Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.01.2020 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Desivé pozadie smrti Milana († 74) odhalené: Vraždu odhalil násilný útok na Darinu z Farmár hľadá ženu!

Prípad zavraždeného dôchodcu Milana († 74), o ktorom informoval Nový Čas, už má svojho vinníka.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Dominik M. (26) mal ohavný čin spáchať v amoku a kvôli žiarlivosti, putoval priamo do väzenia. Smrteľnému útoku však podľa našich informácií predchádzal útok na účastníčku šou Farmár hľadá ženu, Darinu Kľačkovú (40), ktorá mladíka, s ktorým mala udržiavať pomer, udala na polícii. Ten však pokračoval vo vyčíňaní ďalej a svoju zlosť si vybil na dôchodcovi, ktorý mal s ňou, podľa ľudí z okolia farmárky, rovnako udržiavať vzťah. Zamotaný milostný trojuholník, kde úradovala žiarlivosť, tak skončil obrovskou tragédiou.

Darina sa na obrazovkách preslávila ako jedna z adeptiek o srdce farmára Mariána Kľačka (40) v reality show Farmár hľadá ženu. Nakoniec svoj cieľ aj dosiahla a s Mariánom putovali spoločne pred oltár. Farmár ju však nielen zo svojho statku, ale aj zo života onedlho nato vyhnal a Darina začínala svoj život odznova v rodnej dedine. I keď sa zdalo, že jej 15 minút slávy je nadobro preč, nie je to úplne pravda.

V obci Pažiť neďaleko Partizánskeho sa totiž odohrala vražda dôchodcu Milana († 74), s ktorou sa má nepriamo spájať aj Darinino meno. Starého muža mal totiž zavraždiť mladý Dominik M., ktorý mal mať rovnako ako dôchodca veľmi blízko k niekdajšej hviezde z televíznych obrazoviek. Ako sa nám podarilo zistiť, mladík, s ktorým mala Darina kedysi žiť v prenajatom byte v Prievidzi, na ňu agresívne zaútočil. „Kričali na seba, ona ho niečím posprejovala a odtláčala od seba. Podarilo sa mu ale dostať do bytu,“ prezradili susedia o nočnej dráme v noci zo stredy na štvrtok z minulého týždňa s tým, že ju bil, škrtil, podkopol jej nohy a zvalil ju na zem,“ opísali Novému Času incident susedia.

 

Vrcholom všetkého však bolo, že Dominik sa mal správať násilne pred očami Darininho syna a dokonca sa im obom aj vyhrážal smrťou, načo Darina zavolala políciu. „Konanie obvineného vzbudilo u poškodenej dôvodnú obavu o svoj život a zdravie,“ poveda nám hovorca trenčianskej polície Pavol Kudlička s tým, že Darina si z nočného incidentu odniesla niekoľko zranení s nezistenou dobou liečenia.

Vražda zo žiarlivosti?

Podnetom k fyzickém útoku a následnej vražde teda mala byť najmä skutočnosť, že plavovláska to na poli lásky rozohrala hneď na niekoľkých frontoch. Darinin brat Anton totiž priznal, že o jej mladom priateľovi vedel. „On pochádza z vedľajšej obce,“ povedal nám Kľačkovej súrodenec. Ani vzťah s dôchodcom Milanom však nebol v obci žiadne tabu, čo priznali aj samotní susedia zavraždeného, ktorého telo našla jeho dcéra uplynulý štvrtok na dvore jeho domu. „Chodila mu tam pomáhať. Oni spolu aj žili, aj nežili,“ opísali Novému Času susedia.

Práve rozporuplný vzťah medzi Darinou a dôchodcom sa teda zrejme nepozdával jej mladému milencovi, ktorý sa rozhodol konať. Ako sa ďalej ukázalo, Dominik, ktorý sa nakoniec dostal do želiezok, sa k ohavnému činu priznal a dokonca mal polícii aj ukázať miesto, kde zahodil vražednú zbraň. Podľa informácií Nového Času teda mladík, ktorý by mal trpieť aj mentálnou poruchou, už sedí za mrežami.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas, mim

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg.
Šéf NATO bez okolkov: Žijeme v najnebezpečnejšom svete! Vojaci Aliancie vysielajú správu
Tlaková níž Daniel vlani v septembri v nevídanej intenzite zasiahla Grécko.
Gréci sa stále spamätávajú po ničivých povodniach: Všetko spočítali, koľko ich bude stáť obnova?
(ilustračná foto)
Francúzsko čaká ťažká skúška: V leteckej doprave štrajkujú, musia sa pripraviť na komplikácie
Fínsky prezident Alexander Stubb.
Fínsky prezident na plné ústa: Po vstupe do NATO stojíme na frontovej línii, tvrdí
Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!
(ilustračná foto)
Aktualizované
Čo keby boli voľby do Európskeho parlamentu teraz? Prieskum ukazuje: Takto by mohli dopadnúť
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Švédska aktivistka Greta Thunbergová bude vysvetľovať: Pozrite sa, čo má mať za ušami
Health visitor at home
Zdravotná sestra popísala pozoruhodný jav tesne pred smrťou: Nikto nevie, prečo sa to deje
Princ William a jeho manželka Kate.
Foto
William a Kate zverejnili nečakanú FOTO: To musíte vidieť! Je na nej...
Marián si na obale svojho obloženého rožku všimol istú kuriozitu.
FotoVáš Tip
Marián si kúpil obložený rožok, po odbalení ho čakal šok: To myslia vážne?! Slovenský internet rozdelil na dva tábory
Politik z krajne pravicovej strany Alternatíva pre Nemecko (AfD) Björn Höcke.
Pravicový politik má vážny problém: Použil nacistický slogan?! Toto mu hrozí
Najjednoduchšia prevencia voči chorobám: Začnite od rúk! Nemocnice poskytnú užitočné rady