Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.11.2008 16:00

Celebrity, ktoré vydedili svojich najbližších: Zuby im cvakli naprázdno!

Narodiť sa v rodine celebrity alebo randiť s hviezdou má určite svoje výhody. Nie vždy však z toho potečú peniaze!

Závety niektorých prominentov poriadne zdvihli tlak tým nešťastníkom, ktorí si už brúsili zuby na ich milióny.

255666 Sean Connery (77) & syn Jason (45)
Prišiel o: 85 miliónov GBP (3,27 mld. Sk / 108,5 mil €)
Živ sa prácou!

Zlé jazyky tvrdia, že Connery svoj škótsky pôvod nezaprie! Svojmu jedinému synovi Jasonovi jasne naznačil, nech jeho peniaze pustí z hlavy a zarába na seba sám! Filmový James Bond veľmi dobre vie, o čom hovorí. Narodil sa v rodine upratovačky a kamionistu v chudobnej štvrti Edinburghu a štvorčlenná rodina sa tlačila v dvojizbovom byte bez kúpeľne (museli používať spoločné záchody)! Ako 13-ročný odišiel zo školy a privyrábal si roznášaním mlieka a novín, živil sa aj ako kamionista, robotník, leštič rakiev a model. Conneryho syn Jason mal na začiatku svojej hereckej kariéry tak hlboko do vrecka, že bol odkázaný na milodary od kolegov! "Jason ho miluje, ale Sean má vždy problémy so vzťahmi. Jason je naozaj veľmi oddaný syn. Keď Sean ochorie, Jason za ním hneď uteká," obraňuje syna hercova exmanželka herečka Diane Cilento (74).

 

255669 Oprah Winfrey (54) & priateľ Stedman Graham (57)
Prišiel o: 2 miliardy USD (38,67 mld. Sk / 1,28 mld €)
Radšej psovi než milencovi!

V závete kráľovnej talkshow by ste meno jej priateľa Stedmana Grahama (žijú spolu v Chicagu už neuveriteľných 20 rokov) hľadali márne. Nepočíta s ním ani pri plánovanej adopcii troch dievčat, ktoré okrem nového domova získajú aj časť rozprávkového majetku moderátorky: "Odjakživa snívala o tom, že si adoptuje dieťa. Ale o tom, že by adoptovala so Stedmanom, nemôže byť ani reči. Je to niečo, čo chce urobiť sama," prezradila Oprahina hovorkyňa. Rovnako rázne Oprah odmietala aj špekulácie o svadbe: "Stedman sa nechce prezentovať len ako priateľ Oprah Winfrey," odrážala vytrvalé otázky novinárov, kedy sa konečne zoberú. Rovnako rázne popierala aj špekulácie, že medzi ňou a šéfredaktorkou časopisu O, The Oprah Magazine, Gayle King (53), ide o viac než priateľstvo. V augustovom vydaní časopisu vyhlásila: "Ľudia si myslia, že sa hanbím priznať svoju orientáciu. Prosím vás!" Faktom však je, že začiatkom júla ju na dovolenku do Talianska nesprevádzal Stedman, ale stará známa Gayle! Jedno je však isté. Po moderátorkinej smrti si jej milióny rozdelia rôzne charitatívne organizácie, psy a zrejme tri adoptované dievčatá, ktoré o tom v tejto chvíli ešte ani nesnívajú...

 

255667 Bill Gates (52) & deti Jennifer (12), Rory (9) a Phoebe (6)
Prišli o: 58 miliárd USD (1,12 bil. Sk / 37 mld. €)

Potomkom odovzdal akurát gény!
Byť dieťaťom Billa a Melindy (43) Gatesovcov určite má svoje výhody, finančná istota však medzi ne zjavne nepatrí. "Rozhodli sme sa, že peniaze nedáme svojim deťom. Chceme ich vrátiť spoločnosti takým spôsobom, ktorý by mal čo najpozitívnejší dosah," skomentoval zakladateľ Microsoftu skutočnosť, že po jeho smrti peniaze poputujú do vzdelávacieho fondu a projektov na podporu zdravia v rámci nadácie The Bill and Melinda Gates Foundation, ktorú založil pred desiatimi rokmi. Ak však Jennifer, Rory a Phoebe po otcovi zdedia aspoň jeho IQ 160, môžu byť spokojné!

 

255670 Aaron Spelling († 83) & Tori (35)
Prišla o: 500 miliónov USD (9,67 mld Sk / 320 mil. €)
Matka sedí na peniazoch!

Pani Spellingová sa ešte pred Aaronovou smrťou postarala o to, že ich spoločná dcéra Tori si prilepší "len" necelým percentom z otcovho majetku. Spellingov závet bol zmenený len dva mesiace pred smrťou a to v čase, keď už trpel zjavnými príznakmi alzheimera! Tori sa so svojím otcom zmierila len dva týždne predtým, ako skonal. "Nemusel byť pri zmysloch, keď naposledy menil svoj závet," prezradil producentov hovorca. Má v tom vraj prsty Candy, ktorá je zároveň vykonávateľkou jeho poslednej vôle. Tori sa médiám posťažovala, že o otcovej smrti sa dozvedela od kamaráta, ktorý pozeral televízne správy! Prečo sa tie dve tak neznášali? Matku nahnevala tajným sobášom s Deanom McDermottom (41) na Fidži a svojou autobiografickou šou So NoTorious. A Tori matke pre zmenu nevedela odpustiť, že kým jej otec trpel pripútaný na lôžku, mamička trávila nadmieru času s rodinným priateľom Markom Nathanosonom (60) príbeh ako zo Spellingových seriálov...

 

255668 Barron Hilton (80) & vnučky Paris (27) a Nicky (24)
Prišli o: 2,3 miliardy USD (44,48 mld. Sk / 1,48 mld €)
Vyčíňanie ich vyšlo pridraho!

Škandalózna hotelová dedička musela poriadne škrípať zubami, keď sa dozvedela o e-maile, ktorý jej starý otec poslal na adresu fondu Conrad N. Hilton nazvanom po Barronovom otcovi (človeku, ktorý vybudoval sieť hotelov Hilton). "Hodnota môjho majetku k dnešnému dňu vrátane podielov je približne 2,3 miliárd dolárov a nech bude jeho hodnota v čase mojej smrti akákoľvek, chcem prispieť 97 percentami môjho majetku fondu Conrad N. Hilton a nasledovať tak kroky môjho otca." Miliardárskeho dedka princeznej totiž už nadobro vytočili škandály, ktorými narobila hanbu celej rodine. Keď rozdýchal sexvideo, ktoré pred piatimi rokmi kolovalo po internete, dorazili ho fotky vrieskajúcej Paris na ceste zo súdu v Los Angeles, kde jej sudca za jazdu autom v podguráženom stave "daroval" 23-dňový pobyt vo väzení. "Pán Hilton bol a je extrémne zahanbený, ako je meno rodiny Hilton znevažované jeho vnučkou Paris," napísal autor knihy House of Hilton Jerry Oppenheimer: "Rozhodol sa, že nechce nechať nezarobené peniaze svojej rodine." Starý pán aspoň bude mať istotu, že jeho milióny neskončia v tých najnesprávnejších rukách.

 

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Bieloruský prezident Alexander Lukašenko (vľavo) a ruský prezident Vladimir Putin (vpravo).
Po Putinovi začal konať aj Lukašenko: Mrazivé nariadenie prezidenta! Súvisí to s jadrovými zbraňami
Čo sa to deje, preboha?! Zomrel nádejný slovenský basketbalista (†18)
Mladý herec si získal sympatie divákov.
Foto
Nový sexsymbol Jablonský: Víťaza Let's Dance čaká to, po čom umelci TÚŽIA!
Ilustračné foto
Ďalšia nehoda v Bratislave: Zrazilo sa viacero áut! V TOMTO úseku si dávajte pozor
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Ostré slová Hamasu: Hovorí o nebezpečnej eskalácii! Situácia nevyzerá dobre
Ilustračné foto
Traja mladíci sa tragicky utopili v rieke na Ukrajine: Snažili sa utiecť pred vojnou?
V Bratislave sa zrazil kamión s električkou.
Foto
V centre Bratislavy sa zrazil kamión s električkou: Hlásia zranených! Tvoria sa kolóny
Mirka zdokumentovala svoju prechádzku popri Váhu.
FotoVáš Tip
Zábery ako z rozprávky: Mirka šla na prechádzku pri rieku Váh, AHA, ako dokonalo zachytila rôznofarebnosť jari!
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.
Rázne slová Šutaja Eštoka v súvislosti s vyhrážkami o výbušninách: Avizoval prísnejšie tresty!
(ilustračné foto)
Krajina v strachu: Zaznamenali nebezpečný VÍRUS! Spôsobuje krvácanie z očí aj uší
Pre speváka to bol zážitok na celý život.
Miro Jaroš sa ako 46-ročný dočkal promócií: Som na seba hrdý! Čo vyštudoval?
(ilustračné foto)
Obrovský podvod! Polícia zhabala falošné bankovky v hodnote 50 miliónov eur