Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.08.2020 07:00 | Prominenti | Nový Čas Víkend
Foto

Adela Vinczeová prehovorila o adopcii dieťaťa: Veľmi nás to baví! Silný odkaz všetkým párom

Napriek tomu, že čoskoro oslávi štyridsiatku, stále sa vraj cíti ako dieťa. S Adelou Vinczeovou (39) sme sa rozprávali po návrate z tábora, kde robila vedúcu, a reč bola, prirodzene, aj o tom, ako sa jej spolu s manželom Viktorom (29) kráča po ceste, ktorá by z nich mala spraviť adoptívnych rodičov.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

V októbri vás čaká oslava okrúhlych narodenín. Tejto etape života sa vraví stredná dospelosť alebo mladší stredný vek. Cítite sa „v strede“ dobre a úplne akurátne?

Priznám sa, že mi môj vek nijako nedochádza. Stále sa cítim ako dieťa a už som sa tým prestala aj zaoberať. Mala som chvíľkové prepady mysle, keď som si hovorila, že by som sa mala už správať inak. Keď som napríklad v tábore s inými vedúcimi, niektorými aj o dvadsať rokov mladšími, vôbec mi to nedocvakne. Ako ma vnímajú oni, už, samozrejme, neviem. Čiže to zostručním – nezaoberám sa tým.

Funkciu táborovej vedúcej ste zastávali práve v posledných týždňoch. Je to robota, ktorou by ste sa pokojne živili?

Neviem. Asi preto, že to robím raz za rok, je to pre mňa taká vzácnosť. Milujem tie dva týždne s deckami a ostatnými vedúcimi. Žijem zrazu alternatívny život v paralelnom vesmíre. Dokonalá dovolenka od všetkého. Ak by sa mi „vedúcovanie“ stalo každodennosťou, možno by stratilo svoje čaro. Ale zvládla by som to asi aj dvakrát do roka. (smiech)

 

Všetci za sebou máme zvláštne obdobie. Niekoho z koronakrízy chytili depresie a panika, niekto sa nudil a strachoval o robotu, iný na celej veci našiel rekordné množstvo kladov. Vy ste si pripadali užitočná, vyrovnaná a šťastná?

Ja som si našla rekordné množstvo kladov, vnímajúc dramatickejšie verzie životov iných. Zrazu mi zmizol diár, mala som absolútnu časovú slobodu, bolo mi dopriate byť doma a len tak byť - variť, upratovať, sedieť, cvičiť, ísť do prírody, byť s Viktorom. Som za tento čas vďačná a dúfam, že v tých iných životoch korona nenapáchala príliš veľa škôd.

Po svojom boku máte veľmi otvoreného človeka, ktorý vás koniec-koncov požiadal o ruku v priamom televíznom prenose a ktorý možno občas zavesí na sociálnych sieťach niečo, čím vás prekvapí. Zvládate túto jeho črtu vždy s nadhľadom?

Viki je extrovert, ale je si toho aj vedomý a je so sebou v tejto role v prijatí. To znamená, že aj jeho prejav je preto prijatý okolím. V kolektívoch zväčša zabáva, je hlasnejší, ale čoraz viac sa učí zaujímať o ostatných a byť empatickejší. Mám na ňom rada schopnosť sebareflexie a ochoty sa posúvať. Ale zároveň ma baví aj jeho hraničný humor a prekvapujúce akcie v našom spoločnom živote. V tomto sme si veľmi podobní a pre niekoho sme možno obaja „cez“. Je mi s ním skrátka veľmi dobre.

Aspoň vám oznámi, keď si ide pridať na instagrame niečo, čo sa týka aj vás? Napríklad ako mu nohami masírujete tvár?

Jasné, vždy mi to oznámi. A ja som mu nemasírovala tvár nohami, ale zahrali sme si etudku, kde som mu nohami zahrala jeho ruky a gestikulovala som k jeho verbálnemu prejavu. Bola to vysoko hodnotná divadelná miniforma, to ste hádam pochopili. (smiech)

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Peter Derňár, Nový Čas víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Poľský premiér Donald Tusk
Tusk: Poľsko musí zlepšiť protivzdušnú obranu, aby bolo bezpečné ako Izrael
Ilustračné foto
Dvaja manželia kruto zabili svoje ženy: Ľudia povstali, toto nebudeme tolerovať!
Na snímke predseda Súdnej rady SR Ján Mazák.
Opozícia opäť spustila kritiku: Nepáči sa im odvolanie Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Princ Harry s manželkou Meghan
Foto
Bývalá sekretárka po rokoch prelomila mlčanie: Takáto je Meghan naozaj! A nie je to príjemné...
Český premiér Petr Fiala počas návštevy USA.
Český premiér Fiala pred návštevou Kongresu: Poviem, čo je pre Ukrajinu kľúčové
Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!