Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.04.2019 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Prvé slová Kramárovej exmanželky Nataše: O rozvode a novej žene mlčala z jedného dôvodu

Povedala, ako to je! Herec Maroš Kramár (60) je po dvadsiatich rokoch manželstva opäť slobodným mužom, keď sa nedávno rozviedol s právničkou Natašou Nikitinovou (51).

„Darček k šesťdesiatke“, ako Maroš nazval krach ich vzťahu, mu zrejme otvoril ďalšie dvere, keďže ho fotograf Nového Času odfotil v spoločnosti novej ženy, ktorou má byť jeho manažérka z divadla Ina Oravcová. S tou trávi herec čoraz viac času a spojiť ich mohla práve láska k divadlu. Jeho ex Nataša sa k rozvodu, exmanželovi a svokre, ktorá ju má v zuboch, nevyjadrovala, no urobila výnimku a pre Nový Čas exkluzívne prehovorila.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Kramár si po dvadsiatich rokoch vzťahu povedal zbohom so svojou manželkou Natašou, s ktorou má tri deti - Tamaru (18), Timura (17) a Marka (10). Napriek tomu, že dvojica v spoločnom vzťahu fungovala celé štvrťstoročie, ich rozvod trval len dvadsať minút. Samotný herec pritom dlho nesmútil a už pár dní nato si užíval spoločnosť brunetky, ktorá sa nápadne podobá na manažérku jeho divadla.

Nový Čas ich prichytil, ako spoločne v Kramárovom aute prichádzajú do jeho vily na brehu jazera, kam sa herec odsťahoval. Jeho bývalá žena Nataša na rozvod verejne nereagovala, nevyjadrila sa zatiaľ ani k Marošovej novej žene či k tvrdým slovám, ktoré na jej adresu chrlila jej bývalá svokra. Novému Času však nakoniec prezradila, čo alebo kto stojí za jej mlčanlivosťou.

Otvoriť galériu
Včera oslávil Maroš okrúhle jubileum.
Zdroj: facebook/divadlopodvežou

 

„Nikto ma nekontaktoval, mala som pocit, že sa ma to celé netýka a na jednej strane mi to vyhovovalo,“ povedala nám Nataša, ktorá nechce ublížiť najmä svojim najbližším. Napriek tomu, že si musela vypočuť nelichotivé obvinenia zo strany exmanželovej rodiny, zostala s chladnou hlavou a jej prioritou zostávajú aj naďalej deti. „Naozaj, hlavne kvôli mojim deťom nemám vôbec potrebu a nechcem čokoľvek riešiť a komentovať,“ dodala na záver právnička.

Znova zamilovaný?

Práve ona pritom mala byť tou, kto žiadosť o rozvod podal, a je viac ako možné, že pohár jej trpezlivosti po rokoch už naozaj pretiekol. Už v minulosti sa totiž hercovo meno spájalo s niekoľkými hereckými kolegyňami. Jednou z nich bola Mara Lukama zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade a bližšie mal mať Kramár aj k Lucii Molnárovej. Ani tentoraz zrejme za novou známosťou nešiel ďaleko, lebo v poslednom čase trávi veľa času s mladou brunetkou, ktorá by mala dohliadať na riadenie jeho divadla.

Ako sa však zdá, sympatická Ina Marošovi pomáha, nielen čo sa týka práce, ale aj u neho doma. Dôkazom sú práve fotografie Nového Času, ktorý ju zachytil v luxusnej vile, ako upratuje. Keď sme sa herca pýtali, či má novú známosť, teda vzťah, nepoprel to. „To sú veci, ktoré prídu-neprídu, uvidíme, k tomu by som sa nevyjadroval, je to moje súkromie,“ odpovedal záhadne.

Oslava jubilea

Ako sa Kramár vyjadril, k svojej včerajšej šesťdesiatke dostal slobodu vo forme rozvodu. A, ako sa zdá, za sebou už má aj súkromnú oslavu. Na fotkách totiž pózuje s tortou a úsmevom na tvári a vyzerá to tak, že tajná párty sa odohrala práve v jeho divadle, ktoré má manažovať jeho známosť. Nie je preto vylúčené, že veľkolepé prekvapenie mala pod palcom práve jeho brunetka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Marínu v Trogire
vlastní česká firma.
Dovolenkový raj bude opäť o niečo dostupnejší: ZSSK spustila sezónnu linku, plný je takmer celý vlak!
Slovensko – Poľsko ONLINE: Nastúpia aj posily z NHL! Kto bude kapitánom?
young girl drinking beer in light background. studio shot
Záchranka neďaleko Lučenca ratovala iba 5-ročné dieťa: Bolo opité! Zarazí vás, ako sa k alkoholu dostalo
Radioactivity sign in Chernobyl Outskirts 2019 closeup
Na Slovensku sa merala výška radiácie: Je naša krajina v bezpečí?
Premiér Veľkej Británie David Cameron
Británia neberie extrémistické skupiny na ľahkú váhu: Jasné vyhlásenie Camerona, ohrozujú mier!
Lucy Sutton-Hesford
Foto
Žena sa rok po manželovej smrti znovu vydala: Ani vo sne vám nenapadne, koho si vybrala
(ilustračné foto).
Rus má svoj osud spečatený: Za protivojnové činy ho postihne tvrdý trest!
SMSka
Chodia vám podozrivé SMS správy? TOTO si všimnite, predídete tak veľkej škode!
Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Plamene pohltili závod na spracovanie kovov: Zásah vyše stovky hasičov a varovanie pre obyvateľov!
Ilustračné foto
Poplach na škole v Česku: Muž násilne vtrhol do budovy! Neuveríte, ako ho polícia dolapila
(ilustr. foto)
Pri opaľovaní to nepreháňajte! Šokujúce, čo sa deje v našom tele: Na TOTO si dávajte veľký pozor
(ilustračné foto)
Ruské kybernetické útoky na Nemecko a Českú republiku: EÚ aj NATO reagujú!