Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.10.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Moderátor Bičan bude po búrlivom rozvode platiť alimenty: Z tučných honorárov deťom len omrvinky!

Búrlivý rozvod jedenásťročného manželstva má dohru! Moderátora Andreja Bičana (43) a jeho manželku Editu (41), s ktorou má dcéry Aničku (12) a Ninku (9), v utorok súd rozviedol.

Napriek kriku v pojednávacej miestnosti a viac ako štvorhodinovému rozvodovému maratónu sa Bičanovci dohodli. Na pretrase bola aj starostlivosť o deti a platenie výživného, ktoré prischlo Bičanovi. Jeho výška je na slovenské pomery celkom vysoká, ale v porovnaní s nadštandardnými zárobkami moderátora sú to naozaj len drobné. Bičanova manželka má však s rozhodnutím súdu problém a vyzerá to tak, že sa moderátor predsa len tešil predčasne. Andrej a Edita sa od začiatku nevedeli dohodnúť a jablkom sváru sa stali najmä dcérky a starostlivosť o ne.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Zatiaľ čo majiteľka jazykovej školy chcela mať dievčatká u seba, Bičan uprednostňoval striedavú starostlivosť. Uplynulý utorok nakoniec padol verdikt, keď sudkyňa rozhodla o tom, že dievčatká skončia u rodičov striedavo, presne tak, ako chcel zabávač. Škrt cez rozpočet mu však urobilo nariadenie, ktoré ho zaviazalo k tomu, aby matke svojich detí platil výživné. „Chcel ‚striedavku‘ najmä preto, aby nemusel platiť výživné. Dokonca chcel, aby som platila ja jemu. Sudkyňa však rozhodla, že musí platiť on,“ prezradila nám Edita. Napriek tomu, že k výške sa vyjadrovať nechcela, tak zo zdroja blízkeho moderátorovi sme sa dozvedeli, že zabávač zaplatí mesačne 1 000 eur, teda na každú dcéru 500 eur. Sama Edita pritom o peniaze núdzu nemá a ako majiteľka jazykovej školy sa o seba a deti dokáže postarať.

„Som rada, že to takto dopadlo, lebo Andrej zarába slušné peniaze a je správne, aby si aj jeho deti užívali štandard, ktorý má nielen on, ale aj jeho milenka,“ dodala brunetka. Na rozdiel od nej sa však moderátor nechce k danej téme vyjadrovať, a keď sme sa ho na rozhodnutie súdu nedávno pýtali, tak nás len odbil: „Teší ma váš záujem, ale bez komentára,“ napísal.

Otvoriť galériu

 

Núdzou netrpí
Isté však je, že od roku 2015 je moderátor na roztrhanie. Okrem toho, že už dlhé roky pôsobí vo verejnoprávnej televízii v relácii 5 proti 5, jeho hviezda vystrelila aj vďaka šou Tvoja tvár znie povedome, keď bol v prvej a druhej sérii ako súťažiaci a momentálne sedí aj v porote. V minulosti sa mu dokonca Markíza odvďačila vlastnou reláciou Hviezdna párty, ktorá sa však na obrazovkách neudržala a po pár častiach skončila.

Bičan sa však nemôže sťažovať, lebo do vrecka mu putujú aj peniaze za súkromné moderovačky a dokonca sa dal aj do podnikania s vlastnou značkou alkoholických nápojov. Dôkazom toho sú aj zisky jeho firmy, ktoré sa podľa internetového portálu finstat.sk vyšplhali v minulom roku do výšky 174 407 eur.

Zvažuje odvolanie
Napriek rozhodnutiu súdu o rozvode a výške alimentov, ktoré utorok padli, nie je isté, že rozsudok nadobudne právoplatnosť. Ako sme sa totiž od Edity dozvedeli, zvažuje odvolanie. „Mám na to pätnásť dní. Musím sa poradiť s právničkou a uvidím, ako budem postupovať,“ povedala Novému Času na záver Bičanová. Je teda možné, že zabávač sa zo slobody tešil predčasne.

Podanie odvolania

Róbert Bános, advokát
Pokiaľ niektorý z manželov nesúhlasí s rozhodnutím prvostupňového súdu a podá proti tomuto v zákonnej lehote odvolanie, toto rozhodnutie nenadobudne právoplatnosť, a teda účastníci budú naďalej manželmi. Odvolací súd následne rozhodnutie buď potvrdí, zmení, alebo zruší a vráti prvostupňovému súdu na nové konanie.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Muži zákona pátrajú po Ivanovi.
Foto
Ivan zmizol bez stopy: Už sa to v minulosti stalo, no toto je tentokrát ČUDNÉ
Začal sa proces s deviatimi podozrivými z vraždy novinára de Vriesa.
Novinára († 64) strelili do hlavy na rušnej ulici: Súd odsúdil týchto mužov!
Keď sa premiér v Handlovej zdravil s fanúšikmi, atentátnik začal strieľať.
Foto
Atentát na premiéra v Handlovej: Polícia pátra po TÝCHTO osobách! Čo vedia?
Karol III. sa na vojenskej prehliadke zúčastní z kráľovského koča.
Kráľ Karol to schytal priamo na TVÁR! Budete pozerať, čo mu tam pristálo
Česi a Slováci v Prahe plačú - zatvárajú ich obľúbenú retro jedáleň Melíšek.
FotoVáš Tip
Slováci a Česi v slzách: Obľúbený podnik s retro jedlami Československa končí! Prečo ho po desaťročiach zatvárajú?
Do pešej zóny v historickom centre sa dostali zásobovacie dodávky, no po novom majú smolu.
Foto
Veľké zmeny v hlavnom meste: Inovujú parkovaciu aplikáciu! Do srdca Bratislavy autom nevojde ani kuriér
Na snímke ministerka kultúry SR Martina Šimkovičová.
Foto
V čase, keď mala byť Šimkovičová v parlamente, ju videli v Chorvátsku: A aha, kto bol s ňou
Spomienkové zhromaždenie pri príležitosti 79. výročia oslobodenia Bratislavy.
Detaily lex atentátu: Traja najvyšší ústavní činitelia by mali mať právo na nehnuteľnosť
Francúzsky prezident Emmanuel Macron.
Vo Francúzsku to pred voľbami vrie! Náhlivá výzva Macrona: Dúfam, že keď príde čas...
watermelon
Ponúkajú vám predajcovia slovenský melón? Nedajte sa nachytať! Je to podvod
Ilustračné foto
Budovu, kde spávali robotníci zachvátil požiar: Desiatky mŕtvych! Tvrdé vyjadrenia vicepremiéra
Karlosova žena sa po Edene premávala v ružových obtiahnutých šatách.
Karlos Vémola pochybovačom: Dohodnutý zápas? TAKÁTO je pravda