Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.09.2018 11:11 | Šport | Hokej

Organizátori MS v hokeji na Slovensku zverejnili ceny vstupeniek: Najlacnejšia už za 10 eur!

Predaj vstupeniek na hokejové MS 2019 na Slovensku sa začne v stredu 19. septembra o 9.19 h.

Organizačný výbor šampionátu na utorkovej tlačovej konferencii v Bratislave informoval aj o cenách vstupeniek, najlacnejšia bude stáť 10 eur.

Lístky sa budú predávať v troch fázach, v prvej budú k dispozícii balíčky vstupeniek na základné skupiny a play off, denné vstupenky na stretnutia základnej skupiny a permanentky na všetky zápasy v Bratislave a Košiciach.

Druhá fáza odštartuje v decembri 2018 a k dispozícii budú denné vstupenky na play off. Posledná tretia fáza predaja, v ktorej sa budú predávať lístky na jednotlivé zápasy, sa začne vo februári 2019.

 

"K organizácii MS sme pristúpili citlivo. Majstrovstvá sveta v roku 2019 asi nebudú najnavštevovanejšie vzhľadom na infraštruktúru, ale chceme ich urobiť emocionálne silné a podľa toho sme sa snažili pristupovať k cenotvorbe vstupeniek. Máme skúsenosť z roku 2011, vtedy bol ale iný systém šampionátu. Riadili sme sa preto skôr podľa českého modelu z roku 2015," uviedol prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Martin Kohút.

Do predaja pôjde 75 percent objemu z kapacity oboch hál na majstrovstvá sveta. Celková kapacita pre MS bude na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave 9774 divákov. V košickej Steel aréne bude celková kapacita pre zápasy budúcoročného šampionátu 8165 divákov.

Predaj vstupeniek na 2019 IIHF majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji je spojený aj s istými obmedzeniami. Jeden záujemca si bude môcť kúpiť maximálne 4 kusy z jedného typu vstupeniek. Doba rezervácie pri kúpe cez internet je 48 hodín.

Ceny vstupeniek

Vstupenka na jeden zápas v základnej skupine bude v dvoch cenových kategóriách - od 20 do 75 eur (1. kategória), resp. od 10 do 60 eur (2. kategória).

Otvoriť galériu

Denné vstupenky na zápasy v základnej skupine v Bratislave stoja 70 až 155 eur (1. kategória), resp. 45 až 115 eur (2. kategória). Ceny denných vstupeniek na zápasy v základnej skupine v Košiciach sa pohybujú od 60 do 175 eur (1. kat.), resp. od 45 do 135 eur (2. kat.). Za denné vstupenky na štvrťfinále, semifinále, zápas o 3. miesto a finále v Bratislave zaplatia fanúšikovia 180 až 475 eur (1. kat.), resp. 125 až 400 eur (2. kat.).

Za vstupenku na štvrťfinále zaplatí hokejový fanúšik 100 eur (1. kat.) alebo 70 eur (2. kat), semifinále môže vidieť za 200 eur, resp. 160, zápas o 3. miesto za 180 eur v 1. kategórii alebo 145 eur v 2. kategórii. Za vstupenky na finálový zápas zaplatia fanúšikovia 350 resp. 300 eur.

Permanentka na celé podujatie v Bratislave (34 zápasov) stojí 2050 alebo 1590 eur, v Košiciach (30 zápasov) 1355 alebo 1015 eur. Balíček vstupeniek na základné skupiny (28 duelov) stojí 1295 alebo 985 eur. Balíček vstupeniek na štvrťfinále, semifinále, zápas o 3. miesto a finále (6 play off stretnutí v Bratislave) vyjde na 1015 alebo 815 eur.

Balíček vstupeniek Nasleduj svoj tím (Follow Your Team), ktoré sa predávajú výhradne na zápasy konkrétneho tímu v základnej skupine šampionátu (7 duelov), sa budú predávať v cenových hladinách 310 až 475 eur (1. kat.), resp. 230 až 380 eur (2. kat.).

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: juk, TASR

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo