Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.07.2020 08:05 | Prominenti | Domáci Prominenti

Moderátorka Parišková bojuje s rakovinou ako levica: Slová plné nádeje

Rozhodne sa nemieni vzdať! Obľúbená jojkárska moderátorka Aneta Parišková (47) už niekoľko mesiacov bojuje so zákernou rakovinou.

Vždy usmievavej televíznej tvári sa pod hrudnou kosťou usadil Non-Hodgkinov lymfóm. Vďaka operácii a náročnej liečbe vo forme chemoterapie boli správy od lekárov pozitívne. Najnovšie je však Parišková opäť hospitalizovaná v nemocnici, kde jej prišla dodať silu jej exkolegyňa ešte z markizáckych čias Zlatica Švajdová Puškárová (43). Anetin boj s chorobou sa ešte neskončil... Parišková je silná žena a je vidieť, že choroba ju určite nezlomí. Keď jej totiž lekári diagnostikovali rakovinu, jej život sa zmenil od základov.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Operácia a náročná chemoterapia ju síce obrali o veľa fyzickej, ale aj psychickej sily, no moderátorka sa neprestala usmievať. Ešte v polovici júla absolvovala štvrtý cyklus chemoterapie a čakala na výsledky CT vyšetrenia. Parišková pravidelne pozdraví svojich fanúšikov na svojom profile na sociálnej sieti a informuje ich o svojom zdravotnom stave. Inak to nebolo ani včera. Podľa jej slov je opäť zavretá za múrmi nemocnice, odkiaľ sa dostane až po niekoľkých týždňoch.

„Od pondelka ležím v NOÚ (Národný onkologický ústav, pozn. red.) na 5. týždňovej chemoterapii,“ napísala Parišková. Všetkých však prekvapila fotka, ktorú pridala. „A dnes ma sem prišla navštíviť moja dlhoročná kamarátka Zlatica Puškárová. Poklebetili sme, zasmiali sme sa, dali si kávičku a koláčik. Hneď mám krajší deň,“ dodala moderátorka, ktorá sa na zábere doširoka usmieva aj s exkolegyňou z Markízy. V minulosti sa totiž obe stretávali v Záhorskej Bystrici.

 

Vyzerá to tak, že pre Anetu sú práve tieto priateľské stretnutia veľmi dôležité a dodávajú jej pozitívnu energiu. „Prežili sme spolu ‚milión‘ veselých, vtipných aj vážnych životných chvíľ. A obidve vieme, že sa môžeme jedna na druhú spoľahnúť. Dnes sme si dali kávičku v nemocnici, ale ešte ‚milión‘ si ich určite dáme na iných miestach,“ napísala na instagrame Puškárová.

Synovia sú hnacím motorom

Parišková sa nevzdáva, uvedomuje si totiž, že má okolo seba milujúcich ľudí, pre ktorých sa oplatí bojovať. Obrovskou oporou je pre ňu starostlivý manžel Miro a jej traja anjeli. Synčekovia Gabriel, Nathan a Daniel sú pre moderátorku všetkým. Pre nich vždy dýchala a žila. Keď moderátorka nemusí byť zavretá v nemocnici, naplno sa venuje svojej rodine a dokonca si už odskočila aj do milovanej práce. Hoci ju chemoterapia obrala o dlhé blonďavé vlasy, neodradilo ju to.

S parochňou odmoderovala jojkárske správy a všetci diváci uznali, že aj v krátkom strihu je Parišková krásna žena. „Stretnutie s mojou jojkárskou rodinou a divákmi ma nesmierne potešilo. Túto psychoterapiu si môžem dopriať len pár dní v mesiaci, keďže som závislá od počtu bielych krviniek a pokynov doc. MUDr. Drgoňu, ktorý ma lieči. Ale som vďačná aj za tých málo dní. Ďakujem,“ napísala po vysielaní na svojom profile dojatá Parišková.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, mimi, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilusrtračné foto)
Po streľbe na škole pritvrdili: Učitelia si môžu do práce nosiť zbraň!
Športovec a zároveň poslanec hnutia Slovensko Viliam Tankó v ringu dokopal boxera ležiaceho na zemi.
Foto
Škandál Matovičovho poslanca Tankóa: Kopal do ležiaceho boxera! Ako prišlo k incidentu?
Nehoda stála život troch ľudí.
Foto
Nehoda dvoch áut s fatálnym koncom: Tri životy už nikto nevráti! Čo sa malo udiať v osudné momenty?
Napravo: Toto je posledná fotografia, na ktorej je miliardár zachytený pred zmiznutím.
Foto
Nemeckého miliardára vyhlásili za mŕtveho: Je všetko inak?! Vyšetrovanie vedie k prekvapivému odhaleniu
Vo filme dýchal na krk malému Kevinovi, ktorý si v mene otca sám objednal hotelovú izbu
Foto
Herec z filmu Sám doma po mŕtvici takmer nevychádza von: Najväčšiu neresť si neodpustí ani na vozíku
Knight Rider: Kitt (1982 Pontiac Trans-Am)
Foto
Vždy ste túžili po tátošovi z Knight Ridera či Batmana? Reálne trhanie asfaltu by vás vyšlo pekne draho!
O pohodlie havkáčov sa postará vyškolený personál.
Cestovanie so psom môže byť problémom: Spoločnosť našla riešenie! Havkáči sa budú mať ako v bavlnke
(ilustračné foto)
Muž, ktorý útočil mačetou v knižnici na Ekonomickej fakulte bol zneškodnený: Polícii bol páchateľ známy
Tyumen, Russia - January 21, 2020: TikTok and Facebook application  on screen Apple iPhone XR
Známa sociálna sieť unikla pokute len o chlp: Prečo sa Európska komisia obáva o bezpečnosť detí?
recycling Plastic in junkyard wait for recycling.The plastic  waste can  reused many times  ,decreased air pollution and greenhouse gases
Zatočí svet s plastami? V Kanade odštartovalo rokovanie: Odzneli tam slová do boja
Biely dom (ilustračná fotografia).
Ukrajina je o krôčik bližšie k sľúbenej vojenskej pomoci od USA: Pentagón je pripravený
Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú