Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.08.2020 07:00 | Prominenti | Nový Čas Víkend
Foto

Adela Vinczeová prehovorila o adopcii dieťaťa: Veľmi nás to baví! Silný odkaz všetkým párom

Napriek tomu, že čoskoro oslávi štyridsiatku, stále sa vraj cíti ako dieťa. S Adelou Vinczeovou (39) sme sa rozprávali po návrate z tábora, kde robila vedúcu, a reč bola, prirodzene, aj o tom, ako sa jej spolu s manželom Viktorom (29) kráča po ceste, ktorá by z nich mala spraviť adoptívnych rodičov.

V posledných rokoch nosíte inteligentné hodinky, ktoré dokážu človeka neustále „merať“. Ste od toho aj trochu závislá? Sledujete svoj tep či spánok a potom to v sebe riešite?

Tep a spánok nesledujem. Sledujem svoj pohyb a aktivitu. Človek si je niekedy veľmi málo vedomý svojho tela, svojho dychu. Môže sa to zdať trochu umelé, ale často ma hodinky upozornia na málo pohybu a motivujú ma to nejako ešte v ten deň dobehnúť.

Participujete na viacerých televíznych programoch, ktoré by mali byť súčasťou jesennej vysielacej štruktúry. Nakopilo sa vám toho po korone veľa?

Je pravda, že korona bol jeden extrém úplného pokoja. Teraz sa všetko presúva na toto obdobie, kde som už však mala dohodnuté iné veci. Natlačilo sa to. Zdvojnásobil sa nám počet vydaní Trochu inak. Musíme zvládnuť dve nakrúcania za mesiac. Nakrúcame 2 na 1 s Danom Danglom, na jeseň by sa mali nakrúcať nové časti Chart Show a ešte sa pridáva aj Milujem Slovensko. Spomienková Talkshow Funradio30 pokračuje až do konca roka v normálnom režime rovnako ako Spojky v rozhlase. Divadelné vystúpenia sa nám presunuli, ale našťastie na jeseň neboli dohodnuté žiadne termíny. No a musíme dobehnúť zrušené termíny našej talkshow s hercami z Oteckov.

V nových častiach Milujem Slovensko sa máte opäť objaviť spolu s Danom, hoci bolo povedané, že sa vaša dvojica bude striedať so Šokom a Stankou Kašperovou. Ako to, že je rad opäť na vás?

Za seba môžem povedať, že nás s Danom oslovili tvorcovia, či by sme išli do tejto série, a my sme súhlasili. Tešíme sa na nakrúcanie nových častí. Stanka so Šokom sú naši kamaráti a mali by sa objaviť aj ako špeciálni hostia v niektorej z nových častí Milujem Slovensko.

Spomenuli ste talkshow Trochu inak s Adelou, ktorú vysiela verejnoprávna televízia na Dvojke. Môžete prípadne prezradiť nejaké mená hostí v nových epizódach?

Napríklad prvé nahrávanie máme už teraz v auguste s Jardom Dušekom, teším sa neskôr na Milana Kolcúna z Košíc alebo na rapera Čavalenkyho. Samozrejme, obsiahneme aj nejaké ekologické a vedecké témy, lebo takýto vzácny priestor sa snažíme naplniť ľuďmi, ktorí nás všetkých majú ako posunúť aj v našich životoch.

Nemenej zaujímavých hostí spovedáte aj v Slovenskom rozhlase v relácii Spojky. Kto z nich bol pre vás iný, výnimočný a možno vás aj niečím prekvapil?

Spojky sú v dobrom zmysle slova obyčajným rozhovorom. Akurát je špecifické to, že sa pýtam ja a poslucháč dostáva informácie a dojmy cez môj osobný filter. Som vlastne vďačná, že mám v dnešnej dobe priestor sa pokojne porozprávať s niekým, kto ma zaujíma. Svojím až neuveriteľným životným príbehom ma fascinovali vedec Pavol Čekan alebo nevidiaca keramikárka Soňa Zelisková. Bavil ma však aj Müllerov nihilistický vzťah k Vianociam a mnohí ďalší. To som načrela len do hostí z tohto roka.

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Peter Derňár, Nový Čas víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!
Spajsky na párty zaspievali a zatancovali hosťom svoju pieseň Stop.
Foto
Divoká oslava 50-ky Victorie Beckham: Žúr so Spice Girls! FOTO, čo prinútila manžela spraviť
Hannah nemohla uveriť tomu, že na svet privedie 4 detičky.
Foto
Bruneta porodila 4 deti, dychberúce zistenie pred zákrokom: To snáď nie je možné!
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí