Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.07.2020 08:00 | Správy
Špeciálny projektSponzorované

Zdravý spánok na matracoch Dormisan

Kvalitu spánku je možné ovplyvniť výberom vhodného matraca. Zdravotné ortopedické matrace Dormisan prispievajú k ideálnej anatomickej podpore chrbtice aj celého tela, pri ktorej dochádza k uvoľneniu svalstva a regenerácii organizmu.

Oddýchnutí ľudia prinášajú kreatívne riešenia. V rodinnom, ale aj v pracovnom živote. V tomto duchu vznikla značka Dormisan. Jej cieľom je zabezpečiť zákazníkovi kompletný spací systém. Počnúc širokou škálou ortopedických matracov a vankúšov, prikrývkami i chráničmi matracov končiac. Výsledkom tohto programu je zdravý spánok a regeneračný oddych.

Kúzlo kvalitného materiálu

Základom ortopedických matracov Dormisan je materiál SONNOCELL®, ktorý zaručuje celý rad jedinečných vlastností. V prvom rade je to ideálna podpora tela podľa jeho individuálnych potrieb. Tým dochádza k uvoľneniu chrbtice a jej podopretiu v prirodzenej polohe, čo je podmienkou správneho fungovania krvného obehu, nervového systému a ostatných orgánov. SONNOCELL® zaručuje vynikajúce prevzdušnenie matraca, spolu s dokonalou tepelnou a vlhkostnou reguláciou.

Otvoriť galériu
Zdravotné ortopedické matrace Dormisan.
Zdroj: L.C. MANAGER, s.r.o.

Hygienické zloženie tohto materiálu ocenia predovšetkým alergici, astmatici a tí, ktorí trpia artritídou. Matrace sú mimoriadne odolné, majú stabilnú formu, a preto nehrozí nebezpečenstvo preležania ani pri dlhodobom zaťažení. Neobsahujú žiadne kovové či drevené prvky, freóny ani formaldehyd. Sú vyrobené z materiálov nezaťažujúcich životné prostredie. Všetky použité materiály sú antialergické a certifikované.

Matrace Dormisan žiadajú aj v zahraničí

Zdravotné ortopedické matrace Dormisan vyrába spoločnosť L.C. MANAGER, s.r.o., v Župčanoch pri Prešove. Keďže zakladateľom firmy je taliansky podnikateľ Luigi Cossar, ktorý na Slovensku žije od roku 1992, matrace aj posteľné súpravy, vyrábané z tých najkvalitnejších a zdraviu nezávadných materiálov, majú inšpiratívny taliansky dizajn.

Otvoriť galériu

Dlhoročné skúsenosti nastavili kvalitu ortopedických matracov Dormisan tak vysoko, že úspešne prenikli aj na medzinárodné trhy. Zásluhu na tom majú vynikajúce ortopedické vlastnosti, vysoké nároky na spracovanie a rýchly dodávateľský servis, na Slovensku do 24 hodín. Tento stav je výsledkom dlhodobej zainteresovanosti stabilného pracovného tímu na vývoji výrobných procesov. Ľudia, ktorí vyrábajú matrace Dormisan svoju prácu robia s vysokou profesionalitou a s láskou. Preto sa na týchto matracoch spí tak dobre...

Otvoriť galériu
Zdravotné ortopedické matrace Dormisan.
Zdroj: L.C. MANAGER, s.r.o.

Úspech je v ľuďoch

Kde sa však berie všetka tá pracovná oddanosť a nadšenie? Je to v prístupe Luigiho Cossara. Obdobie od prvých začiatkov, pred 23 rokmi až po súčasnosť, je charakteristické jeho neustálou starostlivosťou o svojich pracovníkov. Tu položil dôraz, lebo je presvedčený, že úspech každej firmy závisí od spokojnosti jej zamestnancov. Nastavil priaznivé zárobkové podmienky, pridal sociálne výhody a – nemýlil sa. Spoločne sa im podarilo vybudovať prosperujúcu firmu.

Otvoriť galériu

Luigi Cossar si svoj úspech nenechal len pre seba. V Župčanoch opravil chátrajúcu starú sýpku, v ktorej má teraz sídlo spoločnosť L.C. MANAGER, s.r.o., a jeho filantropická duša podporila nielen obecný šport, ale aj rôzne charitatívne projekty.

Aj keď manažérske žezlo v L.C. MANAGER, s.r.o., od Luigiho Cossara postupne preberajú jeho syn Marco a dcéra Silvia, Luigiho neutíchajúce progresívne myšlienky a vízie sú zdrojom inšpirácie a úspešných riešení pri výrobe zdravotných ortopedických matracov Dormisan aj naďalej.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Legendárny britský prírodovedec a moderátor David Attenborough.
Foto
Na záchranu planéty máme POSLEDNÚ šancu! Prírodovedec to videl na vlastné oči: Desivé svedectvo
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Medzi Izraelom a Iránom je napätá situáacia (ilustračná fotografia).
V hre sú jadrové zbrane! Irán sa vyhráža Izraelu: Hrozné, čo majú v pláne urobiť
Europol
Europol hlási úspech: Klepli po prstoch globálnym podvodníkom, pozrite sa, čo majú na rováši
Hoaxy zašli priďaleko.
FotoVáš Tip
Hoaxy zašli priďaleko, na ľudí číha nové nebezpečenstvo: Slovák šíri na internete strašidelnú výzvu!
Na scenáristu nedá televízia dopustiť.
Foto
Andy Kraus zdolal jeden zo svojich najväčší strachov: Uf, to chcelo ale odvahu!
Ilustračné foto
Aktualizované
V Keni sa zrútil vrtuľník s vedením armády: Hlásia mŕtvych! Trosky okamžite pohltili plamene
Ilustračné foto
Na západe zúri nebezpečné ochorenie: Slovensko tento rok láme rekordy, na zozname pacientov sú len tínedžeri
Generálny tajomník Severoatlantickej aliancie Jens Stoltenberg.
Šéf NATO na plné ústa: Ukrajina naliehavo potrebuje posilniť protivzdušnú obranu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Aktualizované
Fico odhalil plány: Koho navrhnú na post eurokomisára za Slovensko? Má to byť tento muž