Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.10.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Búrlivý rozvod sa vyostruje: Bičan už oberá ženu o majetok, na pomoc si priviedol aj policajtov

Vojna pred ukončením manželstva sa vyostruje! Moderátor Andrej Bičan sa už nejaký mesiac snaží o koniec manželstva s Editou, s ktorou má dcérky Aničku a Ninku.

Hlavným dôvodom má pritom byť najmä jeho mladá známosť Michaela (23), s ktorou si zabávač už stihol zaobstarať spoločné hniezdočko lásky. Zdá sa, že nové bývanie sa odrazilo aj na Andrejovej peňaženke, lebo, ako sme sa dozvedeli, moderátor začal zhrabúvať svoje majetky - a neštíti sa pritom ničoho. Podľa našich informácií Bičan zašiel tak ďaleko, že svoju ženu obral o auto.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Bičan je už viac ako rok na ťažení za slobodou, keď podal žiadosť o rozvod a opustil svoju ženu Editu, aby začal spoločný život s mladou milenkou Michaelou. Len nedávno pritom Nový Čas informoval, že Andrej si so študentkou zaobstarali nehnuteľnosť neďaleko Bratislavy, ktorej cena je okolo 236 000 eur. Je teda zrejmé, že nová priateľka stojí zabávača nemalé peniaze a nie je vôbec vylúčené, že práve to bol dôvod, pre ktorý Bičan zašiel do extrémov.

„Prišiel domov a chcel od Edity nielen kľúče od auta, ale aj od domu, lebo oboje sú písané na jeho firmu, v ktorej je jediný konateľ,“ povedal Novému Času zdroj z okolia manželov s tým, že medzi dvojicou má panovať obrovské napätie, ktoré sa nezaobíde bez hádok a kriku. Niet preto divu, že Andrej svoju ženu nakoniec obral aj o osobný automobil.

 

„Je to pravda. Minulý týždeň prišiel za mnou do práce, aby som mu dala kľúče od auta, na pomoc si priviedol aj policajtov,“ potvrdila Novému Času Edita, ktorá bola zo správania otca svojich detí šokovaná. „Policajti sa pozreli do databázy, kde videli, že auto je písané na jeho firmu, čiže je vraj jeho. Pritom sme ho kupovali za spoločné peniaze a dávali sme to na firmu, lebo Andrej tvrdil, že je to tak výhodnejšie. Ostatne, ako aj dom a iné veci,“ doplnila Bičanová.

Moderátor si však na pomoc zavolal aj odťahovaciu službu, ktorá štvornohého tátoša naložila a odviezla preč. „Nechápem, ako to môže spraviť, keď ešte nie sme rozvedení a nemáme ani uzavreté bezpodielové spoluvlastníctvo manželov. Pracujem v Trnave a bývam v Bratislave. Nemohla som teda zostať bez auta, ktoré som využívala nielen ja, ale vozila som v ňom aj naše dcérky,“ dodala majiteľka jazykovej školy.

Musela sa poobzerať po novom dopravnom prostriedku, čo neušlo ani pozornému oku nášho čitateľa - Editu pri kúpe nového vozidla odfotil. „Zobrala som si auto na lízing, je to pravda,“ uzavrela. Zabávač však tieto tvrdenia popiera a k celej veci sa nechcel veľmi vyjadrovať.

Otvoriť galériu

„Nie je v mojom záujme ani v záujme našich detí medializovať rozvodové konanie, prípadne majetkové vzťahy. Informácie, ktoré máte, sú však nepravdivé a môžu uškodiť mne aj deťom,“ napísal Novému Času Bičan. Zaujímavé však je, že následne nato nám moderátor potvrdil, že jeho žena už jazdí na inom aute a čo sa stalo so starým, nám neobjasnil.

Nejde o prvé nezhody

Andrej a Edita sú na nože už dlhší čas, a to napriek tomu, že sa obaja snažili, aby ich rozvod prebehol hladko. Hádky bývalých partnerov sa už v minulosti vyhrotili natoľko, že moderátor mal svoju manželku vyhodiť aj z priestorov, kde prevádzkovala svoju jazykovú školu.

„Bola som uňho v podnájme a pravidelne som platila. Keď sa však ukázalo, že Andrej má mladú milenku, odmietla som to. Nebudem predsa dávať peniaze do vrecka žene, ktorá nemá žiadnu slušnosť a pokojne odvedie otca dvoch dcér od rodiny,“ hnevala sa vtedy Bičanová, ktorá svoju firmu nakoniec musela presťahovať na novú adresu.

Mohla by sa brániť

Róbert Bános, advokát

Ak je majetok písaný na firmu, tak to patrí firme a o majetku potom rozhoduje on ako konateľ, lebo to nie je súčasťou BSM (bezpodielového spoluvlastníctva manželov). Ak manželka tvrdí opak, alebo že má nárok na isté finančné vyrovnanie, môže sa brániť návrhom na vydanie neodkladného opatrenia. Teda, aby mu súd zakázal nakladať s určitou vecou, v tomto prípade s autom, a to až do času, kým sa o manželkinom nároku nerozhodne.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




V Nitre absolvovala výmenu hlavice stehnovej kosti 105-ročná pacientka.
V Nitre podstúpila zákrok 105-ročná pacientka: Pani Helenu čakajú doma desiatky príbuzných
Nemocnice by mohli získať peniaze na nové CT a MR prístroje. Kvalitná diagnostika je totiž drahá, pomoc od štátu sa preto zíde.
Foto
Rezort zdravotníctva rozdelí milióny eur: Čo kritizujú lekári a o čo požiadali nemocnice?
An unknown criminal's hands dressed in black with tools of the trade and cash
Početné krádeže v Prešove: Za všetkými stojí jeden Bratislavčan! Ako mu v rukách skončili tisíce eur?
Veža budovy sa zrútila.
Foto
Horiace inferno v Kodani: Historická budova v plameňoch, časť už ľahla popolom! FOTO z miesta činu
Mzdy rastú, ale rastú aj výdavky.
Rebríček prosperity v EÚ: Takto dopadlo Slovensko a aha, kde skončila Česká republika!
Roof lights of polish police (Policja) car on the street
Ľudí v Poľsku mali tajne sledovať: Znepokojivé, ako nenápadne to robili
Drone no copyright in a soybean field,
Ministerstvo obrany vyzýva ľudí: TOTO s dronmi neskúšajte! Hrozí vám mastná pokuta
Foto
Odišiel priskoro: V mladom veku zomrel majster Slovenska († 39)
Zrazenému cyklistovi letel na pomoc záchranársky vrtuľník (ilustračné foto).
Seniora zrazil v Kútoch autobus: Vážne zranenia! Na pomoc mu letel záchranársky vrtuľník
Domácim
násilím
trpia
častejšie
ženy.
Zažívate domáce násilie a neviete, ako ďalej? Odpoveď môžete nájsť na týchto miestach na Slovensku
Od tragédie prešlo už 10 rokov.
Na lodi zomreli STOVKY detí, kapitán zdrhol medzi prvými: Zobrali im jedinú šancu na prežitie
Vysoké Tatry.
Aprílové počasie úraduje: Hory sa zahalia späť do zimy! Pre zvyšok krajiny to tiež nevyzerá ružovo