Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.10.2008 10:00 | Prominenti

Spití na mol si sadli za volant!

Podobne ako Heather Locklear aj iné hollywoodské hviezdy sa premávajú po cestách v podnapitom stave.

Je to ďalší z uletených adrenalínových športov, alebo celebrity od nudy nevedia do čoho pichnúť?

230881 Paris Hilton: Iba jeden pohárik!
Dedičku siete hotelov zatkli v roku 2006 za šoférovanie pod vplyvom alkoholu. Dychová skúška vykonaná na mieste podozrenie potvrdila. Parisina hovorkyňa Elliot Mintz sa vyjadrila, že nejavila vôbec žiadne známky opitosti, hoci prekročila kalifornskými zákonmi stanovené maximum 0,8 promile alkoholu v krvi. Paris však po celý čas tvrdila, že bola na jednej charitatívnej akcii a vypila iba jednu margeritu. Žeby skúsenej alkoholičke Paris výnimočne udrel do hlavy len jeden pohárik?

 

230876 Juraj Bača: Vylízal sa z toho
Jojkársky moderátor Juraj Bača síce nepatrí medzi hollywoodské hviezdy ale aj napriek tomu ho zlákal adrenalín a posilnený alkoholom si sadol za volant. Komárňanského plejboja vzápätí zastavila policajná hliadka, ktorá jojkárskej hviezde dala fúkať.
Milionársky ženích sa vracal z oslavy narodenia dcérky svojho kamaráta. Aj napriek tomu, že mal v krvi 0,3 promile alkoholu sadol si za volant. Bača sa však z tejto nepríjemnej situácie dostal ľahko. A potom, že krásavci to nemajú ľahšie.

 

230879 Lindsay Lohan: Vôbec ju to netrápi!
Americká herečka, ktorú viac preslávili alkoholické a drogové úlety ako filmy, má zo šoférovaním v podnapitom stave mnoho skúseností. Dokonca pri jednej havárii, ktorú zapríčinila, ju na mieste zatkli, neskôr však prepustili. Lohan, ktorá podstúpila už niekoľko protialkoholických liečení, odviezli po nehode do nemocnice, kde jej ošetrili malé zranenia. Policajti mladú herečku zatkli pre podozrenie zo šoférovania pod vplyvom alkoholu a drog. Neskôr ju zo zadržania prepustili, aby mohla podstúpiť liečbu zranení.

 

230882 Richie Sambora: Ohrozil maloletých
Sólový gitarista kapely Bon Jovi a exmanžel už spomínanej herečky Heather Locklear, si pred pár mesiacmi podobne ako jeho ex sadol za volant riadne posilnený alkoholom. Richiemu však hrozilo aj obvinenie za ohrozenie maloletých, keďže v aute s ním sedeli dve neplnoleté deti. Samboru si všimli ako veľmi nebezpečne predbieha v jazdných pruhoch a práve to bolo dôvodom prečo ho polícia zastavila. Gitarista však s mužmi zákona spolupracoval a tak sa z incidentu veľmi ľahko vylízal. Žeby mu pomohla sláva? Ale kde!

 

230880 Marcela Molnárová: Bola úplne na mol
Slovenská speváčka, ktorej hviezda už dávno nesvieti tak jasno ako kedysi, sa pred dvomi rokmi poriadne opila a sadla si za volant. Svojou nezodpovednosťou našťastie nespôsobila žiadnu nehodu. Prišla však o vodičský preukaz. Marcela sa vracala domov z jednej akcie kde spievala. Tvrdí síce, že vypila pár pohárikov, no polícia jej namerala až 1,1 promile alkoholu v krvi. Marcela má teda poriadnu odvahu sadnúť si v takomto stave do auta!

 

230846 George Michael: Zaspal za volantom!
Britský spevák je teda poriadny kvietok. Niekoľkokrát ho policajti načapali na mol opitého a zdrogovaného. Tentokrát to však prepískol. Spevák si vyrazil aj so svojim džípom do ulíc severného Londýna. Zrejme to však s omamnými látkami opäť prehnal, pretože zaspal na svetelnej križovatke. "Zelená preskočila asi štyrikrát," vysvetľoval šofér, ktorý Micahela zobudil. Hneď na to ako sa spevák spamätal, narazil do značky. Tak tomuto sa hovorí na mol!

 

230877 Kiefer Sutherland: Nenapraviteľný!
Herca zatkli keď sa nepovolene otočil na ceste. Dychová skúška však preukázala, že bol pod vplyvom alkoholu. Tri dni nato si v posilnenom stave opäť sadol za volant. Hercovi hrozilo 6 mesiacov za mrežami. Kiefer bol stále v podmienke za prečin z roku 2004, kedy ho súd dokonca poslal na odvykací program. Sutherland je jednoducho nenapraviteľný.

 

230874 Nicole Richie: Jazdí v protismere
Nevlastná a veľmi rozmaznaná dcéra soulového speváka Lionela Richieho si s jazdou v opitom stave žiadne problémy nerobí a zrejme si ani vôbec neuvedomuje, že mať v rukách auto je veľmi nebezpečná zbraň. Nicole v Kalifornii obvinili z jazdy pod vplyvom alkoholu. Polícia našla jej auto odstavené na diaľnici mesta Burbank po tom, ako ju upozornili na to, že ide v protismere. Richie sa dokonca priznala, že fajčila marihuanu a dala si lieky proti bolesti. Nicole sa zrejme vracala zo žúru u Paris!

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?