Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.07.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Šťastní rodičia Judínyová a Skrúcaný urobili výnimku: Prvýkrát ukázali rozkošnú Ellu

Užívajú si chvíle plné lásky! Moderátorka Erika Judínyová (49) a zabávač Štefan Skrúcaný (60) sa len pred dvomi mesiacmi stali rodičmi roztomilej dcérky Elly.

Malá princezná je pre prominentnú dvojicu všetkým a venujú jej každú minútu svojho času. Fotograf Nového Času zachytil prominentnú rodinku na ceste do obchodu s detským oblečením.

Dvojica urobila výnimku a exkluzívne Novému Času ukázala svoje klbko šťastia. Erika aj Števo zároveň porozprávali o tomto čarovnom období, ktoré im zmenilo život!

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Judínyová aj Skrúcaný si presne pamätajú moment, keď sa dozvedeli, že sa stanú rodičmi. „Prežívali sme to spoločne, ale musím povedať, že my sme s tým už nerátali. Prišlo to,“ priznala Novému Času Erika a jej manžel ju okamžite doplnil. „Bol to šok, keď sme sa to dozvedeli úplne oficiálne u lekára, lebo sme to už prestali riešiť. Hodili sme to za hlavu a zrazu to prišlo. Najprv sme tomu neverili. Naplno sme začali veriť, až keď sme videli prvé zábery ultrazvuku,“ povedal s úsmevom Skrúcaný.

Otvoriť galériu

Obaja si uvedomovali, že ich život naberie celkom iný rozmer. „Erika bola okamžite šťastná, ja takisto, len som si zrovnával v hlave, čo všetko budem musieť v živote zmeniť. Ale ono sa to mení tak prirodzene, takže to nejako nemusím lámať cez koleno,“ priznal zabávač. Od príchodu ich roztomilej Elly ubehli už dva mesiace. Čo všetko sa zmenilo?

 

„To ešte nedokážem úplne posúdiť, teraz je všetko neštandardné tým, že je pauza vo vysielaní, tým, že bola korona, tým, že sa nám narodila maličká, čiže nič nie je tak, ako bolo predtým. Takže neviem, že keď sa človek dostane do takého bežného normálu, ako to bude. Ale tým, že je dobrá a je, chvalabohu, zdravá, tak to nejako nasávame a sme šťastní,“ hovorí Erika, ktorá si nevie dcérku vynachváliť a podľa nej je ukážkové bábätko.

„Nechcem to nejako zakríknuť. Zatiaľ je úplne dokonalá, lebo nejako nás ani v noci nebudí. Myslím, že pri jednom kŕmení, maximálne dvoch. Okamžite, keď spapá mliečko, zaspí, teda po všetkých úkonoch, ktoré treba vykonať. Ale zatiaľ je veľmi dobrá, takže ju máme za odmenu,“ povedala sprievodkyňa markizáckou Smotánkou.


Aký je Števo otec?

Erika má pri sebe milujúceho manžela, ktorý vie urobiť všetko, čo je pri malej potrebné. „Pomáha všetkými možnými spôsobmi. Števo je naozaj veľmi nápomocný,“ priznala Judínyová a Skrúcaný vtipne dodal: „Nedojčím, snažil som sa, ale nejako sa nedalo...“ Je teda isté, že prominentní manželia prežívajú najkrajšie obdobie a chvíle s dcérkou si užívajú plnými dúškami.
Otvoriť galériu

„Vytvorili sme si taký vlastný vesmír alebo bublinu. A je nám jasné, že my sa ešte budeme musieť z tohto sveta vrátiť do toho normálneho. Keď budeme mať obaja svoje povinnosti a budeme musieť zvládať aj malú. Ale ešte taký mesiac a pol nemusíme, tak si užívame leto a to, že nemusíme nič robiť,“ vysvetlil Števo, ktorý sem-tam aj pracuje a odbehne si od svojich báb. „Ja raz za dva týždne urobím nejakú akciu a zase som doma. Takže na ten návrat do normálneho života ešte len čakáme,“ uzavrel.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, NaJa, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Drvivá väčšina vodičov v Košiciach si nesadla za volant
Autobus sa na Pereši zrazil s nákladným autom: Vodič bezočivo ušiel! Vie už polícia, o koho ide?
Ilustračné foto
Rozhodnuté: Toto už v štátoch EÚ nekúpite! Nezoženiete to ani online
Tragická nehoda neďaleko Šale: Pri zrážke dvoch áut zahynul vodič († 40) a manželský pár
(ilustračné foto)
Čo sa deje? Zásah stoviek stovky policajtov: Na nohách je celé Nemecko!
Polícia obvinila dvoch mužov, ktorí sprejovaním poškodili budovu v Bratislave.
Foto
Polícia v Bratislave dolapila dvoch mladíkov: Sprejovaním poškodili bytový dom!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Francúzi kvôli OH sťahujú migrantov z táborov: Zdvihne vás zo stoličky, čo robí polícia
Na snímke uprostred predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka na tlačovej konferencii počas volebnej noci v centrále hnutia.
PS má vyzývu Druckera a vládu: Dôvodom je reedukačné centrum v Bystričanoch
George tušil, že výprava nepôjde úplne hladko.
Foto
Horolezec († 38) zmizol v roku 1924: Tušil, že zomrie? Záhadný list manželke ODHALENÝ
(ilustračné foto)
Foto
Momenty hrôzy za Holíčom: Muž mieril na autá zbraňou! Vydesení cestujúci zalarmovali políciu
Na snímke poslankyňa parlamentu SR Jana Bittó Cigániková (SaS).
SaS kritizuje návrh k vyplateniu príspevkov organizáciám v zdravotníctve: Hovorí o vyhodených peniazoch
Zasadnutie Európskeho parlamentu v Štrasburgu
Asistent europoslanca má byť špión: Európsky parlament učinil závažný krok
(ilustračné foto)
Prípad ako z akčného filmu: Polícia rieši nebezpečné prenasledovanie! Uf, z toho až mrazí