Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.04.2024 19:00 | Správy | Zahraničné správy

Veľký HOROSKOP na máj: Kto nájde lásku a koho zradí zdravie? Pozor na risk v práci

Nový mesiac, nové možnosti a príležitosti. Na to, čo príde, sa človek nikdy nevie s určitosťou pripraviť, no ak má malú pomôcku, riešenie je takmer na dosah. Pozrite si, čo môžu jednotlivé znamenia očakávať v prichádzajúcim májom.

Strelec (23. 11. - 21. 12.)

Máj pre vás prináša nádherné romantické vibrácie. V tomto mesiaci sa prehĺbia nielen vaše partnerské vzťahy, ale vďaka oddanej starostlivosti o seba sa opäť zamilujete aj do seba. Šťastná konjunkcia nastane, keď sa Slnko spojí s Jupiterom, vašou vládnucou planétou, ktorá vás zasype šťastím a prívalom optimizmu. Využite tento príval energie na sebavedomé plnenie svojich snov. So začiatkom obdobia blížencov sa pozornosť výrazne presunie na vaše vzťahy. Ak ste v počiatočnom štádiu randenia s niekým, očakávajte nárast chémie. Úplnok vo vašom znamení neskôr v mesiaci sľubuje silné a trochu chaotické vyvrcholenie energie, ktoré zvyčajne znamená významný vývoj. Sledujte svoju poštovú schránku, či sa v nej neobjavia potenciálne významné správy týkajúce sa vašej kariéry alebo tvorivého projektu.

 

Kozorožec (22. 12. - 20. 1.)

Máj predstavuje kombináciu profesionálneho pokroku a osobného pôžitku. Vaša vládnuca planéta Saturn prináša strategické dary, ktoré by mohli posunúť vašu kariéru vpred. Hviezdy vás však nabádajú aj k spomaleniu - trávte čas s priateľmi a doprajte si kozmetické procedúry, aby ste sa pripravili na leto. Očakávajte aj nové začiatky, či už objavujete nové romániky alebo prehlbujete súčasné vzťahy, je to plodný čas pre lásku. Na konci mesiaca sa vyostrí vaše strategické myslenie a pomôže vám prijímať dobre informované obchodné rozhodnutia. Ak ste v uplynulom mesiaci častokrát zažili odďaľovanie dôležitých zmlúv alebo rozhodnutí, teraz máte jasno a odhodlanie potrebné na účinný postup.

Vodnár (Vodnár 21. 1. - 20. 2.)

V máji vás čaká transformácia, ktorá sa bude vyznačovať osobným rastom a spoločenskými slávnosťami. Mesiac sa začína retrográdnym Plutom vo vašom znamení, čo vás podnieti k hlbokému zamysleniu sa nad nedávnym duchovným a osobným vývojom. Je to kľúčový čas na to, aby ste tieto poznatky integrovali do svojho života, zbavili sa negatívnych názorov na seba a vykročili k odvážnejšiemu a sebavedomejšiemu ja. So začiatkom obdobia blížencov sa dôraz presúva na zábavu. Nadchádzajúce týždne sú ako stvorené na experimentovanie s vaším vzhľadom a skúšanie nových koketných farieb vlasov alebo štýlovej manikúry. Máj je časom zábavy, transformácie a prehlbovania vzťahov.

Ryby (Ryby 21. 2. - 20. 3.)

Máj vás nabáda, aby ste uprednostnili svoje tvorivé vášne pred každodennou prácou. Teraz je ten správny čas zamerať sa na tieto vášnivé projekty. Nebudete to ľutovať. Máj prináša aj množstvo príležitostí na nadviazanie kontaktov s priateľmi a na starostlivosť o seba, takže je to skutočne obohacujúci mesiac. Nasledujúce týždne môžu byť plné spoločenských pozvaní, ktoré by vás mohli vyčerpať, preto dbajte na dodržiavanie svojich hraníc a na to, aby ste mali čas na načerpanie nových síl. Silný spln v znamení strelca výrazne posilní vašu schopnosť prejavovať sa. 

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Historický moment: Na olympiáde sa môže už čoskoro objaviť TENTO šport!
Foto
Najsexi fanúšička sveta už dorazila na EURO: Jej polonahé fotky vám vyrazia dych!
(ilustračná foto)
Konečne sú pri rodičoch: Na Ukrajinu sa z oblastí okupovaných Ruskom vrátilo 12 detičiek
(ilustr. foto
Medzinárodný vyšehradský fond bude mať novú generálnu riaditeľku: Došlo aj k podpisu memoranda o porozumení s Južnou Kóreou
Peter Pellegrini hovorí, že Hlas chce byť v akejkoľvek koalícii garanciou, že Slovensko nepôjde do extrému.
Foto
TAJNÉ zábery z príprav inaugurácie Petra Pellegriniho! Všetko musí byť do detailov: Pozrite si FOTO
Napriek vysoko kontrolovanému prostrediu na ISS sa chrobák dostal do vesmíru.
POPLACH na vesmírnej stanici: Posádku ohrozuje ZMUTOVANÝ chrobák! Čo dokáže?
Princezná Kate.
Foto
FOTO Chorá Kate sa PRVÝKRÁT ukázala verejnosti: Dojímavý odkaz svetu! Prehovorila o LIEČBE
Ukrajina si od Ruska prevzala telesné pozostatky 254 padlých vojakov.
Ukrajina si od Rusov prevzala telesné pozostatky padlých vojakov: Čo s nimi bude? Prísny postup
Michal objavil na prechádzke v lese malé srnča.
FotoVáš Tip
Michal sa vybral do lesa na huby, cestu mu nečakane skrížil malý okatý tvor v lístí: Toto sa nestane každému!
Spevák je obľúbeným umelcom na Slovensku i v Česku.
Foto
Paľo Habera sa roboty nebojí: TAKTO mame Boženke prerába kúpeľňu! FOTO ako dôkaz
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a ruský prezident Vladimir Putin.
Zelenskyj zúri! Putina prirovnal k Hitlerovi: Tento krok je podľa neho cez čiaru
Americký systém Patriot zostane v Poľsku (ilustračná fotografia)
Čo bude s americkým systémom Patriot v Poľsku? Množia sa dezinformácie: Minister to povedal na plné ústa