Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.07.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
FotoVideo

Šťastní rodičia Judínyová a Skrúcaný urobili výnimku: Prvýkrát ukázali rozkošnú Ellu

Užívajú si chvíle plné lásky! Moderátorka Erika Judínyová (49) a zabávač Štefan Skrúcaný (60) sa len pred dvomi mesiacmi stali rodičmi roztomilej dcérky Elly.

Malá princezná je pre prominentnú dvojicu všetkým a venujú jej každú minútu svojho času. Fotograf Nového Času zachytil prominentnú rodinku na ceste do obchodu s detským oblečením.

Dvojica urobila výnimku a exkluzívne Novému Času ukázala svoje klbko šťastia. Erika aj Števo zároveň porozprávali o tomto čarovnom období, ktoré im zmenilo život!

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Judínyová aj Skrúcaný si presne pamätajú moment, keď sa dozvedeli, že sa stanú rodičmi. „Prežívali sme to spoločne, ale musím povedať, že my sme s tým už nerátali. Prišlo to,“ priznala Novému Času Erika a jej manžel ju okamžite doplnil. „Bol to šok, keď sme sa to dozvedeli úplne oficiálne u lekára, lebo sme to už prestali riešiť. Hodili sme to za hlavu a zrazu to prišlo. Najprv sme tomu neverili. Naplno sme začali veriť, až keď sme videli prvé zábery ultrazvuku,“ povedal s úsmevom Skrúcaný.

Otvoriť galériu

Obaja si uvedomovali, že ich život naberie celkom iný rozmer. „Erika bola okamžite šťastná, ja takisto, len som si zrovnával v hlave, čo všetko budem musieť v živote zmeniť. Ale ono sa to mení tak prirodzene, takže to nejako nemusím lámať cez koleno,“ priznal zabávač. Od príchodu ich roztomilej Elly ubehli už dva mesiace. Čo všetko sa zmenilo?

 

„To ešte nedokážem úplne posúdiť, teraz je všetko neštandardné tým, že je pauza vo vysielaní, tým, že bola korona, tým, že sa nám narodila maličká, čiže nič nie je tak, ako bolo predtým. Takže neviem, že keď sa človek dostane do takého bežného normálu, ako to bude. Ale tým, že je dobrá a je, chvalabohu, zdravá, tak to nejako nasávame a sme šťastní,“ hovorí Erika, ktorá si nevie dcérku vynachváliť a podľa nej je ukážkové bábätko.

„Nechcem to nejako zakríknuť. Zatiaľ je úplne dokonalá, lebo nejako nás ani v noci nebudí. Myslím, že pri jednom kŕmení, maximálne dvoch. Okamžite, keď spapá mliečko, zaspí, teda po všetkých úkonoch, ktoré treba vykonať. Ale zatiaľ je veľmi dobrá, takže ju máme za odmenu,“ povedala sprievodkyňa markizáckou Smotánkou.


Aký je Števo otec?

Erika má pri sebe milujúceho manžela, ktorý vie urobiť všetko, čo je pri malej potrebné. „Pomáha všetkými možnými spôsobmi. Števo je naozaj veľmi nápomocný,“ priznala Judínyová a Skrúcaný vtipne dodal: „Nedojčím, snažil som sa, ale nejako sa nedalo...“ Je teda isté, že prominentní manželia prežívajú najkrajšie obdobie a chvíle s dcérkou si užívajú plnými dúškami.
Otvoriť galériu

„Vytvorili sme si taký vlastný vesmír alebo bublinu. A je nám jasné, že my sa ešte budeme musieť z tohto sveta vrátiť do toho normálneho. Keď budeme mať obaja svoje povinnosti a budeme musieť zvládať aj malú. Ale ešte taký mesiac a pol nemusíme, tak si užívame leto a to, že nemusíme nič robiť,“ vysvetlil Števo, ktorý sem-tam aj pracuje a odbehne si od svojich báb. „Ja raz za dva týždne urobím nejakú akciu a zase som doma. Takže na ten návrat do normálneho života ešte len čakáme,“ uzavrel.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, NaJa, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!