Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.07.2020 13:00 | Správy | Domáce správy

Tehotná Beňová: Strach a vyhrážky! Strašné, čo sa udialo, keď oznámila, že čaká dcérku

Prežíva radosť, ale aj strach a hnev neprajníkov! Europoslankyňa Monika Beňová (51) šokovala priznaním, že je v šiestom mesiaci tehotenstva.

Druhé dieťatko má čakať s advokátom Ľubomírom Klčom (36), s ktorým bola spájaná už počas manželstva s Fedorom Flašíkom (62). Pre svoj vek si však namiesto gratulácií vyslúžila od mnohých Slovákov urážky a osočovanie. Sama priznáva, že prvý pôrod nemala ideálny a preto sa o nenarodené dieťatko bojí.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Beňovej sa radostnú novinku darilo tajiť viac než päť mesiacov. Politička sa pritom nedávno objavila vo viacerých televíznych diskusiách, kde si však nikto nič nevšimol. Tehotenstvo napokon priznala. „Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6. mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky. Tehotenstvo považujem za veľmi krásne a šťastné, a zároveň veľmi osobné a intímne obdobie v živote ženy. Aj preto sme si to chceli užívať čo najdlhšie bez pozornosti médií. Preto je toto jediná oficiálna informácia a aj stanovisko k nášmu šťastíčku,“ vyznala sa europoslankyňa, ktorá priznáva, že karanténa spojená s novým koronavírusom jej uľahčila celú situáciu.

Nemusela totiž cestovať za prácou do Bruselu a tak sa vyhla stresu na letisku aj riziku nákazy. Na otázku, či bolo dieťatko plánované, mala jasnú odpoveď: „Isteže bolo plánované v mojom veku. Tešili sme sa veľmi.“ Viac prezrádzať nechcela. „Musíte mi dať trošku času. Som trošku poverčivá a sme len na začiatku šiesteho mesiaca. Musíte ma trošku nechať. Nie je to nič osobné, ale ešte teraz nechcem o tom tak úplne so šťastím hovoriť. Chcem si to ešte nechať pre seba,“ povedala Beňová Novému Času.

 

Jej obavy sú opodstatnené. Z prvého manželstva má totiž syna Martina (30), ktorého priviedla na svet predčasne. „Oco ma doviezol na modrosivej Škode 120, a keďže som bola len v prvom týždni siedmeho mesiaca, teta na vrátnici nás nechcela vpustiť, lebo som „nemala brucho“. Prišli sme o 19.30 a o 20.00 som ho už počula zamrnčať,“ opísala dávnejšie. Syn sa jej narodil s váhou 1 000 gramov a dĺžkou 28 centimetrov. „Dnes má 64 kíl a meria 171 cm, má diplom z práva a ja ho bezhranične ľúbim. Je to môj syn a ja som naňho za všetko, čo dokázal, za to, aký je človek a vôbec len tak nekonečne hrdá,“ dodala.

Otcom je jej dlhoročný kolega

Skúsená politička by mala dievčatko porodiť advokátovi Ľubomírovi Klčovi, ktorého pozná už dlhé roky. V minulosti viedol jej kampaň za županku a úzko s ňou spolupracoval aj v Bruseli. S Klčom bola spájaná už počas manželstva s Fedorom Flašíkom. Nikdy však verejne nepotvrdila, že by tvorili pár a tak mnohí ani netušili, že je šťastne zadaná a už vôbec nie, že s partnerom pracujú na bábätku.

Nič netušil ani Flašík, ktorý sa novinku dozvedel z médií. „Nevedel som o tom. Prajem im všetko najlepšie, veľa zdravia obidvom, nech sú zdravé a šťastné,“ povedal s tým, že s Beňovou majú korektný vzťah a pozná aj jej partnera.

Urážky a nenávisť

Niektorí Slováci si nedokázali odpustiť štipľavé poznámky a ostro sa pustili do političky, ktorá porodí dcérku už ako 52-ročná. „Čo je toto za svet, že potenciálne babky rodia deti,“ píše sa v komentári, ktorý však nie je ani zďaleka jediný. „Asi chce na starobu zostať sama s malým dieťaťom,“ rozhorčuje sa iná žena. Beňová si však neprajníkov a ich závistlivé reči k telu nepripúšťa. „Hlupáci sú mi na smiech. Už pár rokov...,“ napísala Beňová, ktorej sa zastala aj moderátorka televízie JOJ Mária Ölvedyová.

„Držím jej palce, nech je všetko v poriadku a obaja sú zdraví. Ostatným pripomínam, že nikto neposudzuje a nevzrušuje sa nad pánom predsedom parlamentu, ktorý je od pani poslankyne Beňovej, ak sa nemýlim, o 3 roky starší a narodilo sa mu x-té dieťa... V jeho 54 rokoch,“ rozhorčila sa Ölvedyová, ktorá narážala na Borisa Kollára.

Kto je Klčo (36)

- Je synom sudkyne Janky Klčovej, ktorá pracuje na Krajskom súde v Trnave a šéfa trnavskej prokuratúry.

- Má advokátsku kanceláriu v hlavnom meste.

- Viedol Beňovej kampaň, keď v roku 2014 kandidovala na post predsedníčky Bratislavského samosprávneho kraja aj jej kanceláriu v Bruseli.

- Pred rokom bol spomínaný v prípade kontroverzného výkupu pozemkov pod bratislavským nultým obchvatom, kde sa mal spolu s ďalšími tromi mužmi obohatiť o niekoľko miliónov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: len, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Dvaja manželia kruto zabili svoje ženy: Ľudia povstali, toto nebudeme tolerovať!
Princ Harry s manželkou Meghan
Foto
Bývalá sekretárka po rokoch prelomila mlčanie: Takáto je Meghan naozaj! A nie je to príjemné...
Český premiér Petr Fiala počas návštevy USA.
Český premiér Fiala pred návštevou Kongresu: Poviem, čo je pre Ukrajinu kľúčové
Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!
Hasiči zasahujú počas požiaru historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň.
Požiar budovy burzy v Kodani je pod kontrolou: Starobylú budovu postavia nanovo
Investment theme stockmarket and finance business analysis stockmarket with digital tablet
Nemecká a francúzska ekonomika budú rásť pomalšie, ako sa očakávalo: Odhad rastu eurozóny je zrušený
Mliečna cesta ukrýva ešte mnoho tajomstiev (ilustračné foto).
Astronómom sa podaril veľký objav v Mliečnej ceste: Takéto niečo sa podarí raz za život
(ilustr. foto)
Neuveriteľný nález v Lešti z obdobia II. svetovej vojny: Čo s nimi teraz bude?!