Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.07.2020 07:35 | Prominenti | Zahraniční prominenti
FotoVideo

Po dlhej dobe prehovorila, kritici sa chytajú za hlavy: Meghan, toto fakt myslíš vážne?!

Usporiadatelia summitu Girl Up 2020 Leadership prizvali ako jednu z rečníčok vojvodkyňu Meghan (38). Americká herečka mala motivovať 44-tisíc dievčat a žien z celého sveta k boju za vlastné práva.

Vo svojej reči ale pomerne neumne rozprávala o tom, že musia útočiť na mocných, politikov, vlády, hlavy štátov a ďalšie inštitúcie, ktoré riadia spoločnosť. Okrem toho, čo jej Briti veľmi vyčítajú, že svojím spôsobom zaútočila aj na inštitút kráľovnej, hovorila veľmi pokrytecky. Zdôraznila, že je potrebné kritizovať a vyjadrovať nesúhlas. Keď ide pritom o kritiku jej osoby, nesie to veľmi neľahko.

Fotogaléria
18
fotiek v galérii

Meghan opäť zdôraznila boj za práva rôznych menšín, proti diskriminácii a riešenie klimatickej zmeny. Lenže ona sama dlhodobo klimatickú krízu prehlbuje. Lieta súkromnými lietadlami a teraz po Los Angeles jazdí autom, ktoré má spotrebu väčšiu ako tri osobné autá. Takže pri bežnej jazde po meste produkuje mnohonásobne viac skleníkových plynov než obyčajní smrteľníci, ktorí jazdia autami s nižšou spotrebou alebo dokonca hromadnými dopravnými prostriedkami.

 

"Chcem sa s vami o niečo podeliť. Ide o to, že tí tam vo veľkých sálach a chodbách a palácoch moci, od zákonodarcov a svetových vodcov po vlády, všetci tí ľudia sú závislí na vás viac, ako ste závislí vy na nich. A problém je v tom, že oni to vedia," vyhlásila v online vstupe tridsaťosemročná herečka. Potiaľto konštatovala fakt. "Vedia, že vy všetci stanovujete tón spravodlivého ľudstva. Nie obrazne, ale doslova. To je ľudstvo, ktoré vás nutne potrebuje. Aby ste ho presadili, donútili nás silou byť oveľa ústretovejší voči všetkým a ísť súcitnejšou cestou. Nielen dať debate rámec, ale aj tú debatu ovplyvňovať, diskusiu o rasovej spravodlivosti, rovnosti pohlaví, klimatickej zmeny, psychickom zdraví a celkovej životnej pohode, občianskej angažovanosti, verejnej službe a ďalším. To je práca, ktorú robíte vy ... Najťažšou vecou, a pre mňa to bolo najťažšie, je predčiť svoje prehrešky skutočnými činmi," vyhlasuje Meghan, aby vyvolala dojem, že ona je tou, ktorá sa snaží na sebe pracovať. Lenže nesnaží.

Čo dokazujú tie činy, ktoré robí. Teda že ako privilegovaná, vysoko spoločensky postavená a bohatá sa odmieta akokoľvek obmedzovať na úkor vlastného komfortu. "Takže pokiaľ to tak je, hovorím vám, neustále ich kritizujte, tlačte na nich, donúťte ich cítiť sa nepríjemne," vyzýva manželka princa Harryho a zároveň teda láka k tomu, aby jednou z tých kritizovaných bola naďalej ona sama. Snáď to ustojí.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Famous

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Caution
Na jarné slniečko zabudnite! Počasie na budúci týždeň ako zo zlého sna
Empty Courtroom Interior With Wooden Desk And Blurred Background
Neuveriteľné, čo sa stalo počas Trumpovho súdneho procesu! Muž sa v parku...
Nestarnúca kráska. Za zvodnou Andreou Verešovou otáčali hlavy všetci prítomní
Foto
Bratislavské módne dni plné známych tvárí: Sexi TELÁ na móle i v hľadisku! Uf, bolo sa na čo pozerať
(ilustr. foto)
Gruzínska mládež vyjadrila svoj názor: K týmto hodnotám majú blízko!
Moderátorka Kvetka Horváthová
Foto
Zmena profesie? Kvetka Horváthová zavítala do výrobne... To by ste nečakali!
Izraelské vojenské vozidlá vidieť neďaleko hranice Izraela s pásmom Gazy na juhu Izraela 3. januára 2024.
Spojené arabské emiráty začali rozsiahli humanitárnu operáciu v Pásme Gazy: Obnovia aj nemocnicu!
V mestskom parku vysadili nové stromy.
Váš Tip
Jar priniesla do parku vo Zvolene nový život: Vysadili stromy, no to nie je zďaleka všetko!
Aby mohla prísť veľká zmena, najprv musia nastať malé zmeny v každom z nás.
Horoskop od veštkyne Zany: HÁDKY s polovičkou i šéfom! Jedno znamenie čaká prekvapenie
Geneva, Switzerland - April 15, 2019: United Nations sign located outside the United Nations Office in Geneva - image
OSN varuje: Hrozí nám vznik nového frontu?
(ilustračná fotografia).
Severná Kórea otestovala superveľkú hlavicu: Odpálila aj nový typ protilietadlovej strely
Na snímke nový tréner MFK Zemplín Michalovce František Straka.
František Straka chce zažiť novú výzvu: Z Michaloviec do Afriky?
Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Tragédia v Keni: Záplavy a silné lejaky si vyžiadali desiatky životov