Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.09.2019 12:00 | Správy | Politika

EXKLUZÍVNE Rozvod u Kotlebovcov: Krach manželstva po piatich rokoch!

Prasklo dobre skrývané tajomstvo. Nový Čas vo štvrtok informoval o tom, že v manželstve Mariana (42) a Frederiky (24) Kotlebovcov sú vážne trhliny.

Obaja menovaní odvtedy zaryto mlčia a k možnému rozpadu rodiny sa radšej nevyjadrujú. Hovoriť však za nich majú papiere, ktoré už niekoľko mesiacov ležia na okresnom súde v Banskej Bystrici. Novému Času sa podarilo zistiť, že ich kríza je vážnejšia, ako sa na prvý pohľad mohlo zdať a Frederika podala žiadosť o rozvod. Ako sa k tomu postavil Kotleba?!

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Šéf ĽSNS prežíva možno jedno z najnepríjemnejších období v živote. K stagnujúcim preferenciám hnutia či trestným stíhaniam členov jeho fašistickej strany sa pridružil aj krach Kotlebovho manželstva. Frederika Kotlebová si po piatich rokoch od sobáša povedala dosť a na banskobystrický okresný súd podala žiadosť o rozvod. Podľa informácií Nového Času sa Kotleba rozvodu na súde všemožne bráni.

Frederika podľa našich zdrojov hovorí, že od januára 2019 nežije s manželom v spoločnej domácnosti. „Jej stanovisko je, že chce rozvod a bodka. Povedala mu, že s ním nechce byť, že k nemu nič necíti. Že keď už podá žiadosť o rozvod, tak to je taká vážna vec, že to nebude sťahovať,“ povedal Novému Času zdroj z jej blízkeho okolia.

 

Kotleba sa bráni, že to je inak a že majú fungujúcu domácnosť. Snaží sa tiež navodiť atmosféru, že napriek tomu, že sa Frederika od spoločných aktivít dištancuje, tak on chce voľný čas tráviť v kruhu rodiny, ktorú finančne podporuje, platí hypotéku či škôlku.

„Dovolenka“ v Egypte

Pravdou je, že o kríze v manželstve svedčili už viaceré výlety Kotlebu do Egypta za posledné mesiace, no bez spoločnosti manželky. Nový Čas ho pristihol na bratislavskom letisku hneď dvakrát pri príchode z Hurghady. Prvý raz prišiel v sprievode rodinnej známej, druhýkrát po jeho boku išiel syn. Kotlebovci to vysvetľovali tým, že Marian odišiel za svojou ženou, ktorá tam priletela už skôr.

Paradoxné je, že Frederika sa so svojím mužom aj odfotila priamo v Egypte. Rodinná fotografia mala navodiť dojem bezproblémového zväzku v čase, keď už obaja riešili rozvodové papiere. Dôvod, prečo tak urobila, je otázny.

Časté výlety šéfa strany, ktorá sa ohradzuje voči migrantom do moslimskej krajiny však vyvolávali rozruch. Rodinný známy Novému Času povedal, že tam Kotleba chodí zrejme za svojim synom. Frederika podľa neho dlhšie zvažovala odsťahovanie sa do zahraničia. Táto skutočnosť sa má spomínať aj priamo v rozvodom konaní. Sociálni pracovníci ju totiž nedokázali zastihnúť. „Kotleba povedal úradu, že jeho žena je na dovolenke v Egypte aj so synom. Tá však nereaguje na telefonáty úradu ani na písomné výzvy,“ povedal zdroj.

Na syna a manželku 200 €

Problémom, ktorý sa počas rozvodu Kotlebovcov bude musieť riešiť, sú peniaze či výživné na maloletého syna. Už teraz sa spomína príjem Kotlebu, ktorý oficiálne tvorí asi štyri tisícky v čistom mesačne. Podľa našich informácií Kotleba prispieva na manželku a syna v súčasnosti dokopy 200 eurami mesačne.

Otvoriť galériu

Frederika od neho pri rozvode požaduje výživné na syna vo výške 800 eur, čo Kotleba odmieta uznať ako oprávnené a proti týmto požiadavkam sa bráni. „Marian mal pôvodne s 800 eurami súhlasiť, videl aj ten návrh predtým, ako ho podala, ale teraz má s ním problém,“ skonštatoval zdroj Nového Času. Výzvou, ktorú budú musieť Kotlebovci v najbližšom období prekonať, je aj samotný rozvod pred súdom. Kotleba sa totiž snaží zabrániť, aby k nemu došlo, keďže odmieta uznať dôvody na rozpad manželstva.

 

Ako sa spoznali Kotlebovci

Manželstvo Kotlebovcov je od začiatku zahalené rúškom tajomstva. K prvému stretnutiu zrejme došlo vtedy, keď Frederiku pred ôsmimi rokmi napadli a do bezvedomia dobili piati mladí Rómovia. V jej prípade sa vtedy angažoval aj Kotleba. Vzťah eskaloval celkom rýchlo. Tri roky po incidente už bola svadba a necelé dva roky po sobáši sa narodil syn Ľudovít. Obaja o súkromí veľmi nerozprávajú, tak to bolo aj na svadbe. „Sme spolu dosť dlho, no viac už nepoviem,“ hovorila v roku 2014 Frederika.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pol, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ilustračné foto
V Česku zúri EPIDÉMIA, napáda najmä tínedžerov: Vysoký nárast prípadov!
Peter Nagy
Foto
Peter Nagy má NOVÚ priateľku! V 65-ke našiel lásku u TEJTO krásnej fitnes trénerky
Na snímke zľava ruský prezident Vladimir Putin a čínsky prezident Si Ťin-pching.
Čína prelomila mlčanie: TAKÁTO je pravda o našej podpore Ruska vo vojne!
V Nitre absolvovala výmenu hlavice stehnovej kosti 105-ročná pacientka.
V Nitre podstúpila zákrok 105-ročná pacientka: Pani Helenu čakajú doma desiatky príbuzných
Nemocnice by mohli získať peniaze na nové CT a MR prístroje. Kvalitná diagnostika je totiž drahá, pomoc od štátu sa preto zíde.
Foto
Rezort zdravotníctva rozdelí milióny eur: Čo kritizujú lekári a o čo požiadali nemocnice?
An unknown criminal's hands dressed in black with tools of the trade and cash
Početné krádeže v Prešove: Za všetkými stojí jeden Bratislavčan! Ako mu v rukách skončili tisíce eur?
Veža budovy sa zrútila.
AktualizovanéFoto
Horiace inferno v Kodani: Historická budova v plameňoch, časť už ľahla popolom! FOTO z miesta činu
Mzdy rastú, ale rastú aj výdavky.
Rebríček prosperity v EÚ: Takto dopadlo Slovensko a aha, kde skončila Česká republika!
Roof lights of polish police (Policja) car on the street
Ľudí v Poľsku mali tajne sledovať: Znepokojivé, ako nenápadne to robili
Drone no copyright in a soybean field,
Ministerstvo obrany vyzýva ľudí: TOTO s dronmi neskúšajte! Hrozí vám mastná pokuta
2009. Dvojicu hercov milovali všetky deti.
Spomínate si na reláciu Elá hop? Takto vyzerá legendárne duo dnes! Čo po rokoch s hrdosťou priznali
Foto
Odišiel priskoro: V mladom veku zomrel majster Slovenska († 39)