Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.04.2024 19:00 | Správy | Zahraničné správy

Veľký HOROSKOP na máj: Kto nájde lásku a koho zradí zdravie? Pozor na risk v práci

Nový mesiac, nové možnosti a príležitosti. Na to, čo príde, sa človek nikdy nevie s určitosťou pripraviť, no ak má malú pomôcku, riešenie je takmer na dosah. Pozrite si, čo môžu jednotlivé znamenia očakávať v prichádzajúcim májom.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Tento máj je pre vás určený na trávenie voľného času. Je to čas, keď hviezdy posilňujú vaše romance, prehlbujú intimitu v náhodných známostiach a oživujú vášeň v dlhoročných vzťahoch. Budete mať vynikajúcu príležitosť na presadenie svojich túžob, či už ide o predloženie románu, žiadosť o ruku alebo žiadosť o zvýšenie platu. Je však veľmi dôležité zamerať sa i na starostlivosť o seba. Pamätajte, že vaša vitalita je na vrchole, keď vyvážite svoj čulý spoločenský život dostatočným odpočinkom. Toto obdobie je ideálne na to, aby ste si užili relax a načerpali novú energiu. Očakávajte, že váš spoločenský kalendár bude nabitý. Nasledujúce týždne sú ako stvorené na upevňovanie priateľských vzťahov a oddávanie sa životným radostiam. Užívajte si túto ľahkú fázu, pretože posilňuje vašu osobnú radosť aj sociálne kontakty. 

Panna (23. 8. - 23. 9.)

Máj vás vyzýva, aby ste vystúpili zo svojej komfortnej zóny a zároveň si našli čas na oddych. Retrográdne Pluto vo Vodnárovi vás povzbudzuje, aby ste sa hrali so svojimi rituálmi krásy a wellness a vyskúšali si nové letné štýly. Môžete si tiež rozšíriť obzory a prijať nové vzdelávacie skúsenosti. Nadchádzajúce týždne sú kľúčové pre zviditeľnenie a zlepšenie vašej reputácie. Dávajte pozor na vzrušujúce e-maily a profesionálne príležitosti, ktoré by mohli výrazne podporiť vašu kariéru. V závere mesiaca sa vám naskytnú vynikajúce príležitosti na napredovanie v profesionálnej a tvorivej oblasti. Prijmite túto produktívnu fázu, je to vo vašej prirodzenosti. 

Váhy (24. 9. - 23. 10.)

Pripravte si pôdu pre osobnú inováciu. Ako znamenie, ktorému vládne krásna Venuša, ste povzbudení k tomu, aby ste osviežili alebo posilnili svoj vzhľad a preskúmali nové estetické cesty. Je to ideálna chvíľa na to, aby ste zvážili, ako sa prezentujete svetu. Využite svoje analytické schopnosti, aby ste zistili, či ste skutočne na ceste k naplneniu svojich snov. Ak si nie ste istí, využite tento čas na zamyslenie a skontrolujte, či sú vaše činy v súlade s vašimi najhlbšími túžbami. Ako sa obdobie blížencov rozvíja, prináša pripomienku, že nič nie je mimo vášho dosahu. Zamyslite sa nad tým, aké sny ste možno zavrhli ako nedosiahnuteľné, a pripomeňte si, že si ich v skutočnosti zaslúžite. Posledný týždeň by mohol podporiť váš profesionálny život alebo pozdvihnúť vašu prítomnosť na verejnosti.

Škorpión (24. 10. - 22. 11.)

Tento mesiac vás vyzýva, aby ste sa zbavili úzkostných myšlienok a prijali radosť. Oslobodiť sa od toxických duševných návykov môže byť síce ťažké, ale je to nevyhnutné pre váš rast. Nov v býkovi prináša nové začiatky vo vašich vzťahoch. Počas tohto obdobia sa môžu prehĺbiť vzťahy, a to tak vo vašich romantických, ako aj platonických vzťahoch. So začiatkom obdobia blížencov sa začína silná fáza osobného vývoja. Zvážte možnosť vyskúšať si nový účes alebo odhaliť stránky svojej osobnosti, ktoré ste predtým skrývali. Toto obdobie je zrelé na sebapoznanie a vyjadrenie. 

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
O Hancka sa zaujímajú veľkokluby! Manželka Kristýna: Tento prestup preferujem ja
Finančná správa zaistila falzifikáty svetových značiek!
Foto
REKORDNÝ úlovok: Finančná správa zaistila množstvo falošného tovaru SVETOVÝCH značiek!
Deti mali všetko vidieť, najmladší David privolal pomoc.
Foto
Českú speváčku († 40) zavraždil manžel pred očami detí: Desivé DETAILY tragédie vo vile v Turecku!
Foto
Stav najvyššej pohotovosti v tíme Belgicka: TOTO by mohla byť šanca pre Slovákov
Po dopravnej nehode dopravnej nehode museli záchranári ratovať zraneného cyklistu.
Na bratislavskej Kolibe sa zrazilo auto s cyklistom! Zasahovali záchranári
(ilustračná foto)
TÁTO ulica bude počas víkendu uzavretá! Pripravte sa
Jozefovi sa podarilo odfotiť vzácneho chrobáka.
FotoVáš Tip
Jozef na prechádzke natrafil na poriadneho giganta: Tohto vzácneho tvora nestretne hocikto!
Moderátor zostáva už roky verný RTVS
Mimoriadne rokovanie k situácii v RTVS! Opozícia zvoláva mediálny výbor
Foto
Po romantike s Vlhovou urobil Kyselica rázny krok: Dlhá cesta predo mnou!
Vo veku 97 rokov zomrel jeden z posledných československých vojnových veteránov druhej svetovej vojny Charles Gad Strasser.
Zomrel jeden z posledných československých vojnových veteránov († 97): Len nedávno oslavoval významný deň
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin sa nezdržal drsných komentárov: Bod, od ktorého niet návratu! Podal si aj Spojené štáty
Martin Mňahončák
Martin Mňahončák podstúpil radikálnu zmenu imidžu: NESPOZNÁTE ho!