Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.05.2024 00:00 | PR články
PR článok

Letná generálka zdravia: Čo treba skontrolovať?

Už ste si naplánovali ako strávite tohtoročné leto? Hory, more, poznávačky po Európe alebo po celom svete?

Nezabudnite popri vybavovaní leteniek, bookovaní ubytovania a plánovaní ciest na to najdôležitejšie, čo si potrebujete so sebou vziať. Na vaše zdravie.

Na dovolenku či na rôzne cestovateľské výpravy sa určite oplatí odchádzať s pocitom, že ste pre svoje zdravie spravili maximum. Rozhodne neodkladajte absolvovanie preventívnych prehliadok na obdobie po návrate, môžu totiž odhaliť rôzne ochorenia, ktoré by vám mohli poriadne skomplikovať a znepríjemniť dovolenku.

A prečo sa vám oplatí absolvovať preventívky v Union zdravotnej poisťovni? Poskytuje totiž svojim poistenkám a poistencom možnosť ísť na niektoré z nich už v mladšom veku, ako je bežné. Okrem toho, v rámci gynekologickej preventívnej prehliadky majú poistenky Unionu nárok na vyšetrenie steru z krčka maternice modernou metódou LBC. Všetci poistenci a poistenky môžu zase využiť špeciálny očný benefit v podobe 150 eur na nadštandardnú zdravotnú starostlivosť o zrak.

Otvoriť galériu
Zdroj: Pr článok

Pred cestami po svete sa oplatí myslieť aj na rôzne druhy očkovania, na ktoré v Union zdravotnej poisťovni získate príspevok vo výške 50 až 100 % z ceny vakcíny.

Ak ste poistení v Union zdravotnej poisťovni, využiť môžete aj dostupnejšie termíny na niektoré špeciálne vyšetrenia ako sú magnetická rezonancia, CT, mamografia a ďalšie. Preventívne prehliadky a vyšetrenia môžu absolvovať až u vyše 21 500 zazmluvnených lekárov a lekárok po celom Slovensku a v zdravotníckych zariadeniach ako sú Vyšetrenia môžete absolvovať v zdravotníckych zariadeniach ako sú nemocnica Bory, Poliklinika Bezručova alebo sieť nemocníc Agel.

Otvoriť galériu
Zdroj: Pr článok

Zuby môžu poriadne prekvapiť a potrápiť práve v najnevhodnejšej chvíli, preto je pravidelná domáca starostlivosť rovnako dôležitá ako preventívne prehliadky u zubných lekárov. V Union zdravotnej poisťovni môžete využiť špeciálny príspevok 150 eur na nákup elektrických kefiek značky Oral-B s technológiou iO a na nákup ďalších potrieb na starostlivosť o váš chrup od tejto značky.

Ako poistenci a poistenky Union zdravotnej poisťovne môžete využívať aj množstvo výhodných zliav u partnerov – napríklad na laboratórne vyšetrenia a testy, na nákup prírodnej kozmetiky Botanica Slavica, vitamínov a výživových doplnkov v e-shope Benu lekárne a množstvo ďalších zliav.

Otvoriť galériu
Zdroj: Pr článok

Vo vynovenej aplikácii Union zdravotnej poisťovne budete mať prístup ku všetkým dôležitým informáciám týkajúcim sa vášho zdravia – od preukazu poistenca, prehľadu zdravotných výkonov a diagnóz až po predpísané recepty na lieky a informácie o nich.

Okrem toho, na vaše dovolenky a cestovanie, máte ako poistenci a poistenky Union zdravotnej poisťovne aj špeciálne zľavy až do 30 percent na cestovné poistenie v Union poisťovni. V Unione totiž máte rôzne druhy poistenia veľmi pohodlne, online a pod jednou strechou.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
ŠKANDÁL v Česku: Hrubá chyba ochranky?! Padne vám sánka, koho pustili do sídla Senátu
Sexi ženích si pomaly získava jej dôveru.
Foto
Šokujúci koniec Ruže pre nevestu: ROZCHOD Radka a Stanky! Dvojica konečne prehovorila
Mláďa dostalo krúžok, aby ochranári mali evidenciu a prehľad.
Váš Tip
Odborníci neverili vlastným očiam: Toto je nový domov nášho najväčšieho dravca!
ilustračné foto
Napätie medzi Južnou Kóreou a KĽDR: Vojenská dohoda už neplatí! Situácia je vážna
Foto
Český tenista nezvládol emócie: Počas zápasu sa ostro pustil do svojho trénera
(ilustračné foto)
Zázračná potravina? Jedzte TÚTO zeleninu a bude z vás nový človek
Ilustračné foto
Zdravotná sestra tvrdí, že posmrtný život EXISTUJE: Prezradila DÔVOD! Neuveríte, čoho bola svedkom
K dopravnej nehode došlo medzi obcami Ostratice a Žabokreky nad Nitrou.
Foto
Desivá čelná zrážka: Zábery naháňajú hrôzu, cesta je neprejazdná
(ilustračné foto)
Niečo také ešte nezažili: Krajina bude mať prvú ženskú prezidentku! TOTO sľubuje obyvateľom
Predná k spokojnosti nepotrebuje žiaru reflektorov.
Zdenka Predná ušla z Bratislavy: Potrebovala som úplne zmiznúť! Prečo sa stráni ľudí?
Silná búrka. (ilustračné foto)
Počasie sa zbláznilo: Výstrahy platia pre celé Slovensko! Aha, čo sa rúti
Ilustračné foto
Doprava je pekelná: Nehoda na diaľnici a dlhé kolóny! Tu si postojíte