Pridaj názor
33 príspevkov
Nesuhlasim s tebou, je krasna. Len usmev ma trosku tuctovy. Takze nemala by sa tolko skerit a bude uzasna. Len nech sa tak silno neskeri. Vlastne vobec by sa nemala usmievat. Vtedy vyniknu jej krasne crty tvare a pekne pery. Ked sa skeri, vyzera ako keby ukradkla kukuricu.
Mali by túto súťaž premenovať na Miss Bratislava !
No a samozrejme zase tie krajšie baby ostali vzadu.
No a samozrejme zase tie krajšie baby ostali vzadu.
Ľudia takéto ženy sú v kurze v modelingovej brandži ...môj názor na to je,že je to pekná mladá žena,mam príjemné vystupovanie a tipol som ju na vítazku
Ja jej držím palce ,nech sa presadí ! No a to,že je z BA ? vy ste si vybrali ,kde ste sa narodili ? pekný deň prajem ;)
Ja jej držím palce ,nech sa presadí ! No a to,že je z BA ? vy ste si vybrali ,kde ste sa narodili ? pekný deň prajem ;)Ľudia podla mňa si to právom zaslúžila.Je to pekná mladá ženy,ktorá ma príjemné vystupovanie a bola jasnou favoritkou na vítazku a bol to môj tip ,takéto ženy sú v kurze v modelingovej brandži ...Tak jej držme palce ,nech nás reprezentuje a nech sa presadí ! No a to ,že je z BA? vy ste si vybrali ,kde ste sa narodili ? pekný deň prajem ;)
úplný súhlas, tá "finalistka" č. 3 tak to je výsmech celej MISS Slovensko a Oklamčáka
moorhunt1 to s tým nosom presne vystihol a ani ostatné vrátane víťazky ma nenadchli
II. vicemiss aspoň prejavila emócie že sa umiestnila na 3. mieste, ale víťazka bola zjavne pripravená na víťazstvo, žiadna radosť, žiadne slzy šťastia, údiv, prekvapenie, proste nič takže áno, bola favoritka ale ktovie čia ?
moorhunt1 to s tým nosom presne vystihol a ani ostatné vrátane víťazky ma nenadchli
II. vicemiss aspoň prejavila emócie že sa umiestnila na 3. mieste, ale víťazka bola zjavne pripravená na víťazstvo, žiadna radosť, žiadne slzy šťastia, údiv, prekvapenie, proste nič takže áno, bola favoritka ale ktovie čia ?
show Miss - jasna vykradacka prehliadky Victoria´s Secret, stacil mi zaciatok a vedela som cim sa tvorcovia inspirovali))))))

Pre pripnutie stránky do
panela úloh potiahnite ikonku
ČAS.SK do neho.