Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.07.2020 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Mária Čírová priviedla na svet synčeka Rubena: Dráma okolo pôrodu! Spoveď otecka, ktorý bol pri tom

Vypýtal sa na svet skôr! Speváčka Mária Kachútová Čírová (31) sa včera ráno stala tretíkrát mamou. Manželovi Marošovi Kachútovi (46) porodila synčeka s netradičným menom Ruben.

Termín pôrodu bol však stanovený na budúci týždeň. Osud to však zariadil inak. Počas pondelkovej noci cítila Mária bolesti a bolo jasné, že musí ísť okamžite do nemocnice. O náhlom prevoze na súkromnú kliniku, ale aj o samotnom pôrode a bezprostredných pocitoch porozprával Novému Času hrdý trojnásobný otec.

Čírová sa už teší z tretieho dieťatka. K synčekovi Hugovi a dcérke Zoe pribudol roztomilý chlapček. „Ruben Kachút, vitaj medzi nami. Chlapček náš, snívali sme o tebe, predstavovali sme si ťa a teraz si už náš. Piaty člen našej rodiny,“ napísala na svojom profile na sociálnej sieti Mária a pridala aj spoločnú fotku s manželom a malým drobcom.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Pondelkový večer mal však dramatický nádych. Mária totiž dostala bolesti a manžel ju musel okamžite odviezť na súkromnú kliniku v našom hlavnom meste. „My sme si s Máriou mysleli, že to bude štvrtého augusta, aspoň tak nám bolo povedané. Ale v pondelok začala cítiť, neviem či to boli kontrakcie, alebo také príznaky, že už možno by sa oplatilo ísť do nemocnice. Tak sme večer išli pre istotu a rovno si ju tu nechali,“ prezradil Novému Času šťastný Kachút priamo pred nemocnicou. „Ja som išiel ešte domov, lebo to nevyzeralo, že bude rodiť ešte v noci. Ale o tretej mi volala, že sa to rozbehlo, tak som prišiel okolo štvrtej v noci a o pol deviatej sa narodil,“ povedal Máriin starostlivý manžel, ktorý bol pri pôrode.

Držal ju za ruku

 

Čírová si počas pôrodu viedla na výbornú. „Bola úplne super, ako keby bola úplný profík. Všetko mala naštudované. Všetky tie cviky, vedela presne, kedy si má oddýchnuť, kedy sa venovať kontrakcii. Dokopy som tam s ňou bol asi štyri hodiny, tých takých príprav, a potom zrazu na také dve zatlačenia bol chalan vonku.“ Po celý čas držal svoju lásku za ruku. „No jasné, to som musel. Poriadne tlačila, tak ma ťahala za sebou. Dobré to bolo. Počúvali sme si pri tom hudbu. Musím povedať, že to malo veľmi príjemný priebeh,“ prezradil Maroš.

Súrodenci v tábore

Mária je šťastná, že všetko dobre dopadlo, a teraz si vychutnáva chvíle s maličkým. „Bábätko má pri sebe od začiatku. Napapala sa a teraz asi čaká, kým sa malý zobudí. Už sú spolu v izbe, takže si myslím, že to už pôjde takým svojím životom, všetky tie vyšetrenia už prebehli, takže už si budú spolu nažívať a ja ich budem chodiť pozerať,“ ozrejmil Kachút. Ten s Máriou vybral pre ich tretie dieťa netradičné meno Ruben.

„Pre nás je to ako keby bežné meno, pretože tak sa volá Máriin krstný. Čiže je to v Máriinej rodine. Odkedy sa poznáme, tak aj ja vnímam to meno,“ povedal speváčkin manžel, ktorý už stihol radostnú správu oznámiť Rubenovým súrodencom. „Oni sem neprídu. My sme to tak vymysleli, že sú v tábore, aby sme nemuseli riešiť babky, dedkov. Oni ho uvidia až doma budúci týždeň. Samozrejme, písal som im. Nemôžu však používať mobily v tábore, tak neviem, kedy im ich dajú. Musím sa s nimi spojiť. Ale tú správu majú už v esemeskách,“ uzavrel Kachút.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, NaJa, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Krvavý útok na Ukrajine: Rusi udreli smrtiacou silou! FOTO zo zasiahnutého mesta
Rodinka vo chvíľach šťastia. Tie sú nenávratne preč...
Váš Tip
Janka bola zdravá mladá žena, po pôrode synčeka zomrela: Čo sa stalo v osudný deň?
(ilustračné foto).
Hrôzostrašná nehoda na D1: Auto narazilo do zvodidiel! Zasahovali hasiči
Hikers on the Haiku stairs, otherwise known as Stairway to Heaven, on Oahu, Hawaii.
Počuli ste o Schodoch do neba? S ich návštevou sa môžete rozlúčiť: Za všetko môže bezohľadnosť turistov
 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Ukrajina vyšla s pravdou von: Zničili ruský bombardér! Súvisí to s nedávnou nehodou?
Ilustračné foto
Cestujúci si toto letisko nevedia vynachváliť: Najlepšie na svete! Skončili naši susedia aspoň v TOP 10?
Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali
Ilustračné foto
V Liptovskom Hrádku zrušili tento priechod pre chodcov: Je za tým tragédia
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izraelské besnenie zasiahlo ďalšiu krajinu: Toto nevyzerá dobre! Čo chcú dosiahnuť?
(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne