Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.07.2020 13:00 | Správy | Domáce správy

Tehotná Beňová a Fedor Flašík: Vojna pre dieťa! Europoslankyňa sa tvrdo pustila do exmanžela

Poriadne ju vytočil! V pondelok oznámila euposlankyňa Monika Beňová (51), že je v šiestom mesiaci tehotenstva, a okamžite sa na ňu spustila spŕška urážok a osočovania.

Politička sa síce snažila negatívne narážky na svoj pokročilý vek ignorovať, no komentáre exmanžela Fedora Flašíka (62) na jej tehotenstvo ju vytočili natoľko, že si nebrala servítku pred ústa. Čo ju tak rozčúlilo?

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Beňová priznala, že je v šiestom mesiaci tehotenstva a čaká dcérku. Podľa svojich slov sa cíti fantasticky a príchod druhého dieťatka bol plánovaný.

„Isteže bol plánovaný v mojom veku. Tešili sme sa veľmi,“ povedala politička, ktorá má 30-ročného syna Martina z prvého manželstva. Viac však o svojom tehotenstve nechcela prezrádzať. „Som trošku poverčivá a sme len na začiatku šiesteho mesiaca,“ dodala Beňová, ktorá sa o zdravie nenarodeného bábätka bojí.

Kto je otcom jej dcérky, verejne neprezradila, no má to byť advokát Ľubomír Klčo (36), s ktorým dlhé roky spolupracuje. Paradoxom je, že s exmanželom Flašíkom deti nemali, aj keď spolu boli vyše desať rokov. Flašík to vysvetľoval tým, že chodili do školy a dieťa proste v tom veku neprišlo. Vo svojich vyjadreniach však zašiel ešte ďalej a pre médiá hovoril o tom, že Klčo nemá potomka a to môže byť dôvod, prečo má jeho exmanželka dieťa po 50-ke. Flašík však Beňovej zablahoželal. „Prajem im všetko najlepšie, veľa zdravia obidvom, nech sú zdravé a šťastné,“ dodal Novému Času.

Flašík „chce kus bulvárnej slávy“

Beňovej sa Flašíkove vyjadrenia dotkli a neodpustila si preto drsné slová na jeho adresu. „Jediný, komu nie celkom rozumiem, je môj exmanžel, ktorý sa snaží získať kus bulvárnej slávy úplne za hranicou solídnosti. Sme rozvedení niekoľko rokov a ešte dlhšie spolu nežijeme, ja jeho život a ani jeho vzťah s partnerkou nekomentujem, naopak, vždy, keď potrebuje, vychádzam mu v ústrety. Som totiž toho názoru, že bývalí partneri by si mali zachovať slušnú úroveň komunikácie aj vzhľadom na roky, ktoré spolu prežili. Som zjavne staromódna. Zrejme si niektorí ex potrebujú pofúkať takto vlastné ego alebo sa pripomenúť verejnosti,“ rozhorčila sa Beňová. Tá dodala, že je veľmi sklamaná z toho, čo narozprával. „Nechápem to, no nevadí. Minulosť je za mnou,“ povedala dlhoročná politička.

 

Flašík najprv Novému Času povedal, že nevie, čo jeho exmaželku nahnevalo. „Nerozumiem tomu. Zaprial som jej len veľa zdravia, štastia a lásky. Môžem teda prestať dvíhať novinárom,“ zamyslel sa a dodal, že by s ňou chcel aj naďalej dobre vychádzať. Ostré slová si preto nebude brať k srdcu.

„Neberiem to dramaticky, ale úplne v pohode. Dúfam, že jej všetko dobre dopadne,“ dodal Flašík. Neskôr však vysvitlo, že si s Beňovou telefonovali a vysvetlila mu, ktoré výroky sa jej dotkli. Nechcela to však konkretizovať. „Mne úplne stačí, že to vie on. Volala som s ním a on presne vie,“ povedala Beňová. Flašík dodal, že sa k tomu už nebude vyjadrovať. „Držím jej palčeky. Jej aj dievčatku. Nech sú šťastné, krásne, úspešné a nech majú kopu lásky,“ uzavrel Flašík.

Kávičky po rozvode

Zaujímavé je, že Beňová a Flašík sú stále v kontakte. Počas manželstva nadobudli viaceré nehnuteľnosti a niektoré nie sú vysporiadané. „Keď sa všetko upokojí, ešte musíme ísť chatu v Rakúsku doriešiť k tamojšiemu notárovi. Tým to bude všetko ukončené,“ povedala pre Plus 7 dní. Dodala, že s exmanželom sú aj po rokoch stále v kontakte. „Myslím, že civilizovaní ľudia by sa po rozchode nemali zabíjať. My si každý mesiac vyjdeme spolu na obed a kávičku,“ uzavrela tému Beňová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: len, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Peter Pellegrini
Aktualizované
Web českej agentúry napadli hackeri: Vydali nepravdivú správu o Pellegrinim
Známe tváre spomínajú na Grúňa († 81).
Foto
Odišiel velikán: Známe tváre spomínajú na Grúňa († 81), ich slová vám naženú slzy do očí
Nemeckí policajti počas razie zameranej proti prevádzačom v Solingene.
Horor v Nemecku: Slovenku (13) mali týrať 4 tínedžerky! ÚNOS a 5-hodinové mučenie?
Nešťastie v jazdeckom areáli v Bratislave: Žena spadla z koňa! Na miesto letí vrtuľník
Végh si miešaním sa do volieb zavaril.
Attila Végh schytal po voľbách ďalšiu FACKU: Prišiel už o tretí KŠEFT! Košom mu dala TÁTO značka
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
USA tvrdia, že Čína podporuje Rusko vo vojne, minister sa nezdržal: Nepripustíme, aby...
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Konktrovezný zákon Británie o migrácii: Podpíše sa pod také čosi kráľ?
Radoslav Ksiažek (vľavo), Štefan Kuffa a Filip Kuffa (vpravo).
Kauza Kuffovcov o útokoch na farmárov a podvodoch s pôdou: Súdny proces pokračuje
Ana chcela ujsť pred trápením a odísť zo sveta dôstojne.
Ana († 47) bojovala za eutanáziu a vyhrala: Únik z nekončiaceho PEKLA
Ranná zrážka električky s chodkyňou.
Foto
Vážna nehoda v Bratislave: Električka vrazila do chodkyne! Skončila v nemocnici
(ilustračné foto)
Magický ZÁBER, aký sa podarí raz za život: AHA, čo bolo vo vlne vedľa surfistky
Matka s 9-ročnou dcérou na kolobežke spôsobili nehodu.
Foto
Totálna nezodpovednosť matky: S dcérkou skončili v nemocnici! Zovrie vám krv v žilách, čo s ňou robila na ceste