Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.07.2020 12:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

Spevák Pavol Habera po účinkovaní v SuperStar: Za rok zbohatol o pol milióna eur!

O známom slovenskom spevákovi Paľovi Haberovi (58) je známe, že biedou rozhodne netrpí.Len pred pár mesiacmi Nový Čas informoval o luxusnej vile na slnečnej Floride, ktorú si aj s manželkou Danielou Peštovou (49) zadovážil. Život na vysokej nohe však niečo stojí a to si uvedomuje aj sympatický umelec.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Preto aj tento rok zasadol do kresla porotcu v speváckej súťaži, kde ho zvyčajne vyvažujú zlatom. A že „váži“ veľmi veľa, niet pochýb. Summa summárum, o Haberových zárobkoch, ktoré minulý rok prešli jeho rukami, sa môže bežnému Slovákovi iba snívať.

Televízia nie je len strata sú­kromia, ale aj zlatá baňa. Svoje o tom dobre vie známy umelec Paľo Habera, ktorý sa v týchto vodách pohybuje dlhé roky. Už v roku 2004 zasadol do porotcovského kresla v speváckej súťaži SuperStar, a na rozdiel od svojich kolegov tam zotrval až do posledného ročníka. Stálica, ktorá stvárňuje prísneho kata, sa tak stala neodmysliteľnou súčasťou projektu, kde sa spolu s ďalšími kolegami snaží nájsť tie najlepšie talenty z Česka a Slovenka.

A ani tento rok to nebolo inak. Sympatický Paľo, ktorý patrí medzi našich najúspešnejších hudobníkov, sa ukázal aj v posledných mesiacoch na televíznych obrazovkách Markízy, a vďaka tomu si prišiel na vážne obrovský balík peňazí. „Habera za tento ročník speváckej súťaže zinkasoval 180 000 eur,“ informoval o spevákovom honorári Nový Čas ešte dávnejšie. Táto obrovská suma sa mu tiež odzrkadlila aj na jeho eseročke, ktorá ukazuje až 158-percentný nárast jeho tržieb.

 

Firma operujúca so zábavnými činnosťami a voľnočasovými aktivitami si tak prilepšila až o stovky tisíc eur. Podľa verejne dostupných údajov ide dokonca až pol milióna eur. Ešte v roku 2018 mal spevák 340-tisícové tržby, ktoré však podľa najnovšieho daňového priznania vzrástli na neuveriteľných 876-tisíc eur. Z toho má Habera čistý zisk až 133 969 €. Červeným číslam sa jeho firma na hony vyhýba a čosi také ako straty umelec vo svojom biznise vôbec nepozná. K prosperujúcemu podnikaniu mu však taktiež pomohli aj obľúbené koncerty, ktoré so svojou kapelou Team pravidelne pred karanténou organizoval.

Vila v zahraničí

Zarobené peniaze však Paľo rozhodne nedrží len na svojom tučnom konte. Tak ako mnohí jeho kolegovia zo šoubiznisu, aj on si potrpí na poriadny luxus, ktorý sa snaží dopriať aj svojej milovanej žene Daniele a deťom Paulovi a Elle. Preto len nedávno investoval do prepychovej vily na slnečnej Floride, kde si spoločne môžu vychutnávať kúsok pokoja a oddychu. A tá nebola vôbec lacná.

Otvoriť galériu

„Suma takejto nehnuteľnosti sa pohybuje okolo 600-tisíc eur, pričom ročné náklady na všetky služby sú približne 18 500 eur,“ vysvetlil Novému Času realitný maklér Andrej Churý. A hoci je toto bohaté sídlo od Slovenska ďaleko, šťastnej rodinke nerobí problém tam v každej voľnej chvíli vycestovať. Úspešný spevák tam dokonca strávil aj niekoľkomesačnú povinnú karanténu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Michaela Stanislavová, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


B. Zurian s M. Šutajom Eštokom informovali o policajnej inšpekcii.
Šéf policajnej inšpekcie Branislav Zurian: Generál Lučanský nebol zabitý
Minister práce Erik Tomáš ohlásil skvelé správy.
Odklepnuté: Seniori pred Vianocami dostanú vyše 600 eur! Čo všetko sa mení?
Vajnorská ulica
Bratislava na prahu kolapsu! Veľký PREHĽAD dopravných obmedzení: Dokedy budú zápchy?
Jana sa narodila ako zdravé dievča.
Foto
Janku navždy zmrzačila ruská raketa: Dievčatko bez nôh dokázalo, že nič nie je nemožné!
Prvá hnedo-biela medvedica bola objavená v roku 1985.
Foto
Vedci objavili 12 pánd zvláštnej farby: Po 39 rokoch úvah zistili, odkiaľ sa vzali
V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie