáacia (ilustračná fotografia).
V hre sú jadrové zbrane! Irán sa vyhráža Izraelu: Hrozné, čo majú v pláne urobiť
Europol
Europol hlási úspech: Klepli po prstoch globálnym podvodníkom, pozrite sa, čo majú na rováši