Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.05.2024 20:44 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Antonia hovorí, že je čarodejnica: A to nie je všetko! Šialené, ako lieči ľudí

Zoznámte sa s čarodejnicou, ktorá tvrdí, že dokáže „zvrátiť starnutie“. 43-ročná Antonia Harman pracovala ako televízna moderátorka, než absolvovala liečebný kurz, ktorý jej podľa jej slov „otvoril oči“ vo svete liečiteľstva.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Ako píše Bristol Post, Antonia povedala, že ľudia „nechápu“, keď hovorí, že je čarodejnica, ale ona si za tým stojí a vysvetľuje svoju úlohu. Posledných 20 rokov strávila v „stave podobnom tranzu“, čo jej umožňuje naladiť sa na svoje „liečivé schopnosti“. Tvrdí, že dokáže „liečiť depresie“ tým, že sa naladí na emócie, a „zvrátiť starnutie“ tým, že zvýši napätie svojich buniek. Tvrdí tiež, že dokáže rozpustiť traumu a dokonca pomáha pri fyzických ochoreniach, ako sú cysty, nádory a artritída.

Na webovej stránke NHS sa odporúča tieto ochorenia liečiť konvenčnými metódami a liekmi. Antonia tvrdí, že v priebehu rokov pomohla speváčke Diane Vickersovej so zápalom mandlí. Antonia povedala: „Rozpúšťanie traumy je jednou z prvých vecí, ktoré môžem robiť, ale môžem robiť aj fyzické liečenie. Na sebe som zvrátila menopauzu a vek, vyzerám o 10 rokov mladšie ako pred rokom.“

Antoniin život sa zmenil v roku 2007, keď jej priateľka Lucie trpela prasknutým ušným bubienkom a požiadala ju o pomoc. Antonia povedala: „Prechádzali sme sa Londýnom a ona začala kričať a prosila ma, aby som jej pomohla. Priložila som jej ruky k ušiam a vyšlo z nich niečo, čo vyzeralo ako had. Videla som, ako sa to vrtí, a tak som do toho hodila trochu energie a potom som jej urobila druhú stranu a odvtedy ju nič nebolí.“ Antonia hovorí, že ľudí lieči tak, že im hovorí, aby sa „naladili“ na emócie, ktoré spôsobujú ich chorobu.

„Povedala som im, aké emócie sú za ich chorobou, a prinútila som ich, aby sa na tieto emócie naladili. Požiadala som ich, aby sa nad tým zamysleli a vymazali emocionálnu rezonanciu a potom choroba zmizne. Pracujem v tomto odvetví už tak dlho a je naozaj obohacujúce, keď niekto dlho trpí a potom sa jeho stav zlepší,“ povedala Antonia. 

 Antonia hovorí, že ľudia si často myslia, že si svoju prácu vymýšľa, ale vždy im rada dokáže, že sa mýlia. „Som šťastná, že môžem ľuďom rozpustiť traumu a ukázať, ako to funguje. Pri traume to funguje na prvýkrát a funguje to vždy. Ak ju dokážu precítiť, dokážu ju aj vyliečiť. Ak ľudia so mnou spolupracujú a odpovedajú na moje otázky, potom to funguje," vysvetľuje Antonia. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke hráč Róbert Pukalovič počas tlačového brífingu hokejového tímu Old boys Slovensko pred zápasom s Veteránmi ČR.
Pukalovič si dokáže predstaviť Československý tím: Kľúčové by bolo TOTO!
Chlapec v aute s maketou zbrane.
Incident dieťaťa s kuklou a atrapou zbrane: Otec napísal Pellegrinimu list! Čo v ňom je?
Svätý Otec dostal okrem iného od prezidentky a matiek dievčat do daru aj tri železné ruže.
Mamy Lucie († 17), Katky († 17) a Sofie († 18) prijal pápež: Symbolický dar pre hlavu cirkvi
Od bývalého šéfa Petra Pellegriniho dostal Šutaj Eštok kapitánsky dres. Budúci prezident sa neubránil sa emóciám.
Foto
Pellegrini odovzdal stranu Šutajovi Eštokovi so slzami v očiach: Čo odkázal nový líder Hlasu rodine?
Robert Fico
V akom štádiu je vyšetrovanie útoku na premiéra? Koalícia po atentáte avizuje veľké zmeny
Zimné športy sympatickej dievčine učarovali.
Foto
Adela sa zo Slovenska presťahovala do ľadového Grónska: Ako sa starám o šťastie námorníkov!
Známe tváre sa venovali sa svojim deťom
MDD známych osobností: Kollár v obklopení detí, Jesenskej dospelí synovia a Bezdedov poklad
Good morning from Maldive. Relax and calm scene.
Tento krásny ostrov zakáže vstup Izraelčanom: Dôvodom je vojna v Pásme Gazy
(ilustračné foto).
Tragédia na juhu Portugalska: Došlo k zrážke dvoch akrobatických lietadiel
Nemecký kancelár Olaf Scholz.
Olaf Scholz o situácii v Nemecku: Nebudeme tolerovať akékoľvek politické násilie
Prekvapivá kandidatúra: V Iráne sa o post hlavy štátu bude usilovať aj bývalý prezident!
Foto
Smútok u Petra Sagana, emotívny odkaz na rozlúčku: Nikdy na teba nezabudnem...