Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.12.2008 09:00

Noc v Benátkach

Benátky sú mestom zamilovaných. Romantická prechádzka úzkymi uličkami, kde sa ozýva spev gondolierov, zvádza k ľúbostným objatiam a jedinečným zážitkom. Všetky atribúty splnilo predstavenie nových vôní značky Replay.

Je horúci júnový podvečer a v srdci mesta na lagúne sa zdržiava zástup ľudí z celého sveta. Étericky vyzerajúce Rusky, Ukrajinky s krvavo narúžovanými perami, výstrední Taliani, charizmatickí Španieli, územčistá Maďarka a desiatky ďalších národností. Ich rozdielnosť nemôže biť do očí menej ako teraz, chvíľu pred slávnostným predstavením novej dámskej a pánskej vône Replay, na ktorú všetci povyťahovali zo šatníkov tie najzaujímavejšie kúsky. A všetci sa snažili nájsť aspoň jeden kus spomínanej značky. Ja ako zástupkyňa EVY som jediná Slovenka, ktorá dostala pozvánku, a jediná, ktorá som pár hodín predtým uprosila predavačku v benátskom butiku Replay, aby mi priniesla zo skladu niečo veľmi špeciálne, z čoho majú iba jeden kus.

O ôsmej hodine sa otvoria brány paláca Ducale, goticko-renesančného skvostu iba na skok od slávneho Námestia svätého Marka. V minulosti plnil funkciu radnice, súdu, dóžovho sídla, no aj sídla panovníka, ale na tento večer sa stal miestom, ktoré má odhaliť voňavé tajomstvá. Uchvátení návštevníci so zatajeným dychom prechádzajú z jednej sály do druhej. Okrem historických faktov sa dozvedajú aj čo- -to o jednotlivých zložkách nových vôní, ktoré im dovolia ochutnať či ovoňať hriešne vyzerajúci mladíci v čiernom oblečení. Tí spôsobia rozrušenie medzi prítomnými ženami aj mužmi (gaymi, pochopiteľne), ktorí sa zdanlivo náhodou dotýkajú rúk týchto čiernych Adonisov a nenápadne na nich žmurkajú, akoby mali každú chvíľu odpadnúť. Napokon však neskončia v ich náručí, ale na vnútornom nádvorí paláca, kde ich už čaká módna prehliadka (s nemenej výstavnými exemplármi modelov, ktorí sú však, na rozdiel od elegánov, ochotní flirtovať a zabávať sa). Nasleduje slávnostné uvedenie vôní a reklamných spotov, ktoré sa dostanú na verejnosť v októbri 2008, skvelé občerstvenie a program umelcov, pri sledovaní ktorého tuhne krv v žilách. Niečo po polnoci sú návštevníci, očarení skvelými vôňami, na odchode. Niektorí idú rovno do hotelovej postele, iní, rozjarení po pár pohárikoch šampanského, vyrážajú ešte do ulíc. Nie je nič krajšie ako tancovať o polnoci walz na hlavnom benátskom námestí v sprievode romantickej kapely, zloženej z chlapíkov vo frakoch. Že nemáte pri sebe partnera, nie je žiadny problém. Žene s vôňou Replay, pre ktorú by sme vraždili (ja naozaj výborná!), stačí lusknúť prstami a celé Benátky jej budú ležať pri nohách.

Takto vonia Replay

Nové vône od Replay tvoria moderné a ležérne duo, ktoré dáva jeho nositeľom pocit slobody. S týmito vôňami sa nezdá nič nemožné.

Replay pre ňu je lákavá vôňa, ktorej tajomstvo otvára jablko so šumivým citrusom. Srdce tvorí sladká chuť mirabelky a základom sú exotické bôby tonky. Nežná a vášnivá, presne taká je vôňa Replay pre ženy.

Replay pre neho rozdráždi všetky vaše zmysly a podnieti vo vás skrytú kreativitu. Drevito-aromatickú vôňu otvára kardamóm s citrusovými plodmi, v jej srdci dominuje muškátový oriešok a základ tvoria akordy guajakového dreva.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
early rush hour scene with lens flares
Vodiči, cez víkend sa pripravte na dopravné obmedzenia: Budú na D2 v tomto úseku
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken varuje: Ak s týmto Čína neprestane, USA zakročia! Hovorí o hrozbe pre Európu
lady feeding her dog , cozy kitchen interior, panorama, copy space. Healthy nutritive full of vitamins and minerals dog food
Čo ľudia nespravia pre peniaze: Povolanie len pre silné žalúdky! Domáci miláčikovia to ocenia
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
KDH chce odvolať Dolinkovú: Namietajú zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy